Varastotilaa yrityksille ja yksityisille erilaisin tilanteisiin

Cityvarasto vuokraa varastotilaa ympäri Suomen ja on ainoa valtakunnallinen varastotilaa vuokraava pienvarastoyritys. Varastotilat ovat lämpimiä, kuivia sekä valoisia varastotiloja. Varastotilaa on useita eri kokoja aina 1m²:n varastotilasta 100m²:n varastotilaan.

Varastotilat sijaitsevat lähellä kaupunkien keskustaa tai aivan sen läheisyydessä. Varastotiloihin on helppo päästä autolla tai julkisilla kulkuvälineillä. Jokaiseen Cityvarastoon pääsee ajamaan autolla sisään tai aivan varastotilan ulko-oven eteen. Katso Cityvaraston varastotila toimipisteet tästä.

Varastotiloissa on erilaisia tavaroiden kuljetusvälineitä, joilla on helppo siirtää suuretkin huonekalut varastotilaan. Varastotilojen käytävät ovat tilavia ja valoisia ja lattiapinta on tasainen ja kova, joten kärryt kulkevat käytävillä sulavasti eteenpäin. Varastotilojen ovet ovat vähintään 100cm leveitä. Korkeutta varastotiloilla on (riippuen varastotilakohteesta) 2,4 - 3m.

Varastotilassa voit säilyttää lähes kaiken

Voit varastoida Cityvaraston varastotilassa lähes kaiken mitä haluat. Huonekalut, vaatteet, polkupyörät, auton renkaat jne.on kätevää pitää varastotilassa esim.muuton aikana. Varastotilat ovat turvallisia ja niissä on tallentava kameravalvonta sekä palkittu kulunvalvontajärjestelmä, joka takaa, että tavarat ovat varastotilassa turvassa.

Minimivuokrausaika varastotiloille on 1kk. Maksimivuokra-aikaa ei varastotiloissa ole. Voit pitää varastotilaa väliaikaisesti tai pysyvästi lisätilana. 

Varastotilan voi vuokrata eri tavoin. Joko soittamalla Cityvarastoon tai esimerkiksi netin kautta kätevästi

Cityvarastolta voit vuokrata varastotilan kätevästi netistä tai soittamalla numeroon 029 1234 700. Tulemme myös mielellämme paikan päälle esittelemään varastotiloja. 

Varastotilan voi vuokrata joko toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella tai määräaikaisella sopimuksella. Katso varastotilojen irtisanomisaika ja sopimus ehdot.

Tervetuloa tutustumaan Cityvaraston varastotiloihin!