Cityvarasto Savonlinna keskusta

  • PostinumeroOlavinkatu 45, 57100 Savonlinna
  • Asiakaspalvelu 029 123 4725
  • Sähköpostiosoite info@cityvarasto.fi
Vuokraa varasto
Asiointiajat

Itsepalveluvarasto: voit asioida varastollasi joka päivä 05:30 - 00:00 välisenä aikana. Varastotoimipisteen pääovesta pääset sisään soittamalla ovessa näkyvään numeroon.

Sisäänajokorkeus

Sisäänajokorkeus max.2,1m korkealla ajoneuvolla

Varastotyypit

1-10m² pienvarastoja, 1m³ kuutiovarastoja, toimitiloja sekä asuntoja

Lisäpalvelut

Nelipyöräkärryt sekä nokkakärryt asiakkaittemme vapaasti käytettävissä.

Toimipisteen palvelut

Cityvarasto - pienvarastojen vuokraus

Pienvarastojen vuokraus

Vuokraa pienvarasto tai kuutiovarasto Savonlinnan Cityvarastosta

Cityvarasto vuokraa toimitila

Toimitilojen vuokraus

10 - 90 m² toimitiloja vuokrattavana.

Ajankohtaiset tarjoukset

Savonlinna keskusta
Kampanjatarjous!

Kaikki pienvarastot

-50%

Ensimmäiset 2 kk

Tarjoushinta ei koske 1 kk mittaista sopimusta.

Tilat: 2,3,4,5,6,7,10 / 0 / Savonlinna

Savonlinna, keskusta
Teräsverkkovarastot nyt 3kk -50%

edulliset teräsverkkovarastot!

-50%

ensimmäiset 3 kk

Tarjous voimassa valikoiduissa toimipisteissä

Tilat: 2,3,8,10 / 14 / Savonlinna

16.5.2024

Cityvarasto Oyj Yhtiökokouskutsu 5.6.2024

Cityvarasto Oyj:n osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään keskiviikkona kesäkuun 5. päivänä 2024 kello 10:00 yhtiön pääkonttorissa Vantaan Kaivokselassa, osoitteessa Vetokuja 4, 01610 Vantaa.

Lisää uutisia

Asiakkaidemme arvioita toimipisteestä

Cityvarasto Savonlinna: Avain helpompaan muuttoon ja remontointiin


Cityvarasto Savonlinna tarjoaa asiakkailleen avaimen helpompaan muuttoon ja remontointiin. Monille meistä muutto tai remontointi voi olla stressaavaa ja aikaa vievää puuhaa, mutta Cityvaraston palveluiden avulla nämä prosessit sujuvat huomattavasti helpommin.
Cityvarasto on vuonna 1999 perustettu yritys, joka tarjoaa varastointipalveluita erilaisiin tarpeisiin. Yrityksellä on yli 50 toimipistettä ympäri Suomea, ja sen tavoitteena on tarjota asiakkailleen helppoja ja joustavia ratkaisuja säilytykseen.

Savonlinnan toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, mikä tekee siitä ihanteellisen paikan säilyttää tavaroita muuton tai remontoinnin aikana. Asiakkaat voivat vuokrata erikokoisia varastotiloja omien tarpeidensa mukaan, olipa kyse sitten pienestä kodin tavaroiden säilyttämisestä tai suuremmasta kaluston säilytyksestä.

Yksi Cityvaraston suurimmista eduista on sen joustavuus. Asiakkaat voivat vuokrata tiloja lyhyeksi tai pitkäksi ajaksi ilman sitoutumista pidempiin sopimuksiin. Tämä mahdollistaa esimerkiksi tilanteet, joissa muutto tai remontointi kestää odotettua pidempään. Lisäksi tiloja voi vaihtaa tarpeen mukaan, mikäli alkuperäinen varastotila osoittautuu liian pieneksi tai suureksi.

Cityvarasto panostaa myös asiakaspalveluunsa. Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta auttaa mielellään kaikissa varastointiin liittyvissä kysymyksissä ja tarpeissa. Meidän tavoitteena on tehdä asiakkaidemme elämästä mahdollisimman helppoa ja vaivatonta.

Kaiken kaikkiaan Cityvarasto Savonlinna on loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat helpottaa muuttoa tai remontointia. Sen joustavat vuokrausmahdollisuudet sekä laaja valikoima lisäpalveluita tekevät siitä erinomaisen kumppanin näissä prosesseissa. Miksi siis stressata muuttoa tai remontointia, kun Cityvarasto voi auttaa?