Cityvarasto Salo keskusta

  • PostinumeroMariankatu 19, 24240 Salo
  • Asiakaspalvelu 029 123 4702
  • Sähköpostiosoite info.turku@cityvarasto.fi
Vuokraa varasto
Asiointiajat

Itsepalveluvarasto: voit asioida varastollasi joka päivä 05:30 - 00:00 välisenä aikana. Varastotoimipisteen pääovesta pääset sisään soittamalla ovessa näkyvään numeroon.

Sisäänajokorkeus

Sisäänajo max.2,65m korkealla ajoneuvolla.

Varastotyypit

1-20m2 pienvarastoja, 1m3 kuutiovarastoja sekä Citykontteja

Lisäpalvelut

Nokkakärryt sekä nelipyöräkärryt vapaasti asiakkaittemme käytettävissä.

Toimipisteen palvelut

Cityvarasto - pienvarastojen vuokraus

Pienvarastojen vuokraus

Vuokraa Salon keskustan Cityvarastosta pienvarasto, kuutiovarasto tai Citykontti tavaroillesi

Vuokraa varasto

Ajankohtaiset tarjoukset

Salo keskusta
Kampanjaetu!

Citykontit

-50%

Ensimmäiset 2 kuukautta

Tarjoushinta ei koske 1 kk mittaista sopimusta.

Tilat: 9 / 4 / Salo

Salo keskusta
Kampanjatarjous!

1-8m2 pien- ja kuutiovarastot

-50%

Ensimmäiset 2 kuukautta

Tarjoushinta ei koske 1 kk mittaista sopimusta.

Tilat: 1,2,3,4,5,6,8 / 6,0 / Salo

16.5.2024

Cityvarasto Oyj Yhtiökokouskutsu 5.6.2024

Cityvarasto Oyj:n osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään keskiviikkona kesäkuun 5. päivänä 2024 kello 10:00 yhtiön pääkonttorissa Vantaan Kaivokselassa, osoitteessa Vetokuja 4, 01610 Vantaa.

Lisää uutisia

Asiakkaidemme arvioita toimipisteestä

Salolaisten uusi suosikki: Cityvarasto helpottaa arkea ja vapauttaa tilaa kotona


Salolaiset ovat löytäneet uuden suosikin arjen helpottamiseen ja kotitilan vapauttamiseen - Cityvaraston. Tämä innovatiivinen palvelu tarjoaa helpon ja kätevän ratkaisun ylimääräisten tavaroiden säilyttämiseen.
Monilla meistä on kotona tavaroita, joita emme käytä päivittäin, mutta haluamme silti säilyttää ne turvallisesti. Se voi olla esimerkiksi kausivaatteita, urheiluvälineitä tai perintöesineitä. Nämä tavarat vievät usein arvokasta tilaa kodissamme, joka voisi olla hyödyllisemmin käytetty.

Cityvarasto tarjoaa ratkaisun tähän ongelmaan. Tiloissamme voit säilyttää tavaroitasi turvallisesti ja helposti saatavilla. Cityvaraston tilat ovat modernit ja hyvin varustellut, joten voit luottaa siihen, että tavarasi säilytetään asianmukaisesti.

Palvelu toimii yksinkertaisella periaatteella: valitset tarvitsemasi varastotilan koon ja vuokra-ajan. Voit valita esimerkiksi pienemmän tilan lyhyemmälle ajalle tai suuremman tilan pidemmälle ajalle - vaihtoehtoja on monia erilaisia.

Kun olet valinnut sopivan varastotilan, voit tuoda tavarasi Cityvaraston tiloihin. Voit käydä siellä tarpeen mukaan ja ottaa tai lisätä tavaroita halutessasi. Tämä antaa sinulle joustavuutta ja mahdollisuuden hallita omaa tilaasi.

Cityvarasto on saanut salolaisilta positiivista palautetta sen helppokäyttöisyydestä ja luotettavuudesta. Monet ovat iloisia siitä, että he voivat vapauttaa kotinsa ylimääräisistä tavaroista ja saada lisää tilaa elämiseen.

Lisäksi Cityvarasto tarjoaa turvallisuutta - tiloissamme on valvonta- ja hälytysjärjestelmät, joten voit olla varma, että tavarasi säilytetään turvallisesti.

Salolaisten suosikki Cityvarasto helpottaa arkea monin eri tavoin. Se vapauttaa tilaa kotona, auttaa pitämään kodin järjestyksessä ja tarjoaa turvallisen säilytyspaikan tärkeille tavaroille. Lisäksi se antaa sinulle joustavuutta hallita omaa tilaasi.

Jos kaipaat apua ylimääräisten tavaroiden säilyttämiseen tai haluat vain vapauttaa tilaa kotona, kannattaa tutustua Cityvarastoon. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään sopivan ratkaisun tarpeisiisi.

Cityvarasto on todella osoittautunut salolaisten suosikiksi, ja se ei ole mikään ihme. Kätevä palvelumme auttaa meitä kaikkia helpottamaan arkea ja nauttimaan tilavammasta kodista.