Siirry tekemään sopimus

Seinäjoki, Päivölä

  • postinumeroKullervonkatu 5, 60120 Seinäjoki
  • asiakaspalvelu 029 123 4706
  • sähköpostiosoite info@cityvarasto.fi
Asiointiajat

Itsepalveluvarasto: varastoilla asiointi joka päivä 5:30 - 00:00

Sisäänajokorkeus

Sisäänajo max 3,2m korkealla ajoneuvolla

Varastotyypit

Pienvarastoja, teräverkkovarastoja, Citykontteja

Toimipisteen palvelut

Cityvarasto - pienvarastojen vuokraus

Pienvarastojen vuokraus

Vuokraa Seinäjoen Päivölän Cityvarastosta pienvarasto, teräsverkkovarasto tai Citykontti tavaroillesi

Vuokraa varasto

Ajankohtaiset tarjoukset

Seinäjoki Päivölä
Erikoiskampanja!

1 kk -50%

kaikista 1-6m2 pienvarastoista ja Citykonteista!

Ensimmäinen kuukausi tarjoushintaan. Seuraavat kuukaudet ovat normaalihintaisia.

Tilat: 1,2,3,4,5,6,7,8,13,14 / 0,4 / Seinäjoki

Seinäjoki Päivölä
Erikoiskampanja!

2 kk -50%

kaikista teräsverkkovarastoista!

Kaksi ensimmäistä kuukautta tarjoushintaan (ei koske 1 kk määräaikaista sopimusta). Seuraavat kuukaudet ovat normaalihintaisia.

Tilat: 5,6,10 / 14 / Seinäjoki

Toimipisteessä sinua palvelevat

Sari
  • Kohdevastaava Seinäjoki
  • Asiakaspalvelu
  • Puhelinnro029 1234 706

11.11.2021

Cityvarasto Oyj laajeni yrityskaupalla Lappeenrantaan

Cityvarasto Oyj on ostanut Lappeenrannan Minivaraston liiketoiminnan. Lappeenrannan Pajarilassa osoitteessa Pikkalanlähteenkatu 26 sijaitsevan pienvarastotoimipisteen toiminta jatkuu ennallaan ja toimipiste on liitetty Cityvaraston valtakunnalliseen pienvarastoverkkoon. Kaupasta ei aiheudu muutoksia nykyisille asiakkaille.

Lisää uutisia.

26.4.2020

Supersysteemi!

Varastotilat ovat siistit ja kärryjä ja muita apuvälineitä on hyvin saatavilla. Ei kynnyksiä tai muita harmikkeita, ja autolla pääsee katon alle. Super!

- Tea Kaila

Vuokraa Seinäjoen Päivölän Cityvarastosta varastotilaa tavaroillesi

Cityvarasto vuokraa Seinäjoen Päivölässä varastotilaa.

Eri kokoisia varastotiloja

Seinäjoen Päivölän Cityvarastossa on 1,5-15m² pienvarastoja vuokrattavana. Vuokraamme niitä sekä yksityis- että yritysasiakkaille. Jopa yhden neliön varastoon mahtuu paljon tavaraa, jos tila käytetään hyvin hyödyksi. Yleisesti ottaen varastotiloihin mahtuu paljon tavaraa kun koko pinta-ala käytetään lattiasta kattoon hyväksi. Nyrkkisääntönä voi pitää, että 10m² huoneistopinta-ala vastaa 1m² varastopinta-alaa. Jos tarvitset apua varastotilan tarpeen arvioimisessa voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme numeroon 029 1234 706. Asiakaspalvelijamme ovat varastotilan tarpeen arvioimisen ammattilaisia, jotka joutuvat työssään jatkuvasti arvioimaan miten tietyt huonekalut ja tavarat mahtuvat varastotilaan.

Cityvaraston asiakkaat pääsevät varastoon sisään klo 05:30-00:00 välisenä aikana. Varaston pääovi avautuu soittamalla kännykällä ovinumeroon. Meillä ei tarvita ylimääräisiä kulkukortteja tai pin-koodeja. Riittää, että sinulla on kännykkä mukana, niin pääset varastoon sisään. Lahden varastolla on erilaisia kuljetusvälineitä, joita asiakkaat saavat käyttää veloituksetta. Niillä on helppo siirtää painavia ja vaikeasti siirrettäviä huonekaluja ym. Varastoissa on mm.pumppukärryt sekä lavalliset nelipyöräkärryt joihin voi lastata monta laatikkoa kerrallaan.

Miten vuokraan varaston Seinäjoen Cityvarastosta?

Voit vuokrata varaston verkkokaupasta tai soittamalla meille numeroon 029 1234 706. Tulemme mielellämme paikan päälle varastolle ja opastamme sinua varaston valinnassa. Varastotila on erittäin helppo vuokrata verkkokaupastamme.

Varastotilan tavaroiden vakuuttaminen

Varastotilassa säilyttämäsi tavarat kannattaa vakuuttaa erilaisten vaarojen varalta kuten vesivahingon, tulipalon, varkauden tms.takia. Cityvarasto tarjoaa edullista varastovakuutusta kaikille asiakkailleen. Kannattaa ottaa varastovakuutus samalla kun vuokraat varaston. Kustannus on pieni ja vakuutus kattaa hyvin erilaiset riskit.

Pakkaustarvikkeet

Voit ostaa Cityvarastolta myös pakkaustarvikkeet ja muuttotarvikkeet kätevästi varastotilan vuokrauksen yhteydessä. Meillä on useissa varastotoimipisteissä myytäviä pakkaustarvikkeita. Muista kysyä pakkaustarvikkeista vuokrauksen yhteydessä asiakaspalvelijaltamme. Voit myös ostaa pakkaustarvikkeita verkosta varastotilan vuokrauksen yhteydessä. Tällöin muista ottaa huomioon myymälöiden sijainnit joista voit noutaa pakkaustarvikkeet.

24h puhelinpäivystys varastoilla

Jos sinulla tulee ongelmia asioidessasi varastotilassasi saat meidät puhelimitse kiinni joka päivä 24h. Voit soittaa missä asiassa tahansa asiakaspalveluumme 029 1234 704.