Cityvarasto Hämeenlinna Kankaantausta

  • PostinumeroVirvelintie 12, 13100 Hämeenlinna
  • Asiakaspalvelu 029 123 4730
  • Sähköpostiosoite info@cityvarasto.fi
Vuokraa varasto
Asiointiajat

Itsepalveluvarasto: voit asioida varastollasi joka päivä 05:30 - 00:00 välisenä aikana. Varastotoimipisteen pääovesta pääset sisään soittamalla ovessa näkyvään numeroon.

Sisäänajokorkeus

Ei sisäänajoa. Pääoven eteen lipan alle max.2,5 m korkealla ajoneuvolla.

Varastotyypit

1-20m2 pienvarastoja, kuutiovarastoja

Lisäpalvelut

Nokkakärryt sekä nelipyöräkärryt vapaasti asiakkaittemme käytettävissä.

Toimipisteen palvelut

Cityvarasto - pienvarastojen vuokraus

Pienvarastojen vuokraus

Vuokraa Hämeenlinnan Kankaantaustan Cityvarastosta pienvarasto tavaroillesi

Cityvarastolta PakuOvelle.comin pakettiauto

Pakettiauton vuokraus

Toimipisteestä löydät PakuOvelle.comin nouto- ja palautuspisteen. Itsepalveluautot saatavana 24 / 7.

Ajankohtaiset tarjoukset

Hämeenlinna Kankaantausta
Kampanjatarjous!

Kaikki pien- ja kuutiovarastot

-50%

Ensimmäiset 2 kuukautta

Tarjoushinta ei koske 1 kk mittaista sopimusta.

Tilat: 1,2,3,5,6,7,8,10 / 0,6 / Hämeenlinna

Toimipisteessä sinua palvelevat

Ari
  • Kohdevastaava Hämeenlinna
  • Asiakaspalvelu
  • Puhelinnro029 1234 730

16.5.2024

Cityvarasto Oyj Yhtiökokouskutsu 5.6.2024

Cityvarasto Oyj:n osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään keskiviikkona kesäkuun 5. päivänä 2024 kello 10:00 yhtiön pääkonttorissa Vantaan Kaivokselassa, osoitteessa Vetokuja 4, 01610 Vantaa.

Lisää uutisia

Asiakkaidemme arvioita toimipisteestä

Varastotilan vuokraaminen on joustava ratkaisu - tutustu Hämeenlinnan Cityvaraston vaihtoehtoihin


Tarve ylimääräiselle varastotilalle voi syntyä monista eri syistä. Olipa kyseessä muutto, remontti tai yrityksen tarpeet, varastotila tarjoaa kätevän ja joustavan ratkaisun tavaroiden säilyttämiseen. Hämeenlinnassa sijaitseva Cityvarasto tarjoaa laadukasta ja turvallista varastointipalvelua erilaisiin tarpeisiin.

Cityvarasto on tunnettu luotettavasta palvelusta ja monipuolisesta valikoimastaan. Yritys tarjoaa asiakkailleen erikokoisia varastotiloja, jotka soveltuvat niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin. Varastojen koot vaihtelevat pienistä tiloista aina suuriin varastohalleihin asti, joten jokainen löytää varmasti omaan tarpeeseensa sopivan tilan.

Yksi Cityvaraston vahvuuksista on sen joustavuus. Asiakas voi vuokrata tilan juuri haluamakseen ajaksi ilman pitkiä sitoumuksia. Tämä tekee palvelusta houkuttelevan esimerkiksi väliaikaisten säilytystarpeiden kohdalla. Lisäksi Cityvarasto tarjoaa mahdollisuuden vaihtaa tilaansa isompaan tai pienempään tarpeen mukaan, mikäli tilantarve muuttuu.

Varastotilojen turvallisuus on tärkeä asia niin asiakkaille kuin Cityvarastollekin. Yritys panostaa vahvasti turvallisuuteen ja varastojen valvontaan. Kaikissa tiloissa on nykyaikaiset hälytysjärjestelmät ja lukitukset, jotka takaavat asiakkaiden omaisuuden suojan. Lisäksi Cityvarasto tarjoaa mahdollisuuden vakuuttaa säilytettävä omaisuus erillisellä vakuutuksella.

Cityvaraston varastotilat ovat myös hyvin hoidettuja ja siistejä. Yritys pitää huolen siitä, että tilat ovat aina puhtaita ja hyvässä kunnossa. Asiakkailla on myös mahdollisuus käyttää yhteisiä tilaratkaisuja, kuten esimerkiksi lastauslaitureita tai nostolaitteita.

Hinnaltaan Cityvaraston varastotilat ovat kilpailukykyisiä markkinoilla. Hinta määräytyy tilan koosta sekä vuokra-ajan pituudesta riippuen. Yrityksen verkkosivuilta löytyy helppo hintalaskuri, jonka avulla voi arvioida oman tarpeensa mukaista hintaluokkaa.

Jos etsit joustavaa ja luotettavaa ratkaisua ylimääräisen tavaran säilyttämiseen Hämeenlinnassa, kannattaa tutustua Cityvaraston tarjontaan. Yrityksen monipuoliset ja turvalliset varastotilat takaavat sen, että tavarasi säilyvät hyvässä kunnossa ja ovat aina helposti saatavilla. Oli kyseessä sitten lyhytaikainen tai pitkäaikainen tarve, Cityvarasto on oikea valinta.