Niittykummun Business Center tarjoaa toimitilaa kaikenlaisille yrityksille

Laura Stenvall työskentelee Cityvarastolla vuokrausneuvottelijana Niittykummun Business Centerissä. Business Centerin 30 toimistohuonetta tarjoavat tilaa kaikenlaisille yrityksille hyvällä sijainnilla ja hinta-laatusuhteella varustettuna. Samojen seinien sisällä toimivien yritysten ja työntekijöiden meininki on Stenvallin mukaan yhteisöllinen.

Toimistohuoneiden koot vaihtelevat 10 neliöstä aina 100 neliöön saakka. Toimisto- ja toimitilojen lisäksi Cityvarastolla on samassa yhteydessä myös pienvarastoja, joiden koko vaihtelee puolestaan yhdestä neliöstä kymmeneen neliöön.

Hyvä hinta-laatusuhde suhteessa sijaintiin ja toimitilojen kokoon

Suomen Avustajapalvelut Oy muutti toimipisteensä Helsingin Kampista Niittykummun Business Centeriin Espooseen. Toimitilat ovat aiempaa isommat.

– Täällä on aulapalvelut ja autopaikat. Olemme kuitenkin tarpeeksi lähellä keskustaa niin, että kulkuyhteydet ovat hyvät, kertoo Suomen Avustajapalvelut Oy:n Taneli Tenhovuori.

– Hinta-laatusuhde on tilojen koon ja sijainnin suhteen oikein hyvä. Meillä on näyttävä maisemaikkuna. Tykkäämme olla täällä ja hommat toimivat hyvin. Mitään ongelmia ei ole ollut, Tenhovuori kiittelee.

Toimistohuone läheltä kotia

Theo Sandström työskentelee graafisen suunnittelun alalla. Hän vuokrasi yritykselleen Felone Graphicsille toimistohuoneen Niittykummun Business Centeristä.

– Asustelen tässä ihan lähistöllä ja huomasin, että tähän oli tullut tällainen Cityvarasto. Ajattelin, että sehän on cool ja mietin, että onkohan heillä vain varastotilaa. Tarkistin asian netistä ja huomasin, että heillähän oli myös toimitiloja, Sandström muistelee.

– Vuokraan kuuluu netti. Se on toiminut hyvin, eikä ole pätkinyt yhtään. Se on todella oleellinen asia, Sandström painottaa.

”Tämä ei ole mikään massiivinen Business Center, vaan meillä on täällä tosi yhteisöllinen meininki”

Stenvallin mukaan Cityvaraston toimisto- ja toimitilat sopivat ihan kaikenlaisille yrityksille. Alkuun voi ottaa esimerkiksi pienemmän huoneen ja toiminnan kasvaessa vaihtaa saman rakennuksen sisällä suurempaan toimistohuoneeseen.

– Huoneiden vuokriin kuuluu postien vastaanottopalvelu. Vuokralaiset saavat myös käyttää neuvottelutilaa. Siivoojat käyvät kerran viikossa siivoamassa toimiston ja kaikki yleiset tilat. Kahviakin saa keittää ihan vapaasti niin paljon kuin haluaa, Stenvall summaa.

– Tämä ei ole mikään massiivinen Business Center, vaan meillä on täällä tosi yhteisöllinen meininki, Stenvall kuvailee hymyillen.

Soita 029 1234 700 ja vuokraa Espoosta toimitilaa tai laita sähköpostia osoitteeseen info@cityvarasto.fi

Lue lisää toimitila-artikkeleita