Cityvarasto Kouvola Kasarminmäki

  • PostinumeroTykkitite 4, 45100 Kouvola
  • Asiakaspalvelu 029 123 4707
  • Sähköpostiosoite info@cityvarasto.fi
Vuokraa varasto
Asiointiajat

Itsepalveluvarasto: voit asioida varastollasi joka päivä 05:30 - 00:00 välisenä aikana. Varastotoimipisteen pääovesta pääset sisään soittamalla ovessa näkyvään numeroon.

Sisäänajokorkeus

Toimipisteen pääoven eteen ajo ilman korkeusrajoituksia.

Varastotyypit

1 - 15m² pienvarastoja ja 1m³ kuutiovarastoja

Lisäpalvelut

Nokkakärryt, nelipyöräkärryt sekä pumppukärryt asiakkaittemme vapaasti käytettävissä.

Toimipisteen palvelut

Cityvarasto - pienvarastojen vuokraus

Pienvarastojen vuokraus

Vuokraa pienvarasto tai kuutiovarasto Kouvolan Cityvarastosta

Vuokraa varasto

Ajankohtaiset tarjoukset

Kouvola Kasarminmäki
Kampanjatarjous

Kaikki 1-4 ja 10m2 pien- sekä kuutiovarastot

-50%

Ensimmäiset 2 kuukautta

Tarjoushinta ei koske 1 kk mittaista sopimusta.

Tilat: 3,4 / 0 / Kouvola

Toimipisteessä sinua palvelevat

Timo
  • Kohdevastaava Lahti
  • Asiakaspalvelu
  • Puhelinnro029 1234 707

7.4.2022

Cityvaraston Kouvolan uusi toimipiste avattiin 4.4.2022

Cityvarasto Oyj:n toimipiste Kouvola Kasarmimäellä avattiin 4.4.2022. Kauniiseen, suojeltuun rakennukseen remontoitiin syksyn ja talven aikana tyylikäs pienvarastohotelli. Rakennuksen kokonaispinta-ala on 1 045 neliötä ja se on rakennettu vuonna 1900 Suomen suurruhtinaskunnan armeijan käyttöön. Rakennus on aiemmin toiminut armeijan varusvarastona sekä Kouvolan kaupungin omassa käytössä varastona, joten pienvarastotoiminta sopi hyvin tiloihin ja alueelle.

Lisää uutisia

Asiakkaidemme arvioita toimipisteestä

Miksi Cityvarasto Kouvolassa on paras vaihtoehto yrityksesi lisätilan tarpeisiin?

Yrityksen kasvaessa ja toiminnan laajentuessa voi lisätilan tarve nousta esiin. Tällöin on tärkeää löytää luotettava ja joustava vaihtoehto, joka vastaa yrityksen tarpeisiin. Cityvarasto Kouvolassa on yksi parhaista vaihtoehdoista, kun etsitään lisätilaa yritykselle.

Cityvarasto Kouvolassa tarjoaa monipuolisia varastointiratkaisuja eri kokoisille yrityksille. Valikoimista löytyy erikokoisia varastotiloja aina pienistä säilytyslokeroista suuriin varastotiloihin asti. Tämä mahdollistaa sen, että voit valita juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivan tilan.

Yksi Cityvaraston vahvuuksista on joustavuus. Voit vuokrata tilan lyhyeksi tai pitkäksi ajaksi, ilman sitoutumispakkoa. Tämä antaa yrityksellesi mahdollisuuden reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja skaalata lisätilatarvetta tarpeen mukaan.

Cityvarasto Kouvolassa panostetaan myös turvallisuuteen. Kaikki varastotilat ovat lukittavia ja niissä on hälytysjärjestelmät sekä videovalvonta. Näiden ominaisuuksien ansiosta voit olla rauhallisin mielin, kun tiedät että yrityksesi omaisuus on hyvässä tallessa.

Cityvarasto Kouvolassa sijaitsee myös hyvien liikenneyhteyksien varrella, mikä tekee siitä kätevän vaihtoehdon. Sijainti lähellä valtateitä ja rautatieasemaa mahdollistaa nopean ja sujuvan kulun niin tavaroiden saapumiselle kuin lähtemisellekin.

Kaiken kaikkiaan Cityvarasto Kouvolassa on paras vaihtoehto yrityksen lisätilan tarpeisiin monista syistä. Joustavuus, turvallisuus sekä hyvä sijainti tekevät siitä luotettavan kumppanin yrityksellesi.