Cityvarasto Lahti Sopenkorpi

  • PostinumeroOkeroistentie 1, 15800 Lahti
  • Asiakaspalvelu 029 123 4700
  • Sähköpostiosoite info@cityvarasto.fi
Vuokraa varasto
Asiointiajat

Itsepalveluvarasto: voit asioida varastollasi joka päivä 05:30 - 00:00 välisenä aikana. Varastotoimipisteen pääovesta pääset sisään soittamalla ovessa näkyvään numeroon.

Sisäänajokorkeus

Varastoon sisäänajo max 2,2 m korkealla ajoneuvolla.

Varastotyypit

1 - 20m2 pienvarastoja, 1m3 kuutiovarastoja, toimitiloja

Lisäpalvelut

Nokkakärryt sekä nelipyöräkärryt vapaasti asiakkaittemme käytettävissä.

Toimipisteen palvelut

Cityvarasto - pienvarastojen vuokraus

Pienvarastojen vuokraus

Vuokraa Lahden Sopenkorven Cityvarastosta pienvarasto tavaroillesi

Cityvarastolta PakuOvelle.comin pakettiauto

Pakettiauton vuokraus

Toimipisteestä löydät PakuOvelle.comin nouto- ja palautuspisteen. Itsepalveluautot saatavana 24 / 7.

Ajankohtaiset tarjoukset

Kaikki toimipisteet
Alennus uusille yritysasiakkaille

Kaikista pienvarastoista

-100%

Kaksi ensimmäistä kuukautta

HUOM! YRITYSASIAKKAIDEN HINTA NÄKYY VASTA KASSALLE MENTÄESSÄ!

Tilat: 3,4,5,6,7,8,9,10 / 0 / Lahti

Toimipisteessä sinua palvelevat

Timo
  • Kohdevastaava Lahti
  • Asiakaspalvelu
  • Puhelinnro029 1234 707

15.4.2024

Cityvarasto Oyj laajentaa toimintaansa Mikkeliin – avaamme uuden pienvarastotoimipisteen vuoden lopulla

Cityvarasto Oyj on ostanut Sagax Finland Oy:ltä Mikkelissä, osoitteessa Yrittäjänkatu 10:ssä omalla n 2 600 m2 tontilla sijaitsevan kiinteistön. Rakennusoikeutta kiinteistöllä on 1 537 kem². Kiinteistö sijaitsee keskeisellä paikalla hyvien kulkuyhteyksien päässä. Aikaisemmin tiloissa on toiminut Ramirentin Mikkelin toimipiste.

Lisää uutisia

Asiakkaidemme arvioita toimipisteestä

Mitä kaikkea voit säilyttää turvallisesti ja kätevästi vuokratilassa Cityvarastolla?

Vuokratilat ovat erinomainen vaihtoehto säilyttää tavaroita, joille ei ole tilaa omassa kodissa tai työpaikalla. Cityvarasto tarjoaa monipuolisia vuokratilaratkaisuja eri tarpeisiin, ja tässä käymme läpi, mitä kaikkea voit säilyttää turvallisesti ja kätevästi tiloissamme.

Yksi yleisimmistä syistä vuokrata varastotilaa on ylimääräisten huonekalujen säilytys. Ehkäpä olet muuttanut pienempään asuntoon etkä halua luopua rakkaasta sohvasta tai ruokapöydästäsi. Cityvaraston tiloihin voit turvallisesti jättää nämä huonekalut odottamaan seuraavaa käyttökertaa.

Myös sesonkitavaroiden säilytyksessä vuokratila on hyvä ratkaisu. Talvella voit säilöä kesärenkaat ja polkupyörät pois tieltä, kun taas kesällä voit laittaa talvitakit ja -kengät hetkeksi sivuun. Näin saat lisää tilaa kotona tai työpaikalla tärkeimmille tavaroillesi.

Harrastusvälineet ovat usein kookkaita ja vievät paljon tilaa kotona. Olipa kyseessä sitten suksivarusteet, surffilauta tai moottoripyörä, Cityvaraston vuokratilat tarjoavat turvallisen ja kätevän paikan säilyttää näitä tavaroita. Voit huoletta keskittyä harrastukseesi, kun tiedät että välineet ovat hyvässä tallessa.

Yrityksille Cityvaraston vuokratilat tarjoavat erinomaisen ratkaisun varastointitarpeisiin. Olipa kyseessä sitten pieni verkkokauppa tai suurempi yritys, vuokratila mahdollistaa joustavan varastonpidon ilman suuria investointeja. Voit säilyttää tuotteita tai vaikka liiketoimintaan liittyviä dokumentteja turvallisesti ja helposti saatavilla.

Turvallisuus on tärkeä tekijä vuokratilaa valittaessa, ja Cityvarasto panostaa siihen vahvasti. Tiloissamme on modernit turvalaitteet kuten kameravalvonta ja hälytysjärjestelmät, jotka takaavat tavaroidesi turvallisuuden. Lisäksi pääsy tiloihin on rajattu vain asiakkaille, joten voit olla varma siitä, että vain sinulla on pääsy omiin tavaroihisi.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Cityvaraston vuokratilat tarjoavat turvallisen ja kätevän ratkaisun monenlaiseen säilytystarpeeseen. Olipa kyseessä sitten huonekalut, sesonkitavarat, harrastusvälineet tai yrityksen varastointitarpeet, voit luottaa siihen että tavarasi ovat hyvässä tallessa.