Yritykselle varastotilaa

Mulla on kuvaustoiminnalleni pieni studio Tampereen keskustassa, mutta nyt kun siellä on joulukuvaukset käynnissä, niin huomasin, että tarvitsen ehdottomasti myös pienvaraston joillekin kuvaustarvikkeille. Nimittäin kuumailmapallot ja kukkakeinut vievät tilaa jonkin verran ja haluan, että studiolla on kuitenkin tilaa koko perheen liikkua. 🏢

Niinpä otin itselleni Cityvarastolta pienen varaston ja vein sinne kuvaustarvikkeita. Toimis itse asiassa ihan yksityishenkilönäkin erittäin hyvin, nimittäin just tungettiin meidän varastoon meidän kesäterassin huonekaluja ja hitto mikä homma. Sitä paitsi ulkovarastoihin ei voi kovin monenlaista laittaa, kosteuden takia. Mut vuokravarasto best! Siis tosi kätevä, enkä tajua miten en oo aiemmin ajatellut, vaan myös kuvausjuttuja säilyttänyt kotona. Tää oli niin helppo ja edullinen ratkaisu, että melkein nauratti, etten aiemmin ollut tajunnut! Piti vaan ottaa mukaan oma lukko, valita haluamansa varaston koko, ja paikan päällä kaikki tapahtui puhelinnumerolla ja sisään ajamalla.
🚙
Superiisiä! Cityvarastolla muuten nyt monessa paikkaa varastot -50% 1-2 kk ajan, joten esim. tuollainen mun vuokraama pieni varasto oli 27,50€/kk. Tää on alle 5 min päässä mun studiolta ja mikä parasta, niin annoin miehelleni toisen avaimen ja liitin hänen numeronsa sellaiseksi, joka saa käydä mun varastolla ja nyt jos vaikka on joku sos-tarvitsen-jotain, voin aina pyytää vaikka miestäni hakemaan tuolta jotain.
🏠
Jos sulla on #remontti, #muutto, #uusielämänvaihe tai muuten vaan tilanpuutetta, niin kannattaa tutustua Cityvarastoon! :)

-Anna Pastak-

Katso lisää: https://www.instagram.com/mungoanna/


Lisätilan tarvitsijat

Cityvarasto tarjoaa jatkuvaa lisätilaa kaikissa toimipisteissään ympäri Suomen. Pienvarasto on turvallinen ja kätevä paikka säilyttää esim.harrastusvälineitä, polkupyöriä ja esimerkiksi yrityksen arkistopapereita. Saat meiltä myös pakettiauton, jolla voit siirtää vaikkapa purjehdustarvikkeet helposti veneeltäsi varastoon. Myös pakkaustarvikkeet ja muuttolaatikot helpottavat tavaroiden suojaamista ja pakkaamista. Voit vuokrata ja varata nämä kaikki palvelut verkkosivuiltamme tai soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 029 1234 700.