Johtoryhmä

Cityvaraston johtoryhmä avustaa toimitusjohtajaa strategisten ja kestävän kehityksen tavoitteiden toteuttamisessa hallituksen hyväksymissä puitteissa, laatii konsernin liiketoimintasuunnitelman sekä päättää valtuuksiensa puitteissa investoinneista, fuusioista, yrityshankinnoista ja divestoinneista. Johtoryhmä seuraa taloudellista ja kestävän kehityksen tulosta kuukausittain kuukausiraportoinnista. Cityvaraston johtoryhmä kokoontuu kaksi kertaa kuukaudessa. 

Ville Stenroos, dipl.ins.

Toimitusjohtaja, perustaja, pääomistaja

Ville on rohkea, innovatiivinen sarjayrittäjä, jolla on yli 20 vuoden kokemus yritysten johtamisesta menestykseen. Villen johdolla Cityvarasto Oyj on kasvanut valtakunnalliseksi pienvarastoalan ketjuksi, jonka liikevaihto ja kannattavuus on kasvaneet joka vuosi perustamisesta lähtien.

LinkedIn

Matti Heiskanen, dipl.ins.

Varatoimitusjohtaja - tekniikka, perustaja

Matilla on yli 15 vuoden kokemus rakennussuunnittelusta ja taloushallinnosta. Matti vastaa rakennuttamisesta ja rakennussuunnittelusta, kiinteistöjen huollon järjestämisestä sekä vieraan pääoman rahoituksesta.

LinkedIn

Paula Nordgren, tradenomi

Markkinointi- ja myyntijohtaja

Paula vastaa yhtiön markkinoinnista, pienvarastojen myynnistä sekä HR-toiminnoista. Paulalla on pitkä kokemus sekä myynnin-ja markkinoinnin johtamisesta b2b että b2c aloilla että tiimien tilannejohtamisesta.

LinkedIn

Hannu Väisänen, KTM

Varatoimitusjohtaja - hallinto ja isot tilat

Hannu vastaa yhtiön hallintoasioista ja isojen tilojen myynnistä. Hannulla on pitkä kokemus kiinteistöalalta, talouden johtamisesta, rahoituksesta, strategiaprosessista ja yhtiön hallinnosta.

LinkedIn

Eeva Rantala

Talouspäällikkö

Eeva vastaa yhtiön talouteen liittyvistä toiminnoista. Eevalla on pitkä kokemus pienvarastoalalta sekä talouden prosesseista ja toiminnoista.

LinkedIn

Johannes Aho, dipl.ins

Kehitysjohtaja

Johannes vastaa liiketoiminnan ja digitalisaation kehittämisestä, isojen tilojen vuokrauksesta sekä oikeudellisten- ja rahoitusasioiden ja yrityskauppa- ja kiinteistötransaktioiden hoitamisesta.

Sijoittajayhteydet

Cityvaraston sijoittajayhteydet
Ville Stenroos
  • Toimitusjohtaja
  • puhelinumero029 123 4789
Cityvaraston sijoittajayhteydet
Matti Leinonen
  • Talousasiantuntija
  • Puhelinumero029 123 4768