Cityvarasto Vaasa Liisanlehto

  • PostinumeroLiisanlehdontie 2, 65380 Vaasa
  • Asiakaspalvelu 029 123 4718
  • Sähköpostiosoite info@cityvarasto.fi
Vuokraa varasto
Asiointiajat

Itsepalveluvarasto: voit asioida varastollasi joka päivä 05:30 - 00:00 välisenä aikana. Varastotoimipisteen pääovesta pääset sisään soittamalla ovessa näkyvään numeroon.

Sisäänajokorkeus

Sisäänajokorkeus max.2,8 m korkealla ajoneuvolla

Varastotyypit

1-15m² pienvarastoja, Citykontteja, 1m³ kuutiovarastoja sekä liike- ja harrastetilaa

Toimipisteen palvelut

Cityvarasto - pienvarastojen vuokraus

Pienvarastojen vuokraus

Vuokraa 1-15m² pienvarasto, Citykontti tai 1m³ kuutiovarasto Vaasan Cityvarastosta

Cityvarasto vuokraa toimitila

Toimitilojen vuokraus

Vuokraa toimitila Vaasan Cityvarastosta

Ajankohtaiset tarjoukset

Vaasa Liisanlehto
Kampanjatarjous!

Pienvarastot ja Citykontit

-50%

Ensimmäiset 3 kk

Tarjoushinta ei koske 1 kk mittaista sopimusta.

Tilat: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,13 / 0,6,4 / Vaasa

16.5.2024

Cityvarasto Oyj Yhtiökokouskutsu 5.6.2024

Cityvarasto Oyj:n osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään keskiviikkona kesäkuun 5. päivänä 2024 kello 10:00 yhtiön pääkonttorissa Vantaan Kaivokselassa, osoitteessa Vetokuja 4, 01610 Vantaa.

Lisää uutisia

Asiakkaidemme arvioita toimipisteestä

Miksi valita Cityvarasto Vaasa Liisanlehdosta?


Cityvarasto Vaasa Liisanlehto on erinomainen valinta niille, jotka tarvitsevat turvallista ja luotettavaa säilytystilaa. Cityvarasto on yksi Suomen johtavista varastopalveluiden tarjoajista, ja Vaasan toimipiste sijaitsee Liisanlehdon alueella.
Yksi syy valita Cityvarasto Vaasa Liisanlehdosta on sen kätevä sijainti. Alueella asuvat tai työskentelevät ihmiset voivat helposti päästä varastolle ilman suuria matkoja tai aikaa vieviä reittejä. Lisäksi Cityvaraston Vaasan toimipiste on hyvin saavutettavissa myös autolla, sillä se sijaitsee lähellä tärkeitä liikenneväyliä.

Toinen merkittävä etu Cityvaraston valitsemisessa on sen laaja valikoima erilaisia varastokokoja. Olipa kyseessä pieni huonekalujen säilytys tai suurempi muutto- tai yritysvarasto, Cityvarastolta löytyy sopiva vaihtoehto jokaiseen tarpeeseen. Asiakas voi valita itselleen juuri oikean kokoisen tilan ja maksaa vain siitä mitä todella tarvitsee.

Cityvarasto panostaa vahvasti turvallisuuteen, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon monille asiakkaille. Tiloissa on valvontakamerajärjestelmä, joka tallentaa tapahtumat 24/7. Näin asiakkaat voivat olla varmoja siitä, että heidän tavaransa ovat hyvässä tallessa.

Lopuksi Cityvarasto Vaasa Liisanlehdon hinnoittelu on erittäin kilpailukykyinen. Asiakas saa laadukasta palvelua kohtuulliseen hintaan, mikä tekee Cityvarastosta houkuttelevan vaihtoehdon monille ihmisille ja yrityksille.

Kaiken kaikkiaan Cityvarasto Vaasa Liisanlehto tarjoaa turvallista ja luotettavaa säilytystilaa kätevässä sijainnissa. Laaja valikoima eri kokoisia varastoja, vahva panostus turvallisuuteen sekä lisäpalvelut tekevät Cityvarastosta erinomaisen valinnan kaikille, jotka tarvitsevat säilytystilaa Vaasan alueella.