Siirry tekemään sopimus

Cityvarasto - Elämän kaikissa muutoksissa

Vain muutos on pysyvää, totesi jo antiikinaikainen filosofi Herakleitos. Joskus muutokset ovat suunniteltuja ja toivottuja, toisinaan taas kaikkea muuta. Joka tapauksessa on hyvä tietää, että apu on lähellä – tarvitsitpa sitten pakettiautoa tai pakkauslaatikoita vuokralle, täyden palvelun muuttopalvelua tai sijoituspaikkaa tavaroillesi. Kun voit luottaa, että asiat järjestyvät, tiedät selviäväsi seuraavastakin muutoksesta!

Vuokraa varastotilaa tavaroillesi!

Meiltä löydät monipuolisen valikoiman pienvarastoja, teräsverkkovarastoja ja eri kokoisia varastotiloja helpottamaan muuttoasi.

Etsi lähin Cityvarasto:

Muuttajan lisäpalvelut

Pienvarastojen vuokraus

Meiltä löydät monipuolisen valikoiman pienvarastoja, teräsverkkovarastoja ja eri kokoisia varastotiloja helpottamaan muuttoasi.

Etsi lähin Cityvarasto:
location

Pakkaustarvikkeiden myynti

Meiltä löydät pakkaustarvikkeet helpottamaan muuttoasi. Valmiiden muuttopakkausten lisäksi mm laatikot, suojapakkaukset, teipit, lukot, Siisti Piha-tuotteet ja paljon muuta.

Pakettiautojen vuokraus

Kun tarvitset pakettiautoa muuttoa varten tai tuodaksesi tavaroita Cityvarastoon, on PakuOvelle.com oikea ratkaisu. Itsepalveluautot saatavana 24 / 7.

Muuttolaatikot alkaen 5 snt / vrk

Muuttolaatikot, lainalaatikot, vuokralaatikot huippuedullisesti! Palvelemme teitä Helsinki, Espoo, Vantaa, Espoo, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Tuusula, Sipoo ja Järvenpää.

Muutot alkaen 219 €

Muutot kaikenkokoisiin asuntoihin laadukkaasti, turvallisesti ja huippuedullisesti! Meillä et maksa turhasta, vaan aika aloitetaan siitä, kun saavumme kotiovellesi ja loppuu siihen, kun olemme saaneet viimeisenkin muuttolaatikon turvallisesti uuteen kotiisi.