Cityvarasto Helsinki Konala

 • PostinumeroHankasuontie 6, 00390 Helsinki
 • Asiakaspalvelu 029 123 4709
 • Sähköpostiosoite info@cityvarasto.fi
Vuokraa varasto
Asiointiajat

Itsepalveluvarasto: voit asioida varastollasi joka päivä 05:30 - 00:00 välisenä aikana. Varastotoimipisteen pääovesta pääset sisään soittamalla ovessa näkyvään numeroon.

Sisäänajokorkeus

Varastoon sisäänajo max.2,5m korkealla ajoneuvolla

Varastotyypit

1 - 25m² pienvarastoja sekä 1m³ kuutiovarastoja sekä toimitiloja

Lisäpalvelut

Nokkakärryt sekä nelipyöräkärryt vapaasti asiakkaittemme käytössä.

Toimipisteen palvelut

Cityvarasto - pienvarastojen vuokraus

Pienvarastojen vuokraus

Vuokraa pienvarasto tai kuutiovarasto Helsingin Konalan Cityvarastosta

Cityvarasto vuokraa toimitila

Toimitilojen vuokraus

42 - 1234 m² toimitiloja vuokrattavana.

Ajankohtaiset tarjoukset

Helsinki Konala
Kampanjatarjous!

Kaikki kuutio-, teräsä ja pienvarastot

-50%

Ensimmäiset 2 kuukautta

Tarjoushinta ei koske 1 kk mittaista sopimusta.

Tilat: 1,2,3,4,5,6,7,8,10,12 / 0,14 / Helsinki

Toimipisteessä sinua palvelevat

Petri
 • Myynti- ja asiakaspalveluhenkilö
 • Asiakaspalvelu
 • Puhelinnro029 1234 738
Sani
 • Myynti -ja asiakaspalveluhenkilö
 • Asiakaspalvelu
 • Puhelinnro029 1234 742
Nico
 • Myynti -ja asiakaspalveluhenkilö
 • Asiakaspalvelu
 • Puhelinnro029 1234 765

16.5.2024

Cityvarasto Oyj Yhtiökokouskutsu 5.6.2024

Cityvarasto Oyj:n osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään keskiviikkona kesäkuun 5. päivänä 2024 kello 10:00 yhtiön pääkonttorissa Vantaan Kaivokselassa, osoitteessa Vetokuja 4, 01610 Vantaa.

Lisää uutisia

Asiakkaidemme arvioita toimipisteestä

Tutustu Konalan Cityvaraston varastoihin: turvallista säilytystä lähellä kotia

Konala on Helsingin kaupunginosa, joka sijaitsee noin 15 kilometriä pohjoiseen keskustasta. Alueella toimii Konalan Cityvarasto, joka tarjoaa turvallista säilytystilaa niin yksityisille henkilöille kuin yrityksillekin.

Varastointitarpeet voivat vaihdella suuresti eri ihmisillä ja yrityksillä. Jotkut tarvitsevat tilaa esimerkiksi muuton tai remontin ajaksi, kun taas toiset haluavat säilyttää arvokasta omaisuuttaan tai kausitavaroitaan turvallisessa paikassa. Konalan varastot tarjoavat monipuolisia ratkaisuja erilaisiin säilytystarpeisiin.

Yksi tärkeimmistä asioista varastoa valittaessa on tietenkin turvallisuus. Konalan Cityvaraston varastoissa turvallisuuteen kiinnitetään erityistä huomiota. Varastoalueilla on valvontakameroita ja kulunvalvonta, joka takaa sen, että vain oikeutetut henkilöt pääsevät toimipisteeseen. Lisäksi Cityvarasto tarjoaa vakuutuksen säilytettäville tavaroille, mikä antaa lisäturvaa asiakkaille.

Toinen tärkeä tekijä varaston valinnassa on sijainti. Konala sijaitsee lähellä monia asuinalueita ja yrityksiä, mikä tekee siitä kätevän paikan säilyttää tavaroita. Ei ole tarvetta matkustaa pitkiä matkoja päästäkseen omien tavaroiden luo, vaan ne ovat helposti saatavilla aivan lähellä kotia tai työpaikkaa.

Konalan Cityvarasto tarjoaa myös erilaisia säilytystiloja eri tarpeisiin. On mahdollista vuokrata pienempiä tiloja esimerkiksi muutaman laatikon tai huonekalun säilytykseen, mutta myös suurempia tiloja esimerkiksi kodin koko irtaimiston säilytykseen.

Varaston vuokraaminen Konalan Cityvarastosta on hyvä ratkaisu monille ihmisille ja yrityksille. Se tarjoaa turvallisen ja kätevän tavan säilyttää tavaroita lähellä kotia tai työpaikkaa. Konalan varastot ovat helppo tapa saada lisää tilaa elämään ilman, että täytyy luopua arvokkaista omaisuudestaan.

Jos etsit turvallista ja kätevää säilytystilaa Konalasta, kannattaa tutustua Konalan Cityvaraston tarjontaan. Vertaile eri vaihtoehtoja ja valitse juuri sinulle sopiva varasto. Näin voit olla varma, että tavarasi säilyvät hyvässä kunnossa ja ovat aina helposti saatavilla tarvittaessa.