Sisustuksen uudistaminen

Haluatko parhaat puolet esille asunnostasi? Sisustus näyttää aikansa eläneeltä? Olisiko paikallaan selkeyttää sisustuksen värit? Haaveiletko, että asuntosi saisi uuden ilmeen? Tämä artikkeli on sinulle, joka haluat uudistaa sisustuksen mutta et tiedä mistä aloittaisit.

Sisustuksen uudistaminen - asuminen on vaihtelua

Kuvittele, että voit päivittää kotisi ilman muuttoa. Vaihtamalla huonejärjestystä ja poistamalla ylimääräisiä tavaroita, voisit luoda täysin uuden ilmeen. Sisustuksen uudistaminen onnistuu, kun poistat liiat muodot ja värit – eli tavarat, jotka määrittävät kotisi ilmettä.

Katso sisustusta uudessa valossa

Värit vaikuttavat vahvasti tilan tunnelmaan, ja joskus kodin ilme kaipaakin vain selkeyttämistä. Kun poistat ylimääräiset koriste-esineet ja huonekalut, tila tuntuu heti avarammalta ja raikkaammalta. Tämä yksinkertainen muutos voi tuoda kotiin aivan uuden tunnelman. Ylimääräisten tavaroiden poistaminen auttaa sinua katsomaan kotia uudesta näkökulmasta. Esimerkiksi, jos olohuoneesi tuntuu ahtaalta, kokeile siirtää sohva ikkunan eteen. Näin voit nauttia ulos avautuvista näkymistä ja saat lisää valoa huoneeseen. 

Tila uudelleen haltuun ja sisustus pienvarastoon 

Poista huone kerrallaan ylimääräiset tavarat, ja varastoi ne pienvarastoon. Tämä antaa sinulle aikaa järjestellä tilaa rauhassa, mutta samalla saat aikaan välittömän muutoksen. Cityvaraston pienvarasto on nopea ratkaisu – saat varaston käyttöösi vartissa vuokrasopimuksen jälkeen. Usein muutaman neliön varastolla voi olla suuri vaikutus!

 

Rymsteeraa sisustus uusiksi

  • Valitse rohkeasti uusia värejä! Olipa kyse maalin sävystä tai sohvatyynystä, muista ettei yksikään väri ole “huono”. Kaikki värit ovat käyttökelpoisia, kyse on sävystä, tummuusasteesta ja ympäröivistä väreistä. Valitse uusia värejä, jotka tuntuu omilta ja luo ympäristö jossa viihdyt.
  • Tuntuuko, että aika ei riitä ja tila loppuu kesken? Ei hätää, varastoinnin voi hoitaa helposti, ja apuakin löytyy varmasti! Ehkä ystäväpiirissäsi on intohimoinen sisustaja, joka rakastaa järjestellä tiloja? Tai kenties joku sukulaisistasi on taitava pienissä pintaremonteissa ja voisi antaa hyviä vinkkejä? 
  • Katso kalenteria, laske budjetti ja suunnittele etukäteen. Mieti, milloin olisi paras aika aloittaa sisustaminen, ja kuinka kauan arvioit sen kestävän. Hyvällä suunnittelulla vältät kiireen ja varmistat, että kaikki sujuu mukavasti. 
  • Anna itsellesi tilaa inspiroitua! Kun ylimääräiset tavarat on siirretty pois, saat tilaa rymsteerata ja uudistaa kotisi rauhassa. Mieti, mitkä asiat ovat tarpeellisia arjessa ja mikä tuo sinulle iloa. Muista myös ottaa rennosti – muutokset syntyvät helpoimmin, kun annat itsellesi aikaa ja tilaa nauttia prosessista!

Tiesitkö, että sisustustarvikkeiden ja huonekalujen lisäksi, voit varastoda myös tilaa vievät kausitavarat ja isot harratusvälineet Cityvaraston pienvarastossa.  

Varastotilaa 


Remontoijat

Cityvarasto tarjoaa remontoijille kattavaa palvelua. Voit tuoda osan tai kaiken kodin irtaimiston vuokrattavaan pienvarastoon remontin ajaksi ja näin helpotat remontin etenemistä. Samalla varmistat, että huonekalut pysyvät puhtaina ja hyväkuntoisina. Saat meiltä myös pakettiauton, jolla voit siirtää tarvittavat remonttivälineet helposti. Myös pakkaustarvikkeet ja muuttolaatikot helpottavat tavaroiden väliaikaista varastointia. Voit vuokrata ja varata nämä kaikki remonttia helpottavat palvelut verkkosivuiltamme tai soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 029 1234 700.