Cityvarasto Hyvinkää keskusta (avautuu vuonna 2024)

  • PostinumeroHämeenkatu 66 L 3, 05880 Hyvinkää
  • Asiakaspalvelu 029 123 4700
  • Sähköpostiosoite info@cityvarasto.fi
Asiointiajat

-

Sisäänajokorkeus

-

Varastotyypit

-


21.2.2024

Yli 40 0000 vuokrattua pakua vuodessa

Cityvarasto konserniin kuuluvien PakuOvelle-pakettiautojen kysyntä on kasvanut voimakkaasti; autojamme vuokrataan jo yli 40 000 kertaa vuodessa, vuokrasimme viimeisen vuoden aikana yli 30 % enemmän autoja kuin vuosi sitten ja muutamassa vuodessa olemme tuplanneet noutopisteidemme lukumäärän.

Lisää uutisia

Asiakkaidemme arvioita toimipisteestä

Vuokraa varastotilaa Hyvinkään Cityvarastosta

Vuokraa varastotilaa Hyvinkään Cityvarastosta - Tilaa järjestelyyn ja säilytykseen!

Tarvitsetko lisää tilaa kotisi tai yrityksesi tavaroille? Ei hätää, meillä on ratkaisu sinulle! Hyvinkään Cityvarasto tarjoaa laadukasta varastotilaa kaikenlaiseen säilytykseen. Olipa kyseessä sitten muutto, remontti tai ylimääräisten tavaroiden säilytys, meiltä löytyy juuri sopiva tila tarpeisiisi.

Miksi valita juuri meidät? Ensinnäkin, sijaintimme on erinomainen. Hyvinkään Cityvarasto sijaitsee keskeisellä paikalla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Pääset helposti ja nopeasti omalle varastollesi ilman turhia mutkia matkassa. Lisäksi alueemme on turvallinen ja valvottu, joten voit olla huoletta tavaroidesi suhteen.

Toiseksi, tarjoamme monipuolisia vaihtoehtoja eri kokoisille tilatarpeille. Meiltä löytyy pienempiä yksittäisiä varastoja aina suurempiin kokonaisuuksiin asti. Voit siis vuokrata juuri sen verran tilaa kuin tarvitset – ei enempää eikä vähempää. Tämän ansiosta et joudu maksamaan turhasta neliömäärästä, vaan voit keskittyä olennaiseen.

Kolmanneksi, meillä on kilpailukykyiset hinnat. Ymmärrämme, että varastotilan vuokraaminen voi olla lisäkustannus jo valmiiksi tiukassa budjetissa. Siksi tarjoamme edullisia hintoja ilman piilokuluja. Voit siis saada lisää tilaa tavaroillesi ilman suurta rahallista panostusta.

Ja nyt hieman huumoria – tiedämme hyvin, että varastotila ei ole maailman jännittävin aihe. Mutta me teemme parhaamme tehdäksemme siitä mielenkiintoisen! Kuvittele vain kaikki mahdollisuudet mitä voit saavuttaa vapauttamalla tilaa kotona tai yrityksessäsi. Voit vihdoin löytää sen kadonneen suklaapatukan tai päästää luovuutesi valloilleen järjestämällä tilasi uudelleen.

Joten jos kaipaat lisää tilaa tavaroillesi, älä epäröi ottaa yhteyttä Hyvinkään Cityvarastoon. Tarjoamme sinulle turvallisen, joustavan ja edullisen ratkaisun säilytystarpeisiisi. Klikkaa verkkosivuillemme tai tule käymään paikan päällä – me autamme mielellämme!