Cityvarasto Espoon keskus

 • PostinumeroKamreerintie 10, 02270 Espoo
 • Asiakaspalvelu 029 123 4709
 • Sähköpostiosoite info@cityvarasto.fi
Vuokraa varasto
Asiointiajat

Itsepalveluvarasto: voit asioida varastollasi joka päivä 05:30 - 00:00 välisenä aikana. Varastotoimipisteen pääovesta pääset sisään soittamalla ovessa näkyvään numeroon.

Sisäänajokorkeus

Sisäänkäynnin eteen ilman korkeusrajoitusta

Varastotyypit

1 - 11m² pienvarastoja, Citykontteja sekä 1m³ kuutiovarastoja

Lisäpalvelut

Nokkakärryt sekä nelipyöräkärryt vapaasti käytettävissä asiakkaillemme. Pienvarastokerroksiin kuljetaan hissillä, jonka mitat ovat: L 2,2m x P 1,3m x K 2,19m.

Toimipisteen palvelut

Cityvarasto - pienvarastojen vuokraus

Pienvarastojen vuokraus

Vuokraa Espoonkeskuksen Cityvarastosta pienvarasto, kuutiovarasto tai Citykontti tavaroillesi

Vuokraa varasto

Ajankohtaiset tarjoukset

Espoon keskus
Kampanjatarjous!

Kaikki pien- ja kuutiovarastot

-50%

Ensimmäiset 2 kk

Tarjoushinta ei koske 1 kk mittaista sopimusta.

Tilat: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 / 6,0 / Espoo

Espoo Keskus
Supertarjous!

Citykontit 2kk -50%

-50%

Ensimmäiset 2 kuukautta

Tarjoushinta ei koske 1 kk mittaista sopimusta.

Tilat: 9 / 4 / Espoo

Toimipisteessä sinua palvelevat

Petri
 • Myynti- ja asiakaspalveluhenkilö
 • Asiakaspalvelu
 • Puhelinnro029 1234 738
Sani
 • Myynti -ja asiakaspalveluhenkilö
 • Asiakaspalvelu
 • Puhelinnro029 1234 742
Nico
 • Myynti -ja asiakaspalveluhenkilö
 • Asiakaspalvelu
 • Puhelinnro029 1234 765

22.3.2024

Espoon kaupunkirata - muutoksia varastolle kulussa

Espoon kaupunkirata H Espoon kaupunkirata on osa pääkaupunkiseudun joukkoliikennejärjestelmän kehittämistä ja Helsinki–Turku nopeaa junayhteyttä. Hankkeessa rakennetaan kaksi lisäraidetta nykyisen raideparin viereen välille Leppävaara– Kauklahti. Uusi raidepari tuo sujuvuutta ja varmuutta jokapäiväiseen lähi- ja kaukoliikenteeseen sekä kestävää ja puhdasta liikennettä tulevaisuuden tarpeisiin. Lisäksi hankkeen yhteydessä toteutetaan Espoon ja Kauniaisten kaupunkien erilliskohteina Rantaradanbaanan rakenteita sekä radan kanssa risteäviä kulkuyhteyksiä.

Lisää uutisia

25.11.2021

Cityvarasto Oyj:lle uusi toimipiste Kuopioon

Cityvarasto Oyj on ostanut Kuopiossa Leväsen kaupallisella alueella, osoitteessa Satulasepänkatu 3 sijaitsevan kiinteistön. Kiinteistö on kolmikerroksinen ja pinta-alaltaan 3 400 m². Kiinteistö sijaitsee 14 150 neliön tontilla hyvien kulkuyhteyksien päässä, 6 kilometriä Kuopion keskustasta ja 2 km Kolmisopen moottoritiestä. Tiloissa on toiminut aikaisemmin leipomo. Vuokrattavien toimitilojen lisäksi kiinteistöön tullaan avaaman moderni pienvarastohotelli.

Lisää uutisia

Asiakkaidemme arvioita toimipisteestä

Cityvaraston pienvarastotoimipiste Espoon keskuksessa tarjoaa kätevän säilytysratkaisun kaupunkilaisille

Pienvarastot ovat olleet suosittuja erityisesti kaupungeissa, joissa asumistilat ovat usein rajalliset ja ylimääräisen tavaran säilyttäminen voi olla haasteellista. Espoon keskuksen Cityvaraston toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella ja tarjoaa erikokoisia varastoja eri tarpeisiin. Varastotilojen koot vaihtelevat muutamasta neliöstä aina kymmeniin neliöihin, joten jokaiselle löytyy sopiva ratkaisu. Lisäksi varastot ovat lämpimiä ja kuivia, mikä takaa tavaroiden turvallisen säilytyksen.

Pienvarastojen käyttö on helppoa ja joustavaa.

Asiakas voi vuokrata varaston haluamakseen ajaksi ilman pitkää sitoutumista. Tämä mahdollistaa esimerkiksi väliaikaisen säilytystilan tarpeessa oleville ihmisille helpon ratkaisun. Vuokra-aika voi vaihdella kuukaudesta jopa vuosiin.

Cityvaraston pienvarastotoimipisteessä on myös huomioitu asiakkaiden turvallisuus. Toimipisteessä on valvontakameroita ja hälytysjärjestelmä, joka varmistaa tavaroiden turvallisuuden. Lisäksi asiakkaat lukitsevat varaston omalla lukollaan, jolloin vain heillä on pääsy omiin tiloihinsa.

Pienvarastojen käyttömahdollisuudet ovat moninaiset. Niitä voi hyödyntää esimerkiksi muuton yhteydessä ylimääräisten tavaroiden säilyttämiseen tai vaikkapa harrastusvälineiden säilytykseen. Myös yrityksille pienvarasto voi olla hyvä ratkaisu esimerkiksi sesonkituotteiden tai arkistotilan tarpeeseen.

Cityvaraston pienvarastotoimipiste Espoon keskuksessa tarjoaa helpon ja toimivan säilytysratkaisun

Helppo vuokraaminen, turvallinen säilytys ja erikokoiset tilat tekevät siitä ihanteellisen vaihtoehdon niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin. Pienvaraston avulla kaupunkilainen voi pitää kotinsa siistinä ja hallittuna ilman ylimääräisiä tavaroita, jotka vievät arvokasta tilaa asunnosta.

Cityvarasto on toiminut jo useissa kaupungeissa ympäri Suomea ja sen palveluihin luottavat niin yksityishenkilöt kuin yrityksetkin. Espoon keskuksen toimipiste tuo kätevän säilytysratkaisun lähemmäksi kaupunkilaisia ja helpottaa arjen hallintaa.