Cityvarastolla on tilaa monenlaisiin tarpeisiin

Modern Solutions Oy on AV- ja tapahtumatekniikan palveluita tarjoava yritys, joka on ollut Cityvaraston asiakkaana jo yli kymmenen vuoden ajan aivan historiansa alkuajoista lähtien. Vuosien saatossa yrityksen toiminta on kasvanut harrastustoiminnasta nykyiseen kokoonsa, ja Cityvarasto on tarjonnut kasvulle luotettavat, turvalliset ja käytännölliset pienvarastopalvelut aina kuhunkin tilanteeseen sopivalla tavalla.

Modern Solutionsin erikoisosaamista on tapahtumien ja tapahtumatilojen ääni-, kuva- ja valotekniikka. Yrityksen toiminnalle keskeinen kalusto vaatii sujuvia logistisia ratkaisuja kuljetuksessa ja varastoinnissa.

- Meille kalusto on se meidän työkalu. Kun sitä on verrattain paljon ja erilaista, niin arvostamme kyllä korkealle sitä varastoinnin turvallisuutta ja sujuvuutta, esimerkiksi oikeansuuntaista mitoitusta varastotilalle, toteaa Modern Solutionsin toimitusjohtaja Matthias Möttö.

Modern Solutions on käyttänyt Cityvaraston palveluja kalustonsa varastointiin jo yli kymmenen vuoden ajan. Ajan saatossa varastotilan tarve on kasvanut yrityksen toiminnan laajentuessa, ja Cityvarastolta on löytynyt sopiva ratkaisu aina kun on ollut aika päivittää isompiin varastotiloihin. Nykyään oikeanlaiset tilat löytyvät Cityvaraston Kaivokselan toimipisteeltä Vantaalta.

- Yrityksemme historia on lähtenyt hyvinkin pienestä. Tämä varastopalvelun tarve lähti siitä, kun tavarat eivät mahtuneet enää omaan häkkivarastoon. Se tilan koko on siinä vuosien mittaan kasvanut samalla kun tässä toimintakin kasvaa, ja tilaa on mukavasti saatu sovitettua sitten sen mukaisesti, Möttö kertoo.

Toiminnan keskipiste

Cityvarasto on Modern Solutionsille paljon enemmän kuin pelkkä kaluston sijoituspaikka. Yrityksen toiminta on liikkuvaa projektityötä eri asiakkaiden tiloissa, ja keikkojen välillä Cityvarasto toimii kätevänä tukikohtana, jossa valmistautua taas seuraaviin projekteihin.

- Kun kotiudutaan sieltä keikoilta takaisin tänne, meidän täytyy pystyä koekäyttämään laitteita, ehkä vähän huoltamaan ja puhdistamaan ja niin edelleen. Siinä tarvitaan vähän sähköä ja valoa ja muita perustarpeita, mitä siihen varastoinnin oheen tulee, jotta pystytään keikkojen välissä.

Pienvarastointi osana toimivaa yrittäjän arkea

Cityvaraston pienvarastojen joustavuus on tärkeää monille yrittäjille, kuten asuntosijoittaja Suvi Kinnuselle, joka on löytänyt varastoinnista käytännöllisen ratkaisun päivittäisiin säilytystarpeisiinsa. Lue lisää siitä, miten pienvarastointi voi helpottaa yrittäjän arkea ja vapauttaa tilaa tärkeimmille asioille.

Vuokraa varastotilaa täältä


Lisätilan tarvitsijat

Cityvarasto tarjoaa jatkuvaa lisätilaa kaikissa toimipisteissään ympäri Suomen. Pienvarasto on turvallinen ja kätevä paikka säilyttää esim.harrastusvälineitä, polkupyöriä ja esimerkiksi yrityksen arkistopapereita. Saat meiltä myös pakettiauton, jolla voit siirtää vaikkapa purjehdustarvikkeet helposti veneeltäsi varastoon. Myös pakkaustarvikkeet ja muuttolaatikot helpottavat tavaroiden suojaamista ja pakkaamista. Voit vuokrata ja varata nämä kaikki palvelut verkkosivuiltamme tai soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 029 1234 700.