Cityvarasto Helsinki Roihupelto

 • PostinumeroLevytie 2-4, 00880 Helsinki
 • Asiakaspalvelu 029 123 4700
 • Sähköpostiosoite info@cityvarasto.fi
Vuokraa varasto
Asiointiajat

Itsepalveluvarasto: voit asioida varastollasi joka päivä 05:30 - 00:00 välisenä aikana. Varastotoimipisteen pääovista pääset sisään soittamalla ovissa näkyvään numeroon.

Sisäänajokorkeus

Sisäänkäynti 2B: sisäänajokorkeus max.3,5 m korkealla ajoneuvolla (ajokorkeus muuttuu perällä max.2 m korkealla ajoneuvolla). Sisäänkäynti 4B: sisäänajokorkeus max.2,1 m korkealla ajoneuvolla.

Varastotyypit

1 - 15m² pienvarastoja, 1m³ kuutiovarastoja ja toimitiloja.

Lisäpalvelut

Nokkakärryt sekä nelipyöräkärryt vapaasti asiakkaittemme käytettävissä.

Toimipisteen palvelut

Cityvarasto - pienvarastojen vuokraus

Pienvarastojen vuokraus

Vuokraa pienvarasto Roihupellon Cityvarastosta

Cityvarasto vuokraa toimitila

Toimitilojen vuokraus

10 - 200 m² toimitiloja vuokrattavana.

Ajankohtaiset tarjoukset

Helsinki Roihupelto
Kampanjatarjous!

Kaikki pienvarastot

-50%

Ensimmäiset 2 kk

Tarjoushinta ei koske 1 kk mittaista sopimusta.

Tilat: 1,2,3,4,5,6,7,9,15 / 0 / Helsinki

Toimipisteessä sinua palvelevat

Petri
 • Myynti- ja asiakaspalveluhenkilö
 • Asiakaspalvelu
 • Puhelinnro029 1234 738
Sani
 • Myynti -ja asiakaspalveluhenkilö
 • Asiakaspalvelu
 • Puhelinnro029 1234 742
Nico
 • Myynti -ja asiakaspalveluhenkilö
 • Asiakaspalvelu
 • Puhelinnro029 1234 765

16.5.2024

Cityvarasto Oyj Yhtiökokouskutsu 5.6.2024

Cityvarasto Oyj:n osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään keskiviikkona kesäkuun 5. päivänä 2024 kello 10:00 yhtiön pääkonttorissa Vantaan Kaivokselassa, osoitteessa Vetokuja 4, 01610 Vantaa.

Lisää uutisia

Asiakkaidemme arvioita toimipisteestä

Vuokraa varastotilaa roihupellon Cityvarastosta - Täältä löydät tilan tarpeisiisi!

Tarvitsetko lisää tilaa yrityksesi tavaroille tai kotisi ylimääräisille esineille? Ei hätää, Roihupellon Cityvarasto on täällä auttamassa! Tarjoamme laadukasta ja turvallista varastotilaa kaikenlaisiin tarpeisiin. Olipa kyseessä sitten pienet tai suuret tavarat, meillä on juuri sinulle sopiva tila.

Miksi valita juuri Roihupellon Cityvarasto? Ensinnäkin, sijaintimme on erinomainen. Olemme keskeisellä paikalla Helsingissä, joten pääset helposti varastoosi oli liikkumisesi tapa mikä tahansa. Lisäksi alueemme on turvallinen ja hyvin valvottu, joten voit olla huoletta tavaroidesi puolesta.

Toiseksi, meidän varastomme ovat erittäin monipuolisia. Meiltä löytyy tiloja aina 1 neliömetristä aina viidentoista neliön kokoisiin tiloihin asti. Voit siis vuokrata juuri sinulle sopivan kokoisen tilan helposti.

Kolmanneksi, meidän varastomme ovat erittäin edullisia. Ymmärrämme, että ylimääräisen tilan tarve voi olla väliaikainen tai vaihteleva, joten haluamme tarjota sinulle kilpailukykyiset hinnat. Voit vuokrata tilaa lyhyeksi tai pitkäksi aikaa - valinta on sinun. Lisäksi meillä ei ole piilokuluja tai yllättäviä lisämaksuja, joten tiedät aina tarkalleen mitä maksat.

Entäs sitten se turvallisuus? Roihupellon Cityvarasto panostaa vahvasti asiakkaidensa turvallisuuteen. Kaikki varastotoimipisteemme ovat varustettu hälytysjärjestelmillä ja kameravalvonnalla. Pääset sisään vain henkilökohtaisella puhelinnumerolla, joten ulkopuolisten pääsy varastotilaasi on estetty. Voit siis nukkua yösi rauhassa tietoisena siitä, että tavarasi ovat hyvässä tallessa.

Ja lopuksi vielä hieman huumoria: Tiedämme, että tavaroita säilytetään monesti myös tunnearvoisten esineiden takia. Ehkä vanha sohva muistuttaa sinua nuoruuden seikkailuista tai perintökello kulkee suvussa jo useamman sukupolven ajan. Me ymmärrämme nämä tunteet ja haluamme taata, että tavaroillesi annetaan parasta mahdollista hoitoa. Voit siis luottaa siihen, että Roihupellon Cityvarasto pitää huolta myös tunnearvoltaan korvaamattomista esineistäsi.

Joten jos kaipaat lisää tilaa tavaroillesi tai haluat vain järjestystä kotiisi, ota yhteyttä Roihupellon Cityvarastoon. Tarjoamme sinulle laadukasta varastotilaa edulliseen hintaan. Sijaintimme on erinomainen, tilat monipuolisia ja turvallisuus taattu. Anna meidän auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopiva varastotila - et tule pettymään!