Valmistaudu varastointiin

Artikkelista sinulle selviää mitä kaikkea tulee ottaa huomioon, kun varastoit kodin irtaimiston pienvarastoon. Mitä pakkaustarvikkeita on hyvä olla, miten käytät pienvarastoa tehokkaasti ja miksi laatikot kannattaa merkitä, lue niin tiedät!

Valmistaudu varastointiin

  1. Varmista, että sinulla on riittävästi pakkaustarvikkeita huonekalujen suojaamista varten. Tarkista mitä pakkauksia kotoa löytyy. Ehkä TV:n alkuperäinen pahvilaatikko on tallessa, tai laseille tarkoitetut pahvilaatikot löytyvät varastosta? Teipin lisäksi tarvitset suojaukseen sopivaa muovia ja pahvia. Suosittelemme aaltopahvia, käsikiristekalvoa ja kuplamuovia.
  2. Tee arvio pakattavien tavaroiden määrästä, ja hanki sopivia muutto- tai pahvilaatikoita. Muista ettei laatikoita tule pakata liian täyteen, jotta ne ovat helposti pinottavia. 
  3. Suojaa huonekalujen pinnat tarpeen mukaan. Pura suuret kalusteet, kuten hyllyköt ja irrota pöydistä jalat. Niputa huonekalujen irto-osat käsikiristekalvoa avuksi käyttäen, ja suojaa herkät huonekalut kuplamuovilla. 
  4. Käytä läpinäkyviä laatikoita tai merkitse laatikoihin mitä laatikot sisältävät. Tämä ei ainoastaan pidä asioita järjestyksessä, vaan helpottaa tarvittavien tavaroiden nopeaa löytämistä.
  5. Pakkaa helposti särkyvät esineet ja astiat kuplamuoviin, ja merkitse laatikkoon VAROVASTI" tai "SÄRKYVÄÄ”. Muista, että pehmusteeksi sopivat myös kodin tekstiilit. Esimerkiksi lasit sujahtavat helposti sukkiin, ja pyyhkeet sopivat astioiden pakkaamiseen. 
  6. Pakkaa tekstiilit ja vaatteet tiiviisti. Käytä muovisäkkejä tai henkarivaatelaatikoita vaatteiden pakkaamiseen, ja merkitse pakkaukset mitä ne sisältävät.
  7. Irrota valaisimet katosta, suojaa kuplamuovilla ja pakkaa laatikoihin. 
  8. Pakkaa TV omaan pahvilaatikkoonsa. Mikäli pahvilaatikko ei ole enää tallessa, suojaa TV aaltopahvilla tai kuplamuovilla.

Muuttopäivä, kun tavarat siirretään varastoon

  1. Pura sängyn runko, ja pakkaa petauspatja erikseen. Käytä pakkaamiseen patjapussia, ja homma hoituu nopeasti!
  2. Suojaa asuntosi lattia lattiansuojapahvilla, ettei lattia naarmuunnu eikä likaannu tavaroiden muuton aikana. 
  3. Jos muutat koko irtaimiston pesukoneesta lähtien, muista kiinnittää pesukoneen kuljetustuet paikalleen ennen pesukoneen siirtämistä. 

Varastoi tavarat tehokkaasti

  1. Hyödynnä varaston korkeus, ja kasaa tavaroita päällekkäin. Aseta painavat tavarat alimmaiseksi ja kevyemmät päälle. Kasaa tuolit päällekkäin, ja tee laatikoista pinoja. 
  2. Varastoi sohvat, sängyt, peilit ja taulut pystyasennossa, näin säästät tilaa ja suojaat tavarat vaurioilta.
  3. Pakkaa varaston taka-osaan tavarat, joita tarvitset harvemmin ja etu-alalle mitä haluat löytää helposti.
  4. Peitä lopuksi kaikki tavarat suojamuovilla pölyltä suojaamiseksi.

Näin varmistat, että tavarat säilyvät hyvässä kunnossa ja varastoa on helppo käyttää.Hyvää varastointia!

Miten kuljetat tavarat varastolle? PakuOvelle.com ja Opiskelijamuutot ovat osa Cityvarasto-konsernia, ja kuljetus onnistuu! Lue miten varastoit tavarat muuttopalvelun tai pakettiauton avulla. 

 

 


Muuttajat

Cityvarasto tarjoaa muuttajille kattavaa palvelua. Saat meiltä vuokrattavat pienvarastot, pakettiautot, muuttolaatikot, pakkaustarvikkeet sekä muuttopalvelun. Voit vuokrata ja varata nämä kaikki muuttoa helpottavat palvelut verkkosivuiltamme tai soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 029 1234 700.