Siirry tekemään sopimus

Kuinka vuokraan varaston verkkokaupasta?

Katso lyhyt ohjevideo kuinka vuokraat varaston Cityvaraston verkkokaupasta. Varaston vuokraaminen on erittäin helppoa. Valitset vain varaston pohjakartasta, syötät omat tietosi ja käyt maksamassa ensimmäisen kuukauden vuokran. Saat varaston käyttöösi heti ja voit mennä varastolle saman tien.

Cityvarasto kehitti vuonna 2011 maailman ensimmäisen varaston vuokraus verkkokaupan ja voitti Innovation of the year palkinnon Fedessan pienvarastointialan gaalassa Portugalin, Algarven Vilamourassa.

Kehitämme verkkokauppaamme jatkuvasti, jotta varaston vuokraus on helppoa ja mutkatonta!

Siirry varaston vuokraukseen!


Pienvarastointi

Cityvarastolta saat 1-20m² pienvarastot tavaroiden säilytystä varten. Meillä on ympäri Suomen toimipisteitä joissa voit varastoida vaikkapa koko kotisi irtaimiston. Asiakkaitamme ovat muun muassa muuttajat, remontoijat, opiskelijat, jatkuvan lisätilan tarvitsijat sekä erilaiset yritykset. Pienvarastojen lisäksi Cityvarastolta saat myös pakettiautot, muuttolaatikot sekä pakkaustarvikkeet. Voit vuokrata ja varata nämä kaikki palvelut verkkosivuiltamme tai soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 029 1234 700.