Pienvarasto - Lämmin, valoisa, turvallinen ja kätevä säilytysratkaisu

Tervetuloa tutustumaan uudenlaiseen säilytysratkaisuun! Pienvarasto on täydellinen vaihtoehto kaikille niille, jotka kaipaavat lisää tilaa elämäänsä. Olipa kyseessä sitten ylimääräiset tavarat kotona tai yrityksen tarpeet, pienvarasto tarjoaa lämpimän, valoisan, turvallisen ja kätevän ratkaisun.

Lämmin pienvarasto

Pienvaraston ensimmäinen huomionarvoinen ominaisuus on sen lämpö. Monet perinteiset varastotilojen omistajat ovat tottuneet kylmiin ja kosteisiin tiloihin, mutta me haluamme tarjota asiakkaillemme paremman vaihtoehdon. Pienvarastotilamme sijaitsevat kiinteistöissä jotka ovat eristettyjä ja lämmitettyjä ympäri vuoden, joten voit olla varma siitä, että tavarasi säilyvät hyvässä kunnossa myös talven pakkasilla.

Valoisa pienvarasto

Toiseksi pienvarastomme ovat poikkeuksellisen valoisia. Olemme panostaneet laadukkaaseen valaistukseen varmistamaan sen, että näet selkeästi tavarasi ja voit helposti löytää etsimäsi. Ei enää pimeitä nurkkia tai arpoja siitä missä tavarasi ovat, vaan selkeä ja valoisa tila, jossa säilyttää tavaroitaan.

Turvallinen pienvarasto

Kolmanneksi pienvarastomme ovat erittäin turvallisia. Ymmärrämme, että tavaroiden säilytys on arkaluontoinen asia ja siksi olemme panostaneet turvallisuuteen. Pienvarastot ovat varustettu hälytysjärjestelmillä ja valvontakameroilla, joten voit nukkua yösi rauhassa tietäen, että tavarasi ovat hyvässä tallessa. Lisäksi pääsy pienvarastoon edellyttää henkilökohtaista koodia sekä avainta, mikä takaa sen, että vain sinulla on pääsy omaan varastoosi.

Kätevä pienvarasto

Neljänneksi pienvarasto on äärimmäisen kätevä ratkaisu. Voit vuokrata tarvitsemasi tilan juuri niin pitkälle ajalle kuin tarvitset – olipa kyseessä sitten muutama kuukausi tai useampi vuosi. Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia siitä, miten saat tavarasi paikan päälle – meillä on kuljetuspalvelu hoitamassa sen puolestasi. Lisäksi pienvaraston hinta-laatusuhde on vertaansa vailla; saat paljon vastinetta rahoillesi.

Pienvarasto - lämmin, valoisa, turvallinen ja kätevä säilytysratkaisu.

Voisiko parempaa vaihtoehtoa olla? Tarjoamme sinulle tilan, jossa voit säilyttää tavarasi hyvässä kunnossa, löytää ne helposti ja nukkua yösi rauhassa tietäen, että ne ovat turvassa. Meidän pienvarastomme on täydellinen ratkaisu kaikille säilytystarpeillesi.

Lisäksi voimme luvata sinulle hieman huumoria matkan varrelle. Tiedämme, että tavaroiden säilyttäminen voi olla vakavaa puuhaa, mutta me haluamme tehdä sen mahdollisimman mukavaksi ja hauskaksi kokemukseksi. Emme takaa naurukohtauksia varastossa vieraillessasi, mutta lupamme hymyn huulillesi jo pelkällä ajatuksella siitä, kuinka helppoa ja vaivatonta pienvaraston käyttö voi olla.

Kun suunnittelet seuraavaa muuttoa tai tarvitset lisää tilaa elämääsi, älä epäröi valita lämmintä, valoisaa, turvallista ja kätevää pienvarastoa. Olemme täällä auttamassa sinua ja vastaamassa kaikkiin kysymyksiisi. Joten anna meidän auttaa sinua saamaan lisää tilaa elämään - valitse pienvarasto!


Pienvarastointi

Cityvarastolta saat 1-20m² pienvarastot tavaroiden säilytystä varten. Meillä on ympäri Suomen toimipisteitä joissa voit varastoida vaikkapa koko kotisi irtaimiston. Asiakkaitamme ovat muun muassa muuttajat, remontoijat, opiskelijat, jatkuvan lisätilan tarvitsijat sekä erilaiset yritykset. Pienvarastojen lisäksi Cityvarastolta saat myös pakettiautot, muuttolaatikot sekä pakkaustarvikkeet. Voit vuokrata ja varata nämä kaikki palvelut verkkosivuiltamme tai soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 029 1234 700.