Cityvarasto Turku Pitkämäki

  • PostinumeroPitkämäenkatu 9, 20250 Turku
  • Asiakaspalvelu 029 123 4702
  • Sähköpostiosoite info@cityvarasto.fi
Vuokraa varasto
Asiointiajat

Itsepalveluvarasto: voit asioida varastollasi joka päivä 05:30 - 00:00 välisenä aikana. Varastotoimipisteen pääovesta pääset sisään soittamalla ovessa näkyvään numeroon.

Sisäänajokorkeus

Sisäänajo ovi A max. 3,3m korkealla ajoneuvolla, ovi C max. 2,4m korkealla ajoneuvolla

Varastotyypit

1 - 25m² pienvarastoja, 14m² Citykontteja, postilokeroita

Lisäpalvelut

Pitkämäen Cityvarastossa on myymälä, josta voit helposti vuokrata pienvaraston tai ostaa pakkaustarvikkeita muuttoosi. Myymälä on auki arkisin klo 9-17. Suosittelemme soittamaan etukäteen ja sopimaan tapaaminen numerosta 029 1234 702 (8,35 snt / puhelu + 16,68 snt / min).

Nokkakärryt, nelipyöräkärryt sekä pumppukärryt vapaasti asiakkaittemme käytettävissä.

Toimipisteessä on tavarahissi, jolla kuljetaan rakennuksen ylimpään kerrokseen. Hissin mitat ovat L 2,0m x P 3,0m x K 2,3m

Toimipisteen palvelut

Cityvarasto - pienvarastojen vuokraus

Pienvarastojen vuokraus

Vuokraa Turun Pitkämäen Cityvarastosta pienvarasto, teräsverkkovarasto, Citykontti tai postilokero

Cityvaraston myymälästä pakkaustarvikkeet

Myymälä / Pakkaustarvikkeet

Myymälässä saatavana kattava valikoima pakkaustarvikkeita. Voit halutessasi tilata pakkaustarvikkeet verkosta ja noutaa valmiin tilauksen myymälästä.

Cityvarastolta PakuOvelle.comin pakettiauto

Pakettiauton vuokraus

Toimipisteestä löydät PakuOvelle.comin nouto- ja palautuspisteen. Itsepalveluautot saatavana 24 / 7.

Postilokeroiden vuokraus

Vuokraa Turun Pitkämäen Cityvarastosta postilokero edulliseen hintaan 20 eur / kk.

Ajankohtaiset tarjoukset

Turku Pitkämäki
Kampanjatarjous!

2-8 ja 12m2 pienvarastot 2kk -50%

-50%

Ensimmäiset 2 kk

Tarjoushinta ei koske 1 kk mittaista sopimusta.

Tilat: 2,3,4,5,6,7,8,12 / 0 / Turku

Toimipisteessä sinua palvelevat

Jani Mäkilä
  • Aluepäällikkö Turku
  • Asiakaspalvelu
  • Puhelinnro 029 1234 767
Emilia
  • Vuokrausneuvottelija Turku
  • Asiakaspalvelu
  • Puhelinnro029 1234 779

16.5.2024

Cityvarasto Oyj Yhtiökokouskutsu 5.6.2024

Cityvarasto Oyj:n osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään keskiviikkona kesäkuun 5. päivänä 2024 kello 10:00 yhtiön pääkonttorissa Vantaan Kaivokselassa, osoitteessa Vetokuja 4, 01610 Vantaa.

Lisää uutisia

Asiakkaidemme arvioita toimipisteestä

Tehokasta tilankäyttöä: hyödynnä Turun Cityvaraston palveluita


Turun Cityvarasto tarjoaa asiakkailleen tehokasta tilankäyttöä ja monipuolisia palveluita. Yritys on erikoistunut varastointiin ja logistiikkaan, ja sen tavoitteena on auttaa asiakkaitaan hyödyntämään tilojaan mahdollisimman tehokkaasti.

Tehokas tilankäyttö on tärkeää niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin. Monilla yrityksillä saattaa olla tarvetta säilyttää tavaroita tai materiaaleja, mutta niiden säilyttäminen omassa tilassa voi olla kallista ja hankalaa. Turun Cityvarasto tarjoaa ratkaisun tähän ongelmaan tarjoamalla erikokoisia varastotiloja, jotka ovat helposti saatavilla ja turvallisia.

Yksi tapa hyödyntää Turun Cityvaraston palveluita on vuokrata oma varastotila. Tilojen koot vaihtelevat pienistä komeroista suuriin varastohalleihin, joten jokaiselle löytyy sopiva vaihtoehto. Vuokraaminen on joustavaa, sillä tiloja voi vuokrata lyhyeksi tai pitkäksi ajaksi tarpeen mukaan.

Yrityksen tilat ovat modernit ja hyvin hoidetut. Ne täyttävät kaikki turvallisuusvaatimukset, joten asiakkaiden ei tarvitse huolehtia tavaroidensa säilymisestä tai vahingoittumisesta. Lisäksi tiloissa on valvontakamerajärjestelmät ja hälytysjärjestelmät, jotka takaavat turvallisen säilytyksen.

Turun Cityvaraston palvelut ovat saaneet positiivista palautetta asiakkailtaan. Monet ovat kiittäneet yrityksen ammattitaitoista henkilökuntaa sekä joustavia vuokrausehtoja. Asiakaspalvelu on ollut erinomaista, ja yritys on pystynyt vastaamaan asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin.

Tehokas tilankäyttö on tärkeää niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin. Turun Cityvarasto tarjoaa monipuolisia palveluita, jotka auttavat asiakkaita hyödyntämään tilojaan mahdollisimman tehokkaasti. Yrityksen modernit ja turvalliset tilat sekä ammattitaitoinen henkilökunta takaavat laadukkaan palvelun.