Cityvarasto Joensuu Noljakka

  • PostinumeroNuottaniementie 2, 80140 Joensuu
  • Asiakaspalvelu 029 123 4700
  • Sähköpostiosoite info@cityvarasto.fi
Vuokraa varasto
Asiointiajat

Itsepalveluvarasto: voit asioida varastollasi joka päivä 05:30 - 00:00 välisenä aikana. Varastotoimipisteen pääovesta pääset sisään soittamalla ovessa näkyvään numeroon.

Sisäänajokorkeus

Ei sisäänajoa. Ajo nosto-oven eteen ilman korkeusrajoituksia

Varastotyypit

1 - 14m² pienvarastoja sekä 1m³ kuutiovarastoja

Lisäpalvelut

Nokkakärryt sekä nelipyöräkärryt vapaasti asiakkaittemme käytettävissä.

Toimipisteen palvelut

Cityvarasto - pienvarastojen vuokraus

Pienvarastojen vuokraus

Vuokraa pienvarasto tai kuutiovarasto Joensuu Noljakan Cityvarastosta

Vuokraa varasto

Ajankohtaiset tarjoukset

Kaikki toimipisteet
Alennus uusille yritysasiakkaille

Kaikista pienvarastoista

-100%

Kaksi ensimmäistä kuukautta

HUOM! YRITYSASIAKKAIDEN HINTA NÄKYY VASTA KASSALLE MENTÄESSÄ!

Tilat: 1,3,4,5,6,7,10,14 / 0 / Joensuu

15.4.2024

Cityvarasto Oyj laajentaa toimintaansa Mikkeliin – avaamme uuden pienvarastotoimipisteen vuoden lopulla

Cityvarasto Oyj on ostanut Sagax Finland Oy:ltä Mikkelissä, osoitteessa Yrittäjänkatu 10:ssä omalla n 2 600 m2 tontilla sijaitsevan kiinteistön. Rakennusoikeutta kiinteistöllä on 1 537 kem². Kiinteistö sijaitsee keskeisellä paikalla hyvien kulkuyhteyksien päässä. Aikaisemmin tiloissa on toiminut Ramirentin Mikkelin toimipiste.

Lisää uutisia

Asiakkaidemme arvioita toimipisteestä

Vuokraa varasto Joensuun Cityvarastosta: Säilytystilan ratkaisut kaikenlaisille tarpeille

Joensuussa toimiva Cityvarasto tarjoaa monipuolisia säilytysratkaisuja niin yksityis- kuin yritysasiakkaillekin. Olipa kyseessä muutto, remontti, sesonkituotteiden säilyttäminen tai vaikkapa harrastusvälineiden säilöminen, Cityvaraston laajasta valikoimasta löytyy varmasti sopiva vaihtoehto.

Varaston vuokraaminen Joensuun Cityvarastosta on helppoa ja vaivatonta. Asiakas voi valita haluamansa kokoisen tilan ja vuokrata sen joustavasti juuri halutuksi ajaksi. Varastoja on saatavilla eri kokoisina aina pienistä komeroista suuriin varastotiloihin asti. Näin asiakas voi valita juuri tarpeisiinsa sopivan tilan ilman turhaa ylimääräistä neliömäärää.

Yritysten kannalta Joensuun Cityvarasto tarjoaa erinomaisia ratkaisuja säilytystarpeisiin. Monet yritykset tarvitsevat lisäsäilytystilaa esimerkiksi tuotteilleen, arkistoilleen tai sesonkitavaroidensa varastointiin. Cityvaraston monipuoliset vaihtoehdot mahdollistavat joustavan ja kustannustehokkaan ratkaisun yrityksen säilytystarpeisiin. Lisäksi Cityvaraston turvallisuusjärjestelmät takaavat, että asiakkaiden omaisuus on suojattu ja säilytetty asianmukaisesti.

Cityvarastolla on myös erinomainen sijainti Joensuussa, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon varaston vuokraamiseen. Varasto sijaitsee keskeisellä paikalla hyvien kulkuyhteyksien varrella, joten sinne on helppo saapua niin autolla kuin julkisilla kulkuneuvoillakin. Lisäksi varastoalueella on hyvin tilaa pysäköidä ja lastata tavaroita.

Kevään lähestyessä monilla meistä herää tarve tehdä perusteellinen siivous kotona tai vaikkapa mökillä. Tähän tarkoitukseen Joensuun Cityvarasto tarjoaa tilavia varastoja, jonne voi väliaikaisesti siirtää esimerkiksi talven aikana käyttämättömän huonekalut tai muut tavarat. Näin koti pysyy siistinä ja vapautuu tilaa kevätsiivousta varten.

Kaiken kaikkiaan Joensuun Cityvarasto tarjoaa monipuolisia ratkaisuja säilytystilan tarpeisiin niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin. Helppo vuokrausprosessi, laaja valikoima erikokoisia tiloja sekä turvallisuusjärjestelmät tekevät Cityvarastosta luotettavan kumppanin säilytystarpeisiin. Olipa kyseessä lyhytaikainen tai pitkäaikainen tarve, Joensuun Cityvarasto on oikea valinta varaston vuokraamiseen.