Cityvarasto Tampere Viinikankulma

 • PostinumeroIidesaukio 3, 33100 Tampere
 • Asiakaspalvelu 029 123 4703
 • Sähköpostiosoite info.tampere@cityvarasto.fi
Vuokraa varasto
Asiointiajat

Itsepalveluvarasto: voit asioida varastollasi joka päivä 05:30 - 00:00 välisenä aikana. Varastotoimipisteen pääovesta pääset sisään soittamalla ovessa näkyvään numeroon.

Sisäänajokorkeus

Sisäänajo max 3,4 metriä korkealla ajoneuvolla (nosto-oven eteen ilman korkeusrajoituksia)

Varastotyypit

1 - 15m² pienvarastoja, 1 - 10m² teräverkkovarastoja sekä 1m³ kuutiovarastoja

Lisäpalvelut

Viinikankulman Cityvarastossa on myymälä, josta voit helposti vuokrata pienvaraston tai ostaa pakkaustarvikkeita tai edullisia muuttolaatikoita muuttoosi. Myymälä on auki arkisin klo 9-17. Suosittelemme soittamaan etukäteen ja sopimaan tapaaminen numerosta 029 1234 703 (8,35 snt / puhelu + 16,68 snt / min).

Toimipisteen hissin mitat ovat: L 1,4m x P 3,1m x K 2,2m.

Toimipisteen palvelut

Cityvarasto - pienvarastojen vuokraus

Pienvarastojen vuokraus

Vuokraa Tampereen Viinikankulman Cityvarastosta pienvarasto, teräsverkkovarasto tai kuutiovarasto tavaroillesi

Cityvaraston myymälästä pakkaustarvikkeet

Myymälä / Pakkaustarvikkeet

Myymälässä saatavana kattava valikoima pakkaustarvikkeita. Voit halutessasi tilata pakkaustarvikkeet verkosta ja noutaa valmiin tilauksen myymälästä.

Cityvarastolta PakuOvelle.comin pakettiauto

Pakettiauton vuokraus

Toimipisteestä löydät PakuOvelle.comin nouto- ja palautuspisteen. Itsepalveluautot saatavana 24 / 7.

Postilokeroiden vuokraus

Vuokraa Tampereen Viinikankulman Cityvarastosta postilokero edulliseen hintaan 20 eur / kk.

Ajankohtaiset tarjoukset

Tampere Viinikankulma
Kampanjaetu!

1 - 2 ja 8m2 pienvarastot

-50%

Ensimmäiset 2 kuukautta

Tarjoushinta ei koske 1 kk mittaista sopimusta.

Tilat: 1,2 / 0 / Tampere

Tampere, Viinikankulma
Teräsverkkovarastot nyt 3kk -50%

edulliset teräsverkkovarastot!

-50%

ensimmäiset 3 kk

Tarjous voimassa valikoiduissa toimipisteissä

Tilat: 1,2,3,4,6,8 / 14 / Tampere

Kaikki toimipisteet
Alennus uusille yritysasiakkaille

Kaikista pienvarastoista

-100%

Kaksi ensimmäistä kuukautta

HUOM! YRITYSASIAKKAIDEN HINTA NÄKYY VASTA KASSALLE MENTÄESSÄ!

Tilat: 1,2,3,4,5,6,7,10 / 0 / Tampere

Toimipisteessä sinua palvelevat

Fanni
 • Vuokrausneuvottelija Tampere
 • Asiakaspalvelu
 • Puhelinnro029 1234 754
Julia
 • Vuokrausneuvottelija Tampere
 • Asiakaspalvelu
 • Puhelinnro029 1234 749
Karita
 • Kohdevastaava Tampere
 • Asiakaspalvelu
 • Puhelinnro029 1234 776

14.2.2024

VIINIKANKADUN RAKENNUSURAKKA 2024

Recset Oy rakentaa Viinikankadun rakennusurakkaa. Työn tilaajat ovat Tampereen kaupunki, Tampereen Vesi Oy ja Tampereen Energia. Työ kestää koko vuoden 2024 ja kesällä 2025 asfaltoidaan vielä viimeinen, kolmas asfalttikerros kadun ajoradan pintaan.

Lisää uutisia

29.6.2021

Cityvarasto Oyj osti kiinteistön Ylöjärveltä Tampereen lähistöltä

Cityvarasto Oyj on ostanut 28.6.2021 Ylöjärvellä osoitteessa Teollisuustie 4 sijaitsevan kiinteistön, jonka pinta-ala on n. 5000 m2. Kiinteistöön on hyvät kulkuyhteydet ja se sijaitsee omalla tontilla, näkyvällä paikalla Tampere-Vaasan tien läheisyydessä sekä Tampereen ohitustien vieressä Soppeenmäen teollisuusalueella.

Lisää uutisia

Asiakkaidemme arvioita toimipisteestä

Miksi valita Tampereen Cityvarasto?

Tampereen Cityvarasto on erinomainen vaihtoehto niille, jotka tarvitsevat tilaa säilyttää tavaroitaan. Kerromme tässä, miksi valita juuri Tampereen Cityvarasto.

Ensinnäkin, Tampereen Cityvarasto sijaitsee erinomaisella paikalla. Se sijaitsee keskeisellä paikalla Tampereella, joten se on helposti saavutettavissa kaikilta suunnilta. Sijainti mahdollistaa nopean ja helpon pääsyn varastolle, oli kyseessä sitten tavaroiden tuominen tai noutaminen.

Toiseksi, Tampereen Cityvarastolla on laaja valikoima erilaisia varastotiloja. Tarjoamme erikokoisia ja -muotoisia tiloja, joten asiakkaat voivat valita juuri heidän tarpeisiinsa sopivan vaihtoehdon. Olipa kyseessä pieni määrä tavaroita tai suurempi kokonaisuus, löytyy varastolta sopiva tila.

Kolmanneksi, Tampereen Cityvaraston tilat ovat turvallisia ja luotettavia. Meillä on käytössä nykyaikainen turvajärjestelmä sekä 24/7 valvonta kameroiden avulla. Asiakkaiden ei tarvitse huolehtia tavaroidensa turvallisuudesta vaan voivat luottaa siihen, että ne säilyvät hyvässä kunnossa.

Lisäksi, Tampereen Cityvarasto tarjoaa asiakkailleen joustavuutta. Meillä on lyhyitä vuokra-aikoja, joten asiakkaat voivat vuokrata tilan juuri tarvitsemakseen ajaksi. Tämä mahdollistaa sen, että tilaa voi käyttää esimerkiksi väliaikaisesti tai pidemmän ajan tarpeisiin.

Tampereen Cityvarastolla on myös erinomainen asiakaspalvelu. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään kaikissa varastointiin liittyvissä asioissa ja vastaa kysymyksiin. Asiakaspalvelun avulla varaston käyttö on helppoa ja vaivatonta.

Viimeisenä muttei vähäisimpänä syynä valita Tampereen Cityvarasto on hinta-laatusuhde. Hintamme ovat kilpailukykyiset ja tarjoavat hyvää vastinetta rahalle. Asiakkaat saavat laadukasta palvelua kohtuulliseen hintaan.

Kaiken kaikkiaan, Tampereen Cityvarasto on erinomainen vaihtoehto niille, jotka tarvitsevat säilytystilaa tavaroilleen. Sen keskeinen sijainti, laaja valikoima tiloja, turvallisuus, joustavuus, hyvä asiakaspalvelu sekä kilpailukykyinen hinta-laatusuhde tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon.