Cityvarasto Avainlippu - Suomalaista palvelua

TOIMITILAA ESPOON BUSINESS CENTERISSÄ


Vuokraamme toimitilaa Espoossa edullisesti hyvällä sijainnilla osoitteessa Taivalmäki 9, 02200 Espoo. Toimistot ovat erittäin valoisia ja laadukkaita. Väitämme, että et löydä Espoosta toimitilaa näin hyvällä sijainnilla sekä niin edullisesti kuin me tarjoamme Business center palveluitamme Niittykummussa. Toimitilat Espoon Business Centerissä ovat pienen ja keskisuuren yrityksen tarpeisiin loistavat. Ja miksei myös suuryritys sivukonttoriksi oikein sopivat.

Katso tästä lyhyt esittelyvideo.

 

 

 

 

 

 

 

Voit vuokrata juuri sinulle sopivan toimistotilan helposti soittamalla Laura Stenvallille numeroon 029 1234 710. Tai laita sähköpostia osoitteeseen info@cityvarasto.fi.


Kilpailuta toimitilasi ja tule katsomaan paikan päälle tilojamme. Uskomme, että saat meiltä todennäköisesti tarjouksen, josta et voi kieltäytyä. Espoon Niittykummun toimitiloista vastaa Laura Stenvall ja hän myös takaa, että saat hyvää Business Center palvelua ja yrityksesi voi olla tyytyväinen tekemäänsä valintaan. Espoon Business Centerissä on muuten myös hyvät parkkimahdollisuudet, joten älä turhaan mieti ja stressaa sitä. Sinä ja työntekijäsi saatte varmasti autot hyvin parkkeerattua Business Centerin parkkipaikoille tai aivan rakennuksen välittömään läheisyyteen.

Espoon Business Centerin toimitilat ovat erittäin laadukkaita toimistotiloja. Toimistohuoneet ovat kolmessa kerroksessa ja niissä on monessa hienot näkymät Länsiväylälle. Kaikkiin Espoon toimitiloihimme kuuluu Business Center palvelut jotka pitävät sisällään mm. nopean 100/100 nettiyhteyden, neuvottelutilojen käyttömahdollisuuden, siivouksen, aulapalvelun jne. Tule paikan päälle tutustumaan toimitiloihimme. Soita 029 1234 700 ja sovi tapaaminen ja tule katsomaan sinulle sopivaa toimitilaa.