Asunnon stailaus myyntiä varten

Haluatko kohentaa asuntosi houkuttelevuutta myyntimarkkinoilla ilman suurta budjettia? Voit tehdä pieniä ja edullisia muutoksia, joiden avulla päivität asuntosi ilmettä ja teet siitä houkuttelevamman. Muutokset, kuten tekstiilien päivitys, peilien lisääminen ja huonekalujen uudelleenjärjestely, voivat parantaa asunnon ensivaikutelmaa huomattavasti.

Asunnon stailaus on tärkeä osa asuntokauppaa

Asunnon stailaus vaikuttaa merkittävästi asunnon myyntinopeuteen ja hintaan. Voit sijoittaa stailauspalveluun, mutta entä jos haluat toteuttaa asunnon stailauksen pienellä budjetilla? Kokosimme sinulle vinkkejä, joilla pääset alkuun ja saat asuntosi parhaat puolet esiin.

Stailattu asunto -viihtyisä ja toiminnallinen koti uudelle asukkaalle

Ajattele asuntoa potentiaalisen ostajan näkökulmasta. Muunneltavuus, toiveet, tarpeet ja mielikuvat ohjaavat ostajan päätöksen tekoa, kun hän katsoo asuntoja. Valoisuus, puitteet hyvälle järjestykselle, ja yksityiskohdat kiinnittävät huomion, ja näitä kannattaakin korostaa! Ensivaikutelma on tärkeä, joten järjestä eteinen huolella. Huonekalujen sijoittelua kannattaa harkita, ja mahdollisesti avartaa tilaa poistamalla ylimääräistä tavaraa. Luo mielikuva siitä, miten asunto voisi toimia ostajan kodiksi. 

Stailaamalla asuntoa, avartamalla tilaa ja esittelemällä seinäpintoja voit vakuuttaa mahdolliset ostajat siitä, että heidän elämä mahtuu asuntoon. Ennen esittelyä asunnon tulee olla mahdollisimman siisti ja järjestetty. Tämä tarkoittaa pölyjen pyyhkimistä, ikkunoiden pesemistä ja lattioiden perusteellista imuroimista ja pesemistä. Varmista, että kaikki henkilökohtaiset tavarat, kuten valokuvat ja henkilökohtaiset esineet, ovat piilossa, jotta ostajat voivat kuvitella itsensä asumaan tilaan.

Asunnon stailaus voi tarkoittaa pieniä muutoksia

  1. Korvaa vanhat tekstiilit uusilla ja raikkailla vaihtoehdoilla. Tekstiilit, kuten verhot, matot, sohvatyynyt ja päiväpeitteet, vaikuttavat asunnon tunnelmaan. Vaihda raskaat, tummat tai kuluneet tekstiilit kevyempiin ja vaaleampiin vaihtoehtoihin. Valitse neutraaleja tai maanläheisiä sävyjä, jotka sopivat monenlaisiin makuihin. Raikkaat tekstiilit antavat asunnolle puhtaan ja modernin ilmeen.
  2. Sijoita huonekalut ja esineet siten, että ne eivät estä valon kulkua. Avaa verhot, jotta luonnonvalo pääsee sisään. Näin et estä valon kulkua tilasta toiseen, vaan luot tilavan ja valoisan tunnelman. 
  3. Etsi paikkoja, joissa valaistusta tarvitaan lisää tilaan valonlähteitä, kuten pöytälamppuja tai lattiavalaisimia. Valaistuksella suuri vaikutus viihtyisään tunnelmaan!
  4. Korosta asunnon parhaita puolia! Onko asunnossa jokin kaunis yksityiskohta? Korosta sitä! Jos asunnossasi on kauniita yksityiskohtia, kuten takka, ikkunasyvennyksiä, koristeellisia listoja tai mielenkiintoisia kattopalkkeja, korosta niitä ja sijoita paikkoihin sopivia koriste-esineitä jotka kiinnittävät katseen.
  5. Asunnon tulisi tuntua kodikkaalta ja viihtyisältä, jotta ostaja voisi kuvitella itsensä asuvaksi siellä. Tämän voi saavuttaa esimerkiksi sijoittamalla tilaan mukavia kalusteita ja koristeita jotka nostavat esiin yksityiskohtia.
  6. Hyödynnä peilejä tilan avartamiseksi. Peilit ovat erinomainen keino lisätä valoa ja avaruuden tuntua pieniin tiloihin. Ripusta peilit strategisiin paikkoihin, kuten kapeisiin tiloihin. Peilit heijastavat valoa ja saavat huoneen tuntumaan suuremmalta.
  7. Vie ylimääräiset tavarat varastoon ennen näyttöjä, siivoa ja pyyhi pinnat. Siisteyden korostaminen on tärkeää, jotta asunnosta saa hyvän ensivaikutelman.
  8. Kokeile mitä tilalle tapahtuu jos poistat matot kokonaan, tai vaihdat mattojen paikkoja. Entä jos purat isot hyllyköt, ja tuot seinäpintaa esille? Poista huonekaluja huoneista, ja katso mitä tapahtuu. Saatat oivaltaa miten tila toimiikin paremmin!
  9. Kun tila on esillä, ja sisustus on kunnossa, ota valokuvia hyvässä valaistuksessa, mielellään luonnonvalossa. Mikäli tarvitset lisää valoa, käytä pehmeää laajalle leviävää valoa. Pyri luomaan mahdollisimman neutraali yleisilme. Tavoitteena on tarjota katsojalle mahdollisimman houkutteleva kuva asunnosta. 
  10. Jos et ole varma, miten stailata asunto kysy apua ammattilaiselta.

Asunnon stailaus ja varastointi 

Cityvaraston pienvarastot ovat loistava apu asunnon stailauksessa, kun haluat tehdä kodistasi houkuttelevamman ostajille. Kun ylimääräiset tavarat on viety pois näkyvistä, asunnon myynti helpottuu, ja siisti sekä tilava vaikutelma puhuttelee potentiaalisia ostajia. Jos puolestaan suunnittelet remonttia ja haluat nostaa asuntosi arvoa entisestään, harkitse stailausta ja pintaremonttia. Näin voit varmistaa, että kotisi erottuu edukseen näytöissä ja houkuttelee kiinnostuneita ostajia.

Vuokraa varasto

 


Remontoijat

Cityvarasto tarjoaa remontoijille kattavaa palvelua. Voit tuoda osan tai kaiken kodin irtaimiston vuokrattavaan pienvarastoon remontin ajaksi ja näin helpotat remontin etenemistä. Samalla varmistat, että huonekalut pysyvät puhtaina ja hyväkuntoisina. Saat meiltä myös pakettiauton, jolla voit siirtää tarvittavat remonttivälineet helposti. Myös pakkaustarvikkeet ja muuttolaatikot helpottavat tavaroiden väliaikaista varastointia. Voit vuokrata ja varata nämä kaikki remonttia helpottavat palvelut verkkosivuiltamme tai soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 029 1234 700.