Cityvarasto Avainlippu - Suomalaista palvelua

Kirvesmies

KIRVESMIES

Tule kasvamaan kanssamme!

Cityvarasto Oyj on Suomen suurin valtakunnallinen pienvarastoyhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita pienvarastopalveluita, varastointia tukevia lisäpalveluja sekä toimistotiloja. Helsingissä sijaitsevan pääkonttorimme lisäksi meillä on 34 toimipistettä ympäri Suomen.

Olemme kovassa kasvuvauhdissa ja avaamme uusia toimipisteitä.  Haemme nyt Espoon Nihtisiltaan tulevaan kohteeseen osaavaa, luotettavaa ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää kirvesmiestä.

Kirvesmiehenä tulet toimimaan osana rakennus- ja saneeraustiimiämme. Työtehtäväsi ovat Espoon Nihtisillan korjausrakentamiskohteessa kirvesmiehen monipuoliset työt. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ohjeiden/piirustusten mukaan ja ymmärrät rakentamista kokonaisvaltaisesti kuvien lukua myöten.

Tehtävään valittavalta edellytämme muutaman vuoden kokemusta kirvesmiehen tehtävistä ja työmailla työskentelystä, ajokorttia, piirustusten lukutaitoa sekä halua tehdä fyysistä työtä. Kokemus muottikirvesmiehen töistä on eduksi.

Työsuhde on aluksi määräaikainen kohteen valmistumiseen asti, mutta osaavalla tekijällä on hyvät mahdollisuudet pidempiaikaiseen työsuhteeseen eri kohteissamme.

Hakemukset palkkatoivomuksineen sähköpostilla osoitteeseen rekry@cityvarasto.fi  viimeistään 30.6.2018 (viestiin otsikko: ”Kirvesmies”). Aloitamme haastattelut ja täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä Reijo Tapaninen p.050 337 5312