Cityvarasto Kotka Hovinsaari

  • PostinumeroLiitulahdentie 3, 48210 Kotka
  • Asiakaspalvelu 029 123 4740
  • Sähköpostiosoite info@cityvarasto.fi
Vuokraa varasto
Asiointiajat

Itsepalveluvarasto: voit asioida varastollasi joka päivä 05:30 - 00:00 välisenä aikana. Varastotoimipisteen pääovesta pääset sisään soittamalla ovessa näkyvään numeroon.

Sisäänajokorkeus

Varastoon voi ajaa max.2,8m korkealla ajoneuvolla

Varastotyypit

1 - 20m² pienvarastoja sekä Citykontteja

Lisäpalvelut

Nokkakärryt sekä nelipyöräkärryt asiakkaittemme vapaasti käytettävissä.

Toimipisteen palvelut

Cityvarasto - pienvarastojen vuokraus

Pienvarastojen vuokraus

Vuokraa 1-20m² pienvarasto Kotkan Cityvarastosta

Cityvarasto vuokraa toimitila

Toimitilojen vuokraus

Vuokraa toimitila Kotkan Cityvarastosta


Toimipisteessä sinua palvelevat

Richard
  • Kohdevastaava Kotka
  • Asiakaspalvelu
  • Puhelinnro029 1234 752

1.3.2023

Cityvaraston Kotkan toimipiste laajenee

Cityvaraston Kotkan toimipiste avattiin loppuvuonna 2021. Toimipiste sijaitsee Hovinsaaressa vanhassa, kauniissa saneeratussa, vuonna 1954 alun perin teurastamoksi rakennetussa kiinteistössä. Pienvarastotoimipisteelle on erittäin hyvät kulkuyhteydet. Se sijaitsee näkyvällä paikalla noin 2 km Kotkan keskustasta, osoitteessa Liitulahdentie 3.

Lisää uutisia

Asiakkaidemme arvioita toimipisteestä

Säästä tilaa ja turvaa omaisuutesi - Vuokraa varastotilaa Kotkan Cityvarastosta

Kotkan Cityvarasto tarjoaa helpon ja kätevän ratkaisun säästää tilaa ja turvata omaisuutesi. Olipa kyseessä muutto, remontti tai vain ylimääräisen tavaran säilyttäminen, varastotila on loistava vaihtoehto.

Yksi suurimmista haasteista monille ihmisille on se, että kotona ei ole tarpeeksi tilaa kaikelle tavaralle. Tämä voi johtua esimerkiksi pienestä asunnosta tai siitä, että tavaraa on kertynyt vuosien varrella liikaa. Onneksi Kotkan Cityvaraston avulla voit helposti vapauttaa tilaa kotona ja pitää samalla tavarasi turvassa.

Varastotilat ovat erittäin monipuolisia ja niitä löytyy eri kokoisina. Voit valita juuri sinulle sopivan kokoisen tilan tarpeidesi mukaan. Varastotilat ovat myös lämpimiä ja kuivia, joten voit olla varma siitä, että omaisuutesi säilyy hyvässä kunnossa.

Turvallisuus on yksi tärkeimmistä asioista kun kyseessä on omaisuuden säilyttäminen. Kotkan Cityvarasto ymmärtää tämän ja siksi on panostettu vahvaan turvallisuuteen. Varastotoimipiste on varustettu hälytysjärjestelmällä sekä lukollisella oven avaimella, joten vain sinulla on pääsy omaan tilaasi. Lisäksi varastotiloissa on valvontakamerat, jotka takaavat turvallisuuden ympäri vuorokauden.

Vuokraaminen Kotkan Cityvarastosta on myös erittäin helppoa ja joustavaa. Voit vuokrata tilan juuri haluamaksesi ajaksi ilman pitkää sitoutumista. Hinnat ovat kilpailukykyisiä ja saat hyvän vastineen rahoillesi.

Kotkan Cityvarasto sijaitsee keskeisellä paikalla Kotkassa, joten se on helposti saavutettavissa. Sinun ei tarvitse kuljettaa tavaroita pitkiä matkoja tai huolehtia niiden säilytyksestä kaukana kotoa. Voit käydä omassa varastossasi aina kun haluat ja noutaa tai jättää tavaraa tarpeesi mukaan.

Joten jos kaipaat lisää tilaa kotiisi tai haluat turvata omaisuutesi, ota yhteyttä Kotkan Cityvarastoon. Autamme sinua löytämään sopivan varastotilan ja vastaamme kaikkiin kysymyksiisi. Säästät tilaa ja voit olla huoletta siitä, että omaisuutesi on turvassa.