Cityvarasto Jyväskylä Kirri

  • PostinumeroKirrinkuja 1, 40270 Jyväskylä
  • Asiakaspalvelu 029 123 4700
  • Sähköpostiosoite info@cityvarasto.fi
Vuokraa varasto
Asiointiajat

Itsepalveluvarasto: voit asioida varastollasi joka päivä 05:30 - 00:00 välisenä aikana. Varastotoimipisteen pääovesta pääset sisään soittamalla ovessa näkyvään numeroon.

Sisäänajokorkeus

Sisäänajo max 2,15m korkealla ajoneuvolla

Varastotyypit

1-15m² pienvarastoja

Lisäpalvelut

Nokkakärryt sekä nelipyöräkärryt vapaasti asiakkaittemme käytettävissä.

Toimipisteen palvelut

Cityvarasto - pienvarastojen vuokraus

Pienvarastojen vuokraus

Vuokraa Jyväskylän Kirrin Cityvarastosta pienvarasto tavaroillesi

Cityvarastolta PakuOvelle.comin pakettiauto

Pakettiauton vuokraus

Toimipisteestä löydät PakuOvelle.comin nouto- ja palautuspisteen. Itsepalveluautot saatavana 24 / 7.

Ajankohtaiset tarjoukset

Jyväskylä Kirri
Kampanjatarjous!

Kaikki pien- ja kuutiovarastot

-50%

Ensimmäiset 2 kk

Tarjoushinta ei koske 1 kk mittaista sopimusta.

Tilat: 1,2,3,4,5,6,7,8,10,15,50 / 6,0 / Jyväskylä

16.5.2024

Cityvarasto Oyj Yhtiökokouskutsu 5.6.2024

Cityvarasto Oyj:n osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään keskiviikkona kesäkuun 5. päivänä 2024 kello 10:00 yhtiön pääkonttorissa Vantaan Kaivokselassa, osoitteessa Vetokuja 4, 01610 Vantaa.

Lisää uutisia

Asiakkaidemme arvioita toimipisteestä

Vinkkejä varaston vuokraamiseen Cityvarastosta Jyväskylän keskustasta

Cityvarasto on Jyväskylän keskustassa, Seppälässä sekä Kirrissä sijaitseva varastointipalveluita tarjoava yritys, joka tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja varaston vuokraamiseen. Olipa kyseessä pieni kotivarasto tai suurempi tila yrityksen tarpeisiin, Cityvarasto pystyy tarjoamaan sopivan ratkaisun.

Ensimmäinen vinkki varaston vuokraamiseen Cityvarastosta on määritellä tarkasti omat tarpeet ja vaatimukset. On hyvä pohtia, kuinka paljon tilaa tarvitaan ja millaisia tavaroita tai materiaaleja sinne halutaan säilyttää.

Toinen vinkki on tutustua huolellisesti eri vaihtoehtoihin ja vertailla niitä keskenään. Cityvarastolla on useita erikokoisia varastoja erilaisilla ominaisuuksilla, joten kannattaa käydä paikan päällä tutustumassa eri vaihtoehtoihin ennen päätöksen tekemistä. Lisäksi kannattaa ottaa selvää hinnoista ja mahdollisista alennuksista.

Kolmas vinkki on kiinnittää huomiota turvallisuuteen. Cityvarasto panostaa turvallisuuteen ja valvontaan. Esimerkiksi kameravalvonta ja kulunvalvonta ovat tärkeitä tekijöitä varaston valinnassa.

Neljäs vinkki on ottaa huomioon sijainti. Cityvarasto sijaitsee Jyväskylän keskustassa, Seppälässä sekä Kirrissä, mikä tekee siitä kätevän paikan säilyttää tavaroita. On hyvä miettiä, kuinka usein varastolle tarvitsee mennä ja miten helposti sinne pääsee esimerkiksi autolla tai julkisilla liikennevälineillä.

Viides vinkki on ottaa selvää lisäpalveluista. Cityvarasto tarjoaa erilaisia palveluita, kuten pakkaustarvikkeita sekä pakettiautojen vuokrausta. Näitä kannattaa harkita omien tarpeiden mukaan ja selvittää niiden saatavuus ja hinta.

Lopuksi vielä yleinen vinkki varaston vuokraamiseen: kannattaa aina tehdä sopimus vuokranantajan kanssa. Sopimuksessa tulisi olla selkeät ehdot muun muassa vuokra-ajasta, hinnoittelusta ja mahdollisista irtisanomisehdoista. Cityvaraston kanssa voit tehdä sen helposti verkossa.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Cityvarasto Jyväskylän keskustassa, Seppälässä sekä Kirrissä tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja varaston vuokraamiseen. Tarkkaan mietityt tarpeet, vertailu eri vaihtoehtojen välillä, turvallisuus, sijainti ja lisäpalvelut ovat avainasemassa onnistuneessa varaston vuokraamisessa.