Mirkan ja Oscarin kokemuksia Cityvarastosta

Mirkka ja Oscar asuvat Oulunkylässä vuonna 1985 rakennetussa rivitaloasunnossa. Heidän asuntoonsa kuuluu kaksi huonetta sekä keittiö. Talossa on jokaisella asukkaalla pieni varasto johon ylimääräiset tavarat voi varastoida.

Heille syntyi juuri ensimmäinen lapsi ja tilantarve kasvoi heti. Rivitalon varasto on kuitenkin niin pieni ettei sinne mahdu juuri mitään. Siksi he päättivät vuokrata Käpylä-Metsälän Cityvarastosta pienen 1,7m²:n varaston.

Ensimmäiseksi heidän piti saada auton kesärenkaat pois auton tavaratilasta. Vauvan rattaat eivät mahdu mukaan, jos tilaa vievät renkaat on tiellä. Siispä ei muuta kuin suunta kohti varastoa ja renkaat Cityvarastoon!

Heidän vuokraamansa varasto sijaitsi Cityvaraston 2-kerroksessa johon pääsee ajamaan suoraan sisään ajoramppia pitkin. Mirkkaa oli opastettu Cityvaraston asiakaspalvelusta kuinka varaston nosto-ovi aukeaa. Soitto vain ovessa näkyvään numeroon ja heti ovi nousee ylös! Ja varastossa voi käydä klo.6-23 välillä joka päivä. Helppoa!

Auton renkaat oli mukava purkaa autosta lämpimässä varastotilassa, kun ulkona oli kylmä. Valaistus kytkeytyi päälle automaattisesti ja valoa riitti hyvin myös omaan pienvarastoon. Tunnelma oli aivan erilainen kuin taloyhtiöiden pimeissä ja nuhruisissa häkkivarastoissa. Täällähän viihtyisi pidempäänkin! Renkaat varastoon, auton käynnistys, nosto-ovi ylös ja seuraavaksi kotiin vauvaa syöttämään! Homma toimi ja aikaa koko operaatioon meni viitisen minuuttia. Cityvarastolla asiointi on vaivatonta.