Cityvarasto Avainlippu - Suomalaista palvelua

Asiakasomistajaedut osakkaille

Cityvaraston osakkeenomistajat liittyvät annin päätyttyä automaattisesti Cityvaraston omistajakerhoon. Omistajakerhoon kuuluvat saavat seuraavat edut yhtiön palveluista:

Vakuutusetu

Jos asiakas on Cityvaraston osakkeenomistaja, hän saa pienvaraston vuokrauksen yhteydessä ilmaisen vakuutuksen varastoimilleen tavaroille. Vakuutus kattaa 1 000 euron arvosta varastoituja tavaroita neliömetriä kohden. Esimerkiksi, jos asiakas vuokraa Cityvarastolta 5 neliön varaston, niin vakuutus kattaa varastoidut tavarat 5 000 euroon asti ilmaiseksi. Vakuutus on kehitetty nimenomaan pienvarastotarkoitukseen. Siinä ei esimerkiksi ole omavastuuosuutta, eikä tavaroista lasketa ikävähennyksiä.

Suurempi pienvarasto

Jos asiakas omistaa 200 osaketta tai enemmän hän voi valita samaan hintaan yhtä neliötä isomman pienvaraston. Esimerkiksi, jos asiakas haluaa vuokrata 5 neliön pienvaraston, hän saa sen 4 neliön hinnalla.

Ilmainen pienvarasto

Jos asiakas omistaa 5000 osaketta tai enemmän, hän saa pienvaraston ilmaiseksi.

Kaikki asiakasedut on yhdistettävissä voimassaoleviin alennuskampanjoihin. Edellä luetellut asiakasedut ovat voimassa 2015 loppuun asti ja ne päätetään aina vuosittain erikseen.

 

Tutustu tarkemmin ja sijoita tästä