Minkä tärkeän esineen veisin varastoon ⎸ Verner Valojärvi

Cityvaraston kummipelaaja Verner Valojärvi on kotoisin Helsingistä, ja hänellä on hurja voitontahto. Valojärvi edustaa Cityvaraston arvoja joihin kuuluu kotimaisuus ja sinnikkyys. Kysyimme Verneriltä, mitä jääkiekko merkitsee hänelle ja minkä tärkeän muistoesineen hän haluaa varastoida.

Kuka olet ja missä pelaat jääkiekkoa? 

”Olen 17-vuotias jääkiekkoilija Verner Valojärvi, ja pelaan Kiekko-Vantaan U20 joukkueessa.” 

Minkä ikäisenä aloitit jääkiekon?  

”Aloitin jääkiekon pelaamisen yhdeksänvuotiaana. Sitä ennen pelasin paljon futista ja kamppailulajeja.” 

Sinun vahvuutesi pelaajana?  

”Minun vahvuuksiin kuuluu laukaus ja kamppailupelaaminen. Olen hyvä kahden suunnan hyökkääjä, ja olen hyvä puolustamaan omassa päässä.” 

Mitä jääkiekko merkitsee sinulle?  

”Jääkiekko merkitsee tosi paljon, ja vie suurimman osan ajasta. Unelmani on päästä isona pelaamaan ammattilaisjääkiekkoa.” 

Tärkein tapahtuma urallasi?  

”Tähän mennessä, viime kaudella, kun pääsin 16-vuotiaana pelaamaan alle 20 vuotiaiden sarjassa SM -joukkueessa. Se viikonloppu, kun tein 2 tehopistettä, se on tähän mennessä tärkein tapahtuma mun uralla.” 

Mitä jääkiekkoon liittyvää säilyttäisit varastossa?  

”Muisto, mistä on jäänyt esine, viime kaudelta kiekko viikonlopulta, kun sain tehtyä ensimmäisen maalin. Se ois, jos jotain jättäisin varastoon.”  

 

Verner pelasi kauden 2022 - 2023 Vantaalla Kiekko-Vantaan joukkueessa. Keväällä 2023 on vuorossa muutto Mikkeliin Jukureiden joukkueeseen.

Lue miten Vernerin matka jatkui: "Muutto pakettiautolla Mikkeliin"

 


Pienvarastointi

Cityvarastolta saat 1-20m² pienvarastot tavaroiden säilytystä varten. Meillä on ympäri Suomen toimipisteitä joissa voit varastoida vaikkapa koko kotisi irtaimiston. Asiakkaitamme ovat muun muassa muuttajat, remontoijat, opiskelijat, jatkuvan lisätilan tarvitsijat sekä erilaiset yritykset. Pienvarastojen lisäksi Cityvarastolta saat myös pakettiautot, muuttolaatikot sekä pakkaustarvikkeet. Voit vuokrata ja varata nämä kaikki palvelut verkkosivuiltamme tai soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 029 1234 700.