Cityvarasto Avainlippu - Suomalaista palvelua

Muuttolaatikot muuttoosi edullisesti

Cityvarasto vuokraa muuttolaatikoita seuraavissa kohteissa:

Voit vuokrata muuttolaatikoita edullisesti hintaan 10snt/vrk. Olemme verraneet hintojamme kilpailijoidemme vastaaviin hintoihin ja todenneet, että muuttolaatikkomme ovat erittäin edullisia ja hinnoittelumme on kilpailukykyinen. Muuttolaatikot noudetaan Cityvaraston myymälästä. 

Soita ja varaa muuttolaatikot etukäteen numerosta 029 1234 700

Muuttolaatikot ovat erittäin käteviä muutossa. Voit pakata muuttolaatikoihin esimerkiksi lautaset, lasit jne. erilaisten suojapakkausten avulla.

Jotkut muuttajat tykkäävät kerätä kaupoista ns.banaanilaatikoita, mutta niiden huonona puolena on, että ne eivät kestä, kun laatikkoon laitetaan esimerkiksi kirjoja. Eivätkä niiden pahvi suojaa kolhuilta, joita hyvin usein muutoissa tapahtuu. Siksi suosittelemme kaikkia muuttajia käyttämään muovisia vuokrattavia muuttolaatikoita muutoissaan. Niiden kustannus on pieni verrattuna siihen, jos jotain tavaraa muutossa hajoaa sen takia ettei niitä ole pakattu asiallisesti.

Muuttolaatikot helposti ja edullisesti muuttoosi

Muuttolaatikkomme ovat jopa 50% edullisempia kuin kilpailijamme tarjoamat muuttolaatikot. Poikkeamme kilpailijoistamme siinä, että emme toimita muuttolaatikoita kotiovelle. Cityvaraston huippuedulliset muuttolaatikot tulee noutaa edellämainituista myymälöistä. Olemme kuitenkin huomanneet, että esimerkiksi farmariautoon mahtuu iso määrä muuttolaatikoita, kun auton takapenkit laitetaan pois tieltä. 

Muuttolaatikoiden nouto Pakuovelle pakulla

Muuttolaatikoiden nouto onnistuu myös helposti Pakuovelle pakettiauton avulla. Katso Pakuovelle sivuilta lähin pakettiauto ja tule noutamaan muuttolaatikot Cityvaraston myymälästä.