Cityvarasto Avainlippu - Suomalaista palvelua

Asiakaspalvelutyöntekijä

Asiakaspalvelutyöntekijä

Cityvarasto Oyj on Suomen suurin valtakunnallinen pienvarastoyhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita pienvarastopalveluita, varastointia tukevia lisäpalveluja sekä toimistotiloja. Helsingissä sijaitsevan pääkonttorimme lisäksi meillä on 34 toimipistettä ympäri Suomen.

Haemme nyt aurinkoista ja oma-aloitteista asiakaspalvelijaa Helsingin Metsälään.

Työtehtäviisi kuuluu monipuoliset asiakaspalvelutehtävät, kuten pienvarastojen vuokraus, oheistuotteiden myynti, toimipisteen ja myymälän siisteydestä huolehtiminen sekä alueellisen päivystyksen hoitaminen.

Etsimme asiakaspalvelusta kiinnostunutta tiimipelaajaa, jonka hymy ei hyydy tiukassakaan asiakaspalvelutilanteessa. Olet positiivinen, itseohjautuva ja kykenet palvelemaan asiakasta sekä suomen että englannin kielellä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta, tarkkuutta, myyntihenkisyyttä ja tietokoneenkäyttötaitoa. Työn  hoitaminen edellyttää ajokorttia.

Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työajat ajoittuvat myymälän aukioloaikoihin (arkisin 09.00 -21.00 välisenä aikana ja lauantaisin 10-15).

Tule mukaan positiiviseen ja ahkeraan tiimimme ja pääset sisälle mielenkiintoiseen alaan ja tutustut erilaisiin ihmisiin ja yrityksiin!

Hakemukset palkkatoivomuksineen sähköpostilla osoitteeseen rekry@cityvarasto.fi viimeistään 30.6.2018 (viestiin otsikko: "Asiakaspalvelija")