Asunto myyntikuntoon

Olet varmasti joskus käynyt asuntoesittelyssä tai ihaillut sisustuslehtien houkuttelevia kuvia asunnoista ja ihmetellyt, miten asunto saadaan näyttämään siltä, että kaikille tavaroille löytyy oma paikka eikä mitään ole liikaa.

Saatat kurkistaa kaappeihin ja varastotiloihin, mutta kaikki näyttää sielläkin olevan jämptisti kunnossa. Kaikki näyttää puhtaalta ja uudelta!

Näyttää aivan erilaiselta kuin omassa kodissa, jossa siivouksen jälkeen hetken aikaa näyttää siltä, että nyt voi kutsua vieraita ja toivoa, etteivät he kurkistele tavaraa pursuaviin kaappeihin tai tule illan aikana tarvetta kaivaa kaapista jotain esiin. Onko niin, että muilla ihmisillä on vain ne tavarat, mitkä ovat esillä – eikä muuta? Vai olisiko asunto stailattu ja pinnat remontoitu?

Kun asunnon myynti tulee ajankohtaiseksi se kannattaa stailata ja tehdä pieni pintaremontti!

Kaikkein helpoiten teet asuntosi houkuttelevaksi luomalla mielikuvaa tilasta, valosta ja järjestyksestä. Kerää kaikki ylimääräiset huonekalut ja vähennä kalustusta. Näin lisäät avaruutta ja tilantuntua pienessäkin kodissa! Jo näin pienellä vaivalla saat asuntosi myyntikuntoon. Tummat pinnat kannattaa maalata vaaleaksi ja jos esimerkiksi keittiön kaapit on vanhat ja kuluneet niin niistä saa helposti uuden oloiset vaihtamalla vain kaappien ovet tai maalaamalla ne kalustemaalilla. Remontin ajaksi ja isompaa stailausta tehdessä tavarat kannattaa viedä pienvarastoon. 

Asunto myyntikuntoon pintaremontin avulla 

  • Poista ylimääräiset tavarat ja tee tilaa. Ennen remontin aloittamista poista kaikki tarpeettomat esineet ja tavarat asunnosta. Tämä antaa tilalle siistin ja avoimen ilmeen, sekä auttaa ostajaa hahmottamaan tilan paremmin.
  • Pintaremontoi seinät ja lattiat tarvittaessa. Maalaa seinät neutraaleilla sävyillä, jotka luovat avaruutta ja valoisuutta. Varmista, että lattiamateriaali on siisti ja ehjä, ja tarvittaessa hio ja lakkaa puulattiat tai vaihda matot raikkaampiin vaihtoehtoihin.
  • Korosta tilan valoisuutta. Lisää valaistusta tarvittaessa esimerkiksi uusilla valaisimilla tai peileillä, jotka heijastavat valoa. Muista, että vaalea pinta heijastaa valoa ja tumma imee valon itseensä.
  • Päivitä kalusteet ja sisustuselementit. Valitse huonekalut, jotka sopivat tilan mittasuhteisiin ja luovat kodikkaan ilmapiirin. Vaihda tarvittaessa vanhat tai rikkoutuneet kalusteet uusiin tai piristä tiloja pienillä uudistuksilla.
  • Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin. Huolehdi siitä, että remontoidut pinnat ovat siististi viimeisteltyjä ja että kaikki pienetkin korjaukset on tehty ennen esittelyä. 

Cityvarasto tarjoaa lämpimiä ja kuivia pienvarastotiloja irtaimistosi säilyttämiseen

On hyvä poistaa ylimääräiset tavarat, jotta asunnosta saadaan tilava ja selkeä kuva. Cityvarastoon varastoidut tavarat ovat saatavillasi koko varastoinnin ajan. Voit nimittäin käydä varastollasi vaikka monta kertaa päivässä, joten myös sellaisten tavaroiden säilyttäminen onnistuu, joita saatat tarvita varastoinnin aikana. Cityvarastolta löytyy kohteita ympäri Suomea. Sisäänpääsy varastoille on helppoa, vain soitto omalla kännykällä varaston ovinumeroon ja ovi avautuu.

Siirry vuokraamaan varasto tästä


Remontoijat

Cityvarasto tarjoaa remontoijille kattavaa palvelua. Voit tuoda osan tai kaiken kodin irtaimiston vuokrattavaan pienvarastoon remontin ajaksi ja näin helpotat remontin etenemistä. Samalla varmistat, että huonekalut pysyvät puhtaina ja hyväkuntoisina. Saat meiltä myös pakettiauton, jolla voit siirtää tarvittavat remonttivälineet helposti. Myös pakkaustarvikkeet ja muuttolaatikot helpottavat tavaroiden väliaikaista varastointia. Voit vuokrata ja varata nämä kaikki remonttia helpottavat palvelut verkkosivuiltamme tai soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 029 1234 700.