Cityvarasto Avainlippu - Suomalaista palvelua

Varastotilaa

Cityvarasto vuokraa varastotilaa Helsingissä, Espoossa, Keravalla, Järvenpäässä, Lahdessa, Tampereella, Turussa,Jyväskylässä, Kuopiossa sekä Oulussa. Varastotilat ovat lämpimiä, kuivia sekä valoisia varastotiloja. Varastotilaa on useita eri kokoja aina 1m²:n varastotilasta 100m²:n varastotilaan.

Varastotilat sijaitsevat lähellä kaupunkien keskustaa tai aivan sen läheisyydessä. Varastotiloihin on helppo päästä autolla tai julkisilla kulkuvälineillä. Jokaiseen Cityvarastoon pääsee ajamaan autolla sisään tai aivan varastotilan ulko-oven eteen.

Varastotiloissa on erilaisia tavaroiden siirtämisvälineitä, joilla on helppo siirtää suuretkin huonekalut varastotilaan. Varastotilojen käytävät ovat tilavia ja valoisia ja lattiapinta on tasainen ja kova, joten kärryt kulkevat käytävillä sulavasti eteenpäin. Varastotilojen ovet ovat vähintään 100cm leveitä. Korkeutta varastotiloilla on (riippuen varastotilakohteesta) 2,4 - 3m.

Voit varastoida Cityvaraston varastotilassa lähes kaiken mitä haluat. Huonekalut, vaatteet, polkupyörät, auton renkaat jne.on kätevää pitää varastotilassa esim.muuton aikana. 

Minimivuokrausaika varastotiloille on 1kk. Maksimivuokra-aikaa ei varastotiloissa ole. Voit pitää varastotilaa väliaikaisesti tai pysyvästi lisätilana. 

Cityvarastolta voit vuokrata varastotilan kätevästi netistä tai soittamalla numeroon 0400 906 566. Voit myös kysellä kätevästi varastotiloista sivun oikeassa laidassa olevasta chat-palvelusta. Tulemme myös mielellämme paikan päälle esittelemään varastotiloja. 

Varastotilan voi vuokrata joko toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella tai määräaikaisella sopimuksella. 

Tervetuloa tutustumaan Cityvaraston varastotiloihin!