1. Valitse
 2. Maksa
 3. Mene varastolle!

Vuokraa varasto verkosta tai soita 029 1234 700

Nyt pienvarastot ALE-hinnoin!

 • Käteinen
 • Maksukortit
 • Tilisiirto
 • E-lasku

Varastotarjoukset

Alennukset ovat saatavilla rajoitetun ajan vain valituissa sijainneissa. Toimi nopeasti!

Alennukset koskevat vain uusia sopimuksia, joiden kesto on vähintään kaksi kuukautta.

Kuinka paljon tarvitsen tilaa?

Laske tilatarpeesi tällä kätevällä laskurilla

Varastotilaa sinua lähellä

Vuonna 1999 perustettu Cityvarasto Oyj on Suomen johtava valtakunnallinen pienvarastoja vuokraava yritys. Tarjoamme valtakunnallisesti laadukkaita pienvarastopalveluita mitä moninaisimpiin tarpeisiin sekä varastointia tukevia lisäpalveluja siten, että ne ovat Sinun saatavissa mahdollisimman läheltä ja joustavasti. Varastotilaa voi käyttää mm. muuton, remontin tai rakentamisen aikana sekä jatkuvana lisätilana.

10 syytä miksi vuokrata pienvarasto Cityvarastolta

Pienvarastojen sijainti (johtava valtakunnallinen)
Varastojen edulliset hinnat
Ei aloitusmaksua, ei piilokuluja
24h tallentava kameravalvonta
Vartiointi varastoilla
Kulunvalvonta varastoilla
24h päivystys
Suomalainen pienvarastoyritys
Lyhyt irtisanomisaika
Edullinen (VAPAAEHTOINEN) pienvarastovakuutus

 

Ystävällinen palvelu, helppo vuokraus, erinomainen sijainti meidän kannalta katsottuna kuin kellarikomeroa käyttäisi ja kaikki toimii luvatusti.

17.6.2020 Reino Järvelä

Ystävällinen ja selkeä palvelu.

11.6.2020 3960

En keksi mitään huonoa sanottavaa. Kiitokset cityvarastolle!

4.6.2020 Timo Valo

Varaston varaaminen todella nopeaa ja helppoa. Itse varasto siisti ja valoisa, varaston koko tuntuu neliöitään suuremmalta => ne kuutiot. Kiva, kun pääsee autolla oven viereen ja vielä sisätiloissa. Pikkuisen helpottaisi, jos pääovessa (Hki, Columbus) olisi säppi, jotta ovi pysyisi auki tavaran siirron ajan. Ymmärrettävää toisaalta, ovi voi jäädä vahingossa auki, jos sitä ei heti sulje peräänsä. Josko olisi vielä edullisempi, vuokraisin pidempiaikaiseen käyttöön. Voisiko ajatella esim. edullista 1/2-vuosi-, vuosisopimusta?

2.6.2020 aa_columbus

Erinomainen palvelu. Kaikki hyvin mietittyä.

22.5.2020 Erkki

17. kesäkuuta 2020

Ympäristökuormituksen vähentäminen

Cityvarasto Oyj on sitoutunut vähentämään ympäristökuormitusta, ja tarkkailemme energian- ja vedenkulutusta kaikissa toimipisteissämme. Etsimme jatkuvasti mahdollisuuksia pienentää ympäristövaikutuksiamme.  Kiinteistöjen lämmitykseen haemme energiatehokkaita ratkaisuja ja selvitämme muun muassa mahdollisuutta siirtyä käyttämään osittain aurinkoenergiaa. 

15. kesäkuuta 2020

Arvoisa asiakkaamme!

Haluamme suojella asiakkaitamme sekä henkilökuntaamme sekä vähentää koronaviruksen leviämistä. Olemme tehneet seuraavat muutokset ja ohjeistukset:

 • Myymälät ovat normaalisti auki arkisin klo 9-17. Varmistathan ennen myymälään saapumista, että henkilökunta on paikalla numerosta 029 1234 700 
 • Sopimukset voi tehdä normaalisti verkkokaupassamme kontaktien vähentämiseksi tai voit soittaa 029 1234 700 ja sopia tapaamisen varastolle ennen vuokrausta
 • Ota yhteyttä asiakaspalveluumme numeroon 029 1234 700, jos haluat nähdä varaston ennen vuokrausta
 • Varastoilla voi asioida normaalisti aukioloaikojen puitteissa. Muistathan pitää vähintään 2m etäisyyden toisiin ihmisiin.
 • Aivasta paperinenäliinaan tai kyynertaipeeseen
18. maaliskuuta 2020
Kreate rakennusyhtiö on tiedottanut sulkevansa Iidesaukion ja Viinikankadun liittymän sillan telinetöiden aikana maanantaina 23.3.2020. Kulku Viinikankadulle tapahtuu Iidesrannan kautta.