Varastointia ja asunnon stailausta

Aikaisemmin kerroimme kuinka Cityvaraston pienvarastoja kannattaa käyttää asunnon stailauksessa apuna. Totesimme, että on järkevää hankkiutua ylimääräisistä tavaroista väliaikaisesti eroon, jotta asunnon myynti helpottuisi ja asunto näyttäisi “myyvemmältä”. On tutkittu, että hyvin stailattu asunto menee helpommin ja paremmalla hinnalla kaupaksi, kuin asunto, jota ei ole lainkaan stailattu.

Marika etsi varastotilaa

Ajattelimme vielä tuoda Cityvaraston käyttöä konkreettisemmaksi lukijoillemme ja siksi otimme yhden asiakkaamme asunnon myynnin ja stailauksen esimerkki-caseksi.

Marika perheineen asui Espoon Laurinlahdessa 3h+keittiö paritalossa. He totesivat asunnon käyneen liian pieneksi ja päättivät ostaa isomman. Ensin kuitenkin vanha asunto piti saada myydyksi.

Marika etsi internetin googlesta pienvarastoja hakusanalla varastotilaa. Hän vertasi eri pienvarastoyrityksiä, joilla on varastotilaa Espoossa. Lopulta hän päätyi Cityvarastoon. Kysyimme Marikalta, miksi juuri Cityvarasto? “Cityvarastosta syntyi heti ensi näkemältä luotettava vaikutelma. Nettisivut olivat selkeät ja kaikki tiedot mitä tarvitsimme löytyi helposti. Esim.hinnat olivat selkeästi esillä ja muutenkin huomasimme heti, että Cityvarasto on pienvarastoalan edelläkävijä” Marika kertoi. 

Marika otti puhelimitse yhteyttä Cityvarastoon ja sopi tapaamisen Espoon Laajalahden Cityvarastolle. Hänelle pienvarastoja lähti näyttämään Cityvaraston Antti. Alustavasti oli sovittu, että 5m²:n varasto voisi riittää. Marika kertoi, että he tulevat varastoimaan pienvarastoon pari lipastoa, hyllyn, paljon kirjoja, lasten leluja, vaatteita, urheiluvälineitä sekä kaikki kesäkalusteet. 

Sopivan kokoinen varasto

Todettuaan 5m²:n pienvaraston sopivan kokoiseksi Cityvaraston Antti ohjasi Marikan Laajalahden toimistoon, jossa sopimus pienvaraston vuokraamisesta tehtiin. Aikaa koko urakkaan meni n.10 minuuttia. Sopimuksen teon jälkeen oli vuorossa ensimmäisen kuukauden vuokran sekä vuokratakuun maksu. Maksun voi suorittaa käteisellä, pankki-ja luottokortilla sekä tilisiirtona. 

Tavarat varastoon ja asunto myyntiin

Usein Cityvaraston asiakkaat tuovat tavaransa itse varastolle, kuten tässäkin tapauksessa. Ja seuraavana päivänä asunnon stailausta varten varastoimat tavarat saapuivatkin Cityvarastoon. 

Sitten oli aika keskittyä olennaiseen eli asunnon myyntiin. Kiinteistövälitysfirma otti asian hoitaakseen ja laittoi asunnon esille. Asunnossa pidettiin ensimmäinen näyttö ja kuinkas kävikään? Kaupat tuli heti!  “Uskon, että asunnon stailaus eli ylimääräisten tavaroiden varastointi Cityvarastoon edesauttoi asunnon myynnissä“, totesi Marika heti tuoreeltaan hymyillen.


Remontoijat

Cityvarasto tarjoaa remontoijille kattavaa palvelua. Voit tuoda osan tai kaiken kodin irtaimiston vuokrattavaan pienvarastoon remontin ajaksi ja näin helpotat remontin etenemistä. Samalla varmistat, että huonekalut pysyvät puhtaina ja hyväkuntoisina. Saat meiltä myös pakettiauton, jolla voit siirtää tarvittavat remonttivälineet helposti. Myös pakkaustarvikkeet ja muuttolaatikot helpottavat tavaroiden väliaikaista varastointia. Voit vuokrata ja varata nämä kaikki remonttia helpottavat palvelut verkkosivuiltamme tai soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 029 1234 700.