Cityvarasto Seinäjoki Kauppaneliö

  • PostinumeroKauppaneliö 12, 60120 Seinäjoki
  • Asiakaspalvelu 029 123 4706
  • Sähköpostiosoite info@cityvarasto.fi
Vuokraa varasto
Asiointiajat

Itsepalveluvarasto: voit asioida varastollasi joka päivä 05:30 - 00:00 välisenä aikana. Varastotoimipisteen pääovesta pääset sisään soittamalla ovessa näkyvään numeroon.

Sisäänajokorkeus

Sisäänajo max. 3,3m korkealla ajoneuvolla

Varastotyypit

1,5-6m² pienvarastoja

Lisäpalvelut

Nokkakärryt sekä nelipyöräkärryt asiakkaittemme vapaasti käytettävissä.

Toimipisteen palvelut

Cityvarasto - pienvarastojen vuokraus

Pienvarastojen vuokraus

Vuokraa Seinäjoen Kauppaneliön Cityvarastosta pienvarasto tavaroillesi

Vuokraa varasto

Ajankohtaiset tarjoukset

Seinäjoki Kauppaneliö
Kampanjaetu!

Kaikki 1-2,5m2 pienvarastot

-50%

Ensimmäinen kuukausi

Tarjoushinta ei koske 1 kk mittaista sopimusta.

Tilat: 1,2 / 0 / Seinäjoki

16.5.2024

Cityvarasto Oyj Yhtiökokouskutsu 5.6.2024

Cityvarasto Oyj:n osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään keskiviikkona kesäkuun 5. päivänä 2024 kello 10:00 yhtiön pääkonttorissa Vantaan Kaivokselassa, osoitteessa Vetokuja 4, 01610 Vantaa.

Lisää uutisia

Asiakkaidemme arvioita toimipisteestä

Cityvarasto Seinäjoella: Ratkaisu tilanpuutteeseen ja tehokkaaseen tavaroiden säilytykseen

Tilanpuute on yleinen ongelma monille yrityksille ja yksityishenkilöille. Tarve säilyttää tavaroita, mutta samalla pitää ne helposti saatavilla ja järjestettyinä voi olla haastavaa, etenkin kaupunkiympäristössä. Tähän tarpeeseen vastaa Cityvarasto Seinäjoella.

Cityvarasto on Suomen johtava varastointipalveluita tarjoava yritys, joka tarjoaa ratkaisun tilanpuutteeseen sekä tehokkaaseen tavaroiden säilytykseen. Cityvaraston toimipisteet sijaitsevat strategisesti eri puolilla maata, ja yksi näistä toimipisteistä löytyy myös Seinäjoelta.

Seinäjoki on vilkas kaupunki Etelä-Pohjanmaalla, jossa yritystoiminta kukoistaa. Yritysten kasvaessa niiden tarpeet lisääntyvät myös tilojen suhteen. Cityvarasto Seinäjoki tarjoaa täydellisen ratkaisun tähän ongelmaan.

Yrityksen palveluihin kuuluu erikokoisten varastotilojen vuokraus lyhyeksi tai pitkäksi aikavälille. Varastotilat ovat turvallisia ja valvottuja, mikä takaa asiakkaille mielenrauhan tavaroiden säilytyksestä. Lisäksi Cityvarasto tarjoaa erilaisia lisäpalveluita, kuten pakkausmateriaalien myyntiä ja kuljetuspalveluita, jotta asiakkaat voivat hoitaa kaiken tarvittavan saman katon alta.

Yksityishenkilöt hyötyvät myös Cityvaraston palveluista. Monilla ihmisillä on kotonaan ylimääräisiä tavaroita, joille ei ole riittävästi säilytystilaa. Tämänkaltaiset tavarat voivat aiheuttaa sekasortoa kodissa ja vaikeuttaa sen siisteyden ylläpitämistä. Cityvaraston avulla yksityishenkilöt voivat vuokrata varastotilan ylimääräisten tavaroidensa säilyttämiseen ja pitää kodin järjestyksen paremmin yllä.

Cityvarasto Seinäjoella on myös ekologinen näkökulma. Yritys pyrkii vähentämään hukkaan menevän tilan määrää ja edistämään kestävää kehitystä. Varastotilojen tehokas käyttö auttaa vähentämään tarvetta uusien rakennusten tai laajennusten rakentamiseen, mikä puolestaan säästää luonnonvaroja.

Cityvarasto Seinäjoella on osoittautunut erinomaiseksi ratkaisuksi niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin, jotka tarvitsevat lisää säilytystilaa. Sen turvalliset ja valvotut varastotilat sekä monipuoliset palvelut helpottavat tilanpuutteesta kärsivien arkea. Lisäksi Cityvaraston ekologinen näkökulma tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka haluavat edistää kestävää kehitystä.

Jos sinulla on tarve lisätä säilytystilaa liike- tai kotikonttorissasi, kannattaa tutustua Cityvarasto Seinäjoen tarjontaan. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa löytämään juuri sinulle sopivan ratkaisun ja varmistamaan tavaroidesi turvallisen säilytyksen.