Cityvarasto Kouvola Kuusankoski

  • PostinumeroValtakatu 17, 45700 Kouvola
  • Asiakaspalvelu 029 123 4707
  • Sähköpostiosoite info@cityvarasto.fi
Vuokraa varasto
Asiointiajat

Itsepalveluvarasto: voit asioida varastollasi joka päivä 05:30 - 00:00 välisenä aikana. Varastotoimipisteen pääovesta pääset sisään soittamalla ovessa näkyvään numeroon.

Sisäänajokorkeus

Ei sisäänajoa. Ulko-oven eteen ilman korkeusrajoituksia.

Varastotyypit

1-14m2 pienvarastoja sekä Citykontteja

Lisäpalvelut

Nokkakärryt ja nelipyöräkärryt asiakkaittemme vapaasti käytettävissä.

Toimipisteen palvelut

Cityvarasto - pienvarastojen vuokraus

Pienvarastojen vuokraus

Vuokraa Kouvolan Kuusankosken Cityvarastosta pienvarasto tai Citykontti tavaroillesi

Cityvarasto vuokraa toimitila

Toimitilojen vuokraus

7 - 68 m² toimitiloja vuokrattavana

Ajankohtaiset tarjoukset

Kouvola Kuusankoski
Kampanjatarjous!

Citykontit

-50%

Ensimmäiset 3 kk

Tarjoushinta ei koske 1 kk mittaista sopimusta.

Tilat: 9 / 4 / Kouvola

Kouvola Kuusankoski
Kampanjatarjous!

Kaikki pienvarastot

-50%

Ensimmäiset 2 kk

Tarjoushinta ei koske 1 kk mittaista sopimusta.

Tilat: 2,3,4,5,7 / 0 / Kouvola

Kaikki toimipisteet
Alennus uusille yritysasiakkaille

Kaikista pienvarastoista

-100%

Kaksi ensimmäistä kuukautta

HUOM! YRITYSASIAKKAIDEN HINTA NÄKYY VASTA KASSALLE MENTÄESSÄ!

Tilat: 2,3,4,5,7 / 0 / Kouvola

15.4.2024

Cityvarasto Oyj laajentaa toimintaansa Mikkeliin – avaamme uuden pienvarastotoimipisteen vuoden lopulla

Cityvarasto Oyj on ostanut Sagax Finland Oy:ltä Mikkelissä, osoitteessa Yrittäjänkatu 10:ssä omalla n 2 600 m2 tontilla sijaitsevan kiinteistön. Rakennusoikeutta kiinteistöllä on 1 537 kem². Kiinteistö sijaitsee keskeisellä paikalla hyvien kulkuyhteyksien päässä. Aikaisemmin tiloissa on toiminut Ramirentin Mikkelin toimipiste.

Lisää uutisia

Asiakkaidemme arvioita toimipisteestä

Näin vuokraat varaston Kuusankosken Cityvarastosta helposti ja vaivattomasti

Tarvitsetko lisätilaa tavarallesi tai etsitkö paikkaa säilyttää ylimääräisiä huonekaluja? Kuusankosken Cityvarasto tarjoaa helpon ja vaivattoman ratkaisun varastointitarpeisiisi. Olipa kyseessä lyhytaikainen tai pitkäaikainen tarve, Cityvaraston valikoimasta löytyy varmasti sopiva vaihtoehto.

Cityvarasto on Suomen johtava itsepalveluvarastojen tarjoaja, jolla on yli 50 toimipistettä eri puolilla maata. Palveluun kuuluu monipuolinen valikoima erikokoisia varastoja, jotka soveltuvat niin yksityisille henkilöille kuin yrityksillekin.

Varaston vuokraaminen Kuusankosken Cityvarastosta onnistuu helposti ja nopeasti. Voit tehdä varauksen suoraan verkkosivuilta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun puhelimitse. Verkkosivuilta löydät myös kattavat tiedot eri toimipisteiden sijainneista ja saatavilla olevista varastoista.

Kun olet tehnyt varauksen, kännykkäsi alkaa toimimaan avaimena, jolla pääset sisään varastoon milloin tahansa vuorokauden ympäri. Itsepalveluperiaate mahdollistaa joustavan käytön ja vapauden omien aikataulujen suhteen. Voit vapaasti käydä varastolla lisäämässä tai poistamassa tavaroita tarpeesi mukaan.

Kuusankosken Cityvaraston varastot ovat turvallisia ja valvottuja. Ne on varustettu hälytysjärjestelmillä ja kameravalvonnalla, joten voit olla huoletta tavaroidesi turvallisuudesta.

Varastoja on eri kokoisia, joten voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Pienemmät varastot soveltuvat hyvin esimerkiksi muuttolaatikoille tai ylimääräisille huonekaluille, kun taas suurempiin mahtuu enemmän tavaraa. Voit myös vuokrata useamman varaston tarpeidesi mukaan.

Kuusankosken Cityvarasto tarjoaa kilpailukykyiset hinnat ja selkeän hinnoittelun ilman piilokuluja. Hinta määräytyy valitsemasi varaston koon perusteella sekä vuokra-ajan pituuden mukaan. Voit vuokrata varaston lyhyeksi ajaksi vaikkapa vain viikonlopuksi tai pidemmälle ajanjaksolle tarpeen mukaan.

Kun et enää tarvitse varaamaasi varastoa, voit peruuttaa vuokrasopimuksen helposti ilmoittamalla siitä Cityvaraston asiakaspalveluun. Autamme kaikissa varastointiin liittyvissä kysymyksissä ja tarjoamme ammattitaitoista palvelua.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Kuusankosken Cityvarasto tarjoaa helpon ja vaivattoman ratkaisun varastointitarpeisiin. Meidän monipuolinen valikoima erikokoisia varastoja sopii niin yksityisille henkilöille kuin yrityksillekin. Itsepalveluperiaate mahdollistaa joustavan käytön omien aikataulujen mukaan, ja turvallisuus on taattu hälytysjärjestelmillä ja kameravalvonnalla. Kilpailukykyiset hinnat ja selkeä hinnoittelu tekevät vuokraamisesta helppoa ja läpinäkyvää.