Cityvarasto Helsinki Pasila

  • PostinumeroMaistraatinportti 4 A, 00240 Helsinki
  • Asiakaspalvelu 029 123 4709
  • Sähköpostiosoite info@cityvarasto.fi
Vuokraa varasto
Asiointiajat

Itsepalveluvarasto: voit asioida varastollasi joka päivä 05:30 - 00:00 välisenä aikana. Varastotoimipisteen pääovesta pääset sisään soittamalla ovessa näkyvään numeroon.

Sisäänajokorkeus

Pääoven eteen ajo ilman korkeusrajoituksia.

Varastotyypit

1 - 12m2 pienvarastoja sekä 1m3 kuutiovarastoja

Lisäpalvelut

Nokkakärryt sekä nelipyöräkärryt vapaasti asiakkaittemme käytettävissä. Pienvarastokerrokseen kulku hissillä, jonka mitat ovat L 1,3m x P 2,3m x K 2,2

Toimipisteen palvelut

Cityvarasto - pienvarastojen vuokraus

Pienvarastojen vuokraus

Vuokraa 1 - 12m2 pienvarasto tai 1m3 kuutiovarasto Helsingin Pasilan Cityvarastosta

Vuokraa varasto

Ajankohtaiset tarjoukset

Helsinki Pasila
Kampanjatarjous!

1-3m2 pienvarastot

-50%

Ensimmäiset 2 kk

Tarjoushinta ei koske 1 kk mittaista sopimusta.

Tilat: 1,2,3,4,8,10,11 / 0 / Helsinki

16.5.2024

Cityvarasto Oyj Yhtiökokouskutsu 5.6.2024

Cityvarasto Oyj:n osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään keskiviikkona kesäkuun 5. päivänä 2024 kello 10:00 yhtiön pääkonttorissa Vantaan Kaivokselassa, osoitteessa Vetokuja 4, 01610 Vantaa.

Lisää uutisia

Asiakkaidemme arvioita toimipisteestä

Pienvarastointi Pasilassa: Ratkaisu ahtaaseen asumiseen ja lisätilan tarpeeseen


Pasilan alueella Helsingissä asuu yhä enemmän ihmisiä, ja samalla kasvaa tarve lisätilalle. Ahtaissa kaupunkiasunnoissa on usein haasteena säilytystilan puute, mikä voi aiheuttaa stressiä ja hankaluuksia arjen sujumisessa. Cityvaraston pienvarastot Pasilassa tarjoaa ratkaisun tähän ongelmaan.
Pienvarastot ovat nykyään suosittu vaihtoehto monille, jotka tarvitsevat lisää tilaa tavaroilleen. Ne mahdollistavat ylimääräisten tavaroiden säilyttämisen turvallisesti ja helposti saatavilla olevassa paikassa. Pienvarastoja voi vuokrata erikokoisina, joten jokaiselle löytyy sopiva vaihtoehto omien tarpeiden mukaan.

Pasilan alueella sijaitseva Cityvarasto tarjoaa monipuolisia varastointimahdollisuuksia asukkaille. Cityvaraston tilat ovat moderneja ja hyvin varusteltuja, mikä tekee niiden käytöstä helppoa ja vaivatonta. Varastotilojen turvallisuudesta huolehditaan esimerkiksi valvontakameroiden avulla, joten asiakkaiden ei tarvitse huolehtia omaisuutensa turvallisuudesta.

Lisätilan saaminen asumiseen on yksi keskeinen syy pienvaraston vuokraamiseen. Pienvarastot tarjoavat mahdollisuuden säilyttää esimerkiksi harvemmin käytettäviä tavaroita, kuten sesonkituotteita tai harrastusvälineitä, jolloin asunnon tila vapautuu muuhun käyttöön. Tämä voi olla erityisen tärkeää ahtaissa kaupunkiasunnoissa, joissa jokainen neliömetri on kullanarvoinen.

Pienvaraston vuokraaminen Pasilan Cityvarastosta voi myös olla hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat pitää kotinsa siistinä ja järjestyksessä. Liika tavaramäärä saattaa aiheuttaa stressiä ja hankaluuksia arjen sujumisessa. Pienvarasto tarjoaa mahdollisuuden säilyttää ylimääräiset tavarat poissa silmistä mutta silti helposti saatavilla tarvittaessa.

Lisätilan saaminen asumiseen pienvaraston avulla voi myös auttaa ihmisiä keskittymään olennaiseen elämän eri osa-alueilla. Kun ylimääräiset tavarat ovat turvallisesti varastoituna, on helpompi keskittyä esimerkiksi työhön tai harrastuksiin ilman jatkuvaa huolta kodin siisteydestä ja järjestyksestä.

Pasilan alueella sijaitseva Cityvarasto tarjoaa monipuolisia ratkaisuja lisätilan tarpeeseen. Pienvarastot ovat turvallisia, helppokäyttöisiä ja tarjoavat lisää tilaa ahtaaseen asumiseen. Ne mahdollistavat kodin siisteyden ylläpitämisen ja helpottavat arjen sujumista. Pienvarastointi Pasilassa on ratkaisu ahtaaseen asumiseen ja lisätilan tarpeeseen.