Johtoryhmä

Cityvaraston johtoryhmä avustaa toimitusjohtajaa strategisten ja kestävän kehityksen tavoitteiden toteuttamisessa hallituksen hyväksymissä puitteissa, laatii konsernin liiketoimintasuunnitelman sekä päättää valtuuksiensa puitteissa investoinneista, fuusioista, yrityshankinnoista ja divestoinneista. Johtoryhmä seuraa taloudellista ja kestävän kehityksen tulosta kuukausittain kuukausiraportoinnista. Cityvaraston johtoryhmä kokoontuu kaksi kertaa kuukaudessa. 

Ville Stenroos, dipl.ins.

Toimitusjohtaja, perustaja, pääomistaja

Ville on rohkea, innovatiivinen sarjayrittäjä, jolla on yli 20 vuoden kokemus yritysten johtamisesta menestykseen. Villen johdolla Cityvarasto Oyj on kasvanut valtakunnalliseksi pienvarastoalan ketjuksi, jonka liikevaihto ja kannattavuus on kasvaneet joka vuosi perustamisesta lähtien.

LinkedIn

Matti Heiskanen, dipl.ins.

Operatiivinen johtaja - tekniikka, perustaja

Matilla on yli 15 vuoden kokemus rakennussuunnittelusta ja taloushallinnosta. Matti vastaa rakennuttamisesta ja rakennussuunnittelusta, kiinteistöjen huollon järjestämisestä sekä vieraan pääoman rahoituksesta.

LinkedIn

Paula Nordgren, tradenomi

Markkinointi- ja myyntijohtaja

Paula vastaa yhtiön markkinoinnista, pienvarastojen myynnistä sekä HR-toiminnoista. Paulalla on pitkä kokemus sekä myynnin-ja markkinoinnin johtamisesta b2b että b2c aloilla että tiimien tilannejohtamisesta.

LinkedIn

Hannu Väisänen, KTM

Varatoimitusjohtaja - toimitilat

Hannu vastaa Business Center tilojen sekä toimitilojen vuokraamisesta. Hannulla on pitkä kokemus kiinteistöalalta, talouden johtamisesta, rahoituksesta, strategiaprosessista ja yhtiön hallinnosta.

LinkedIn

Eeva Rantala, tradenomi

Palvelujohtaja

Eeva vastaa yhtiön pienvarastojen myynnistä, laskutuksesta ja perinnästä sekä palvelujen kehittämisestä. Eevalla on pitkä kokemus pienvarastoalalta sekä talouden ja palveluiden prosesseista ja toiminnoista.

LinkedIn

Johannes Aho, dipl.ins

Kehitysjohtaja

Johannes vastaa liiketoiminnan ja digitalisaation kehittämisestä, toimitilojen vuokrauksesta sekä oikeudellisten- ja rahoitusasioiden ja yrityskauppa- ja kiinteistötransaktioiden hoitamisesta.

Matti Leinonen, tradenomi

Talousasiantuntija

Matti vastaa yhtiön sisäisestä ja ulkoisesta raportoinnista. Matilla on yli 15 vuoden kokemus haastavista hallinnon ja taloushallinnon tehtävistä sisältäen usean vuoden kokemuksen kiinteistöalalta.

 

Mikko Erkkilä, KTM

Tytäryhtiöiden Toimitusjohtaja; Pakuovelle.Com Oy, Suomen Opiskelijamuutot Oy, Autokaupoille.Com Oy

Mikolla on vuosien kokemus autoalan johtotehtävissä ja kiinteistöjen rakennuttamisessa. Mikko aloitti kokemuksensa pohjalta ensin autovuokrausliiketoimintamme hallituksessa ja siirtyi pian sen toimitusjohtajaksi. Mikko perusti konserniimme autohankinnan tueksi automaahantuontiyrityksen ja otti myöhemmin lisäksi vastuulleen hankkimamme muuttoliiketoiminnan.

Puh. 029 123 4791 (arkisin 8-16)

LinkedIn

Juho Hakkarainen, insinööri

Pakuovelle.com Oy ja Suomen Opiskelijamuutot Oy Operatiivinen johtaja

Juho vastaa tytäryhtiöidemme operatiivisten toimintojen johtamisesta. Juholla on laaja kokemus toimintaprosessien kehittämisestä sekä erilaisista asiantuntija- ja johtotehtävistä.

Sijoittajayhteydet

Cityvaraston sijoittajayhteydet
Ville Stenroos
  • Toimitusjohtaja
  • puhelinumero029 123 4789
Cityvaraston sijoittajayhteydet
Matti Leinonen
  • Talousasiantuntija
  • Puhelinumero029 123 4768