Asunnon stailausta ja säilytystilaa

Jari ja Merja asuvat Pakilassa 4h+keittiö omakotitalossa. Kesäkuussa 2013 he päättivät myydä talonsa ja muuttaa uuteen kotiin. He ottivat yhteyttä erääseen suomalaiseen tunnettuun kiinteistövälitystoimistoon, josta saivat idean varastoida ylimääräiset tavarat Oulunkylän Cityvarastoon. Puuarkku, golfmailat, sukset, teltat ja talvivaatteet saivat luvan mennä väliaikaisesti varastoon. Kiinteistönvälittäjä neuvoi, että talo menee paremmin kaupaksi, kun sitä on hiukan stailattu myyntikuntoon.

Minkä kokoinen varasto on sopiva

Jari ja Merja ottivat yhteyttä Cityvarastoon, jonka jälkeen sovittiin tapaaminen Oulunkylään Ogelin kauppakeskuksen tiloissa sijaitsevaan Cityvarastoon. "Päädyimme yhdessä asiakkaan kanssa siihen päätökseen, että viiden neliön varasto on heille sopiva"sanoi Cityvaraston markkinointipäällikkö Markus Liukkonen. Pariskunta vuokrasi varaston toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella, koska eivät voineet tietää kuinka nopeasti talo menee kaupaksi.

Vuokrasopimuksen voi tehdä paikan päällä tai netissä


Varaston valitsemisen jälkeen tehtiin varastotilasta sopimus. Varastotilasopimuksen teon yhteydessä asiakas maksaa aina ensimmäisen kuukauden vuokran sekä vuokratakuun, joka on yhden kuukauden vuokra.

Tavarat varastoon ja asunto myyntikuuntoon

Heti kun varastotila oli maksettu tuotiin tavarat varastoon ja asuntoa päästiin stailaamaan myyntikuntoon. "Oma riippulukko pitää muistaa ottaa mukaan" Jari muistuttaa tulevia Cityvaraston asiakkaita. Cityvarastojen pääovesta kuljetaan omalla kännykällä, mutta oma varastotila tulee laittaa riippulukolla lukkoon.

Vuokraa varastotilaa tästä tai soita 029 1234 700


Muuttajat

Cityvarasto tarjoaa muuttajille kattavaa palvelua. Saat meiltä vuokrattavat pienvarastot, pakettiautot, muuttolaatikot, pakkaustarvikkeet sekä muuttopalvelun. Voit vuokrata ja varata nämä kaikki muuttoa helpottavat palvelut verkkosivuiltamme tai soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 029 1234 700.