Siirry tekemään sopimus

Vantaa, Kaivoksela

 • postinumeroVetokuja 4, 01610 Vantaa
 • asiakaspalvelu 029 123 4709
 • sähköpostiosoite info@cityvarasto.fi
Asiointiajat

Itsepalveluvarasto: voit asioida varastollasi joka päivä 05:30 - 00:00 välisenä aikana. Varastotoimipisteen pääovesta pääset sisään soittamalla ovessa näkyvään numeroon.

Sisäänajokorkeus

Lastauslaiturin ylätasanteella ajokorkeus 2,7m!

Varastotyypit

1 - 20m² pienvarastoja, 1m³ kuutiovarastoja sekä 14m² Citykontteja sekä toimitiloja ja postilokeroita.

Vuokraa varasto
Lisäpalvelut

Kaivokselan toimipisteestä löytyy pienvarastojen lisäksi pakkaustarvikemyymälä, PakuOvelle.com pakettiautojen vuokrauspiste, muuttolaatikoiden nouto- ja palautuspiste, Business Center sekä erilaisia toimisto-, toimi- ja tuotantotiloja vuokrattaviksi. Asiakkaillemme tarjoamme myös lähetysten vastaanottopalvelua.

Nokkakärryt, pumppukärryt sekä nelipyöräkärryt asiakkaittemme vapaasti käytettävissä.

Toimipisteen palvelut

Cityvarasto - pienvarastojen vuokraus

Pienvarastojen vuokraus

Vuokraa Vantaan Kaivokselan Cityvarastosta pienvarasto, kuutiovarasto, postilokero tai Citykontti

Cityvaraston myymälästä pakkaustarvikkeet

Myymälä / pakkaustarvikkeet

Myymälässä saatavana kattava valikoima pakkaustarvikkeita. Voit halutessasi tilata pakkaustarvikkeet verkosta ja noutaa valmiin tilauksen myymälästä.

Cityvarastolta PakuOvelle.comin pakettiauto

Pakettiautojen vuokraus

Toimipisteestä löydät PakuOvelle.comin nouto- ja palautuspisteen. Itsepalveluautot saatavana 24 / 7.

Cityvarasto vuokraa toimitila

Toimitilojen vuokraus

Tarjolla erilaisia toimisto-, toimi ja tuotantotiloja. Tilojen koot vaihtelevat 10-5000m2 välillä.

Business Centeristä toimistohuoneet kätevästi

Business Center

Erinomaisten liikenneyhteyksien varrella toimistohotelli, jossa verkostoidut muiden yrittäjien kanssa sekä palvelet asiakkaitasi viihtyisissä toimistotiloissa.

Ajankohtaiset tarjoukset

Vantaa Kaivoksela
Kampanjatarjous!

2 kk -50%

Kaikki pien- ja kuutiovarastot

Tarjoushinta on voimassa ensimmäiset 2kk, jonka jälkeen veloitetaan normaalihinta. Tarjous ei koske 1kk mittaisia sopimuksia.

Tilat: 1,2,3,4,5,6,7,8,10,11,12,15 / 0,6 / Vantaa

Toimipisteessä sinua palvelevat

Milla
 • Vuokrausneuvottelija
 • Asiakaspalvelu
 • Puhelinnro029 1234 786
Sandra
 • Kiinteistöassistentti
 • Asiakaspalvelu
 • Puhelinnro029 1234 753
Eeva Erkkilä
 • Koordinaattori
 • HR, Asiakaspalvelu
 • Puhelinnro029 1234 756

9.6.2022

Cityvarasto Oyj:lle uusi toimipiste Helsingin Jakomäkeen

Cityvarasto Oyj on ostanut Helsingistä Jakomäestä, osoitteessa Jakomäentie 1 sijaitsevan uudehkon kiinteistön. Tiloihin tullaan avaaman nykyaikainen pienvarastohotelli.

Lisää uutisia.

26.4.2020

Supersysteemi!

Varastotilat ovat siistit ja kärryjä ja muita apuvälineitä on hyvin saatavilla. Ei kynnyksiä tai muita harmikkeita, ja autolla pääsee katon alle. Super!

- Tea Kaila

Vantaa Kaivoksela tiloja eri tarpeisiin

Kaivokselan toimipisteessa Cityvarasto vuokraa erityyppisiä tiloja; pienvarastoja, Citykontteja, Business Center-huoneita, toimisto-ja tuotantotilaa sekä postilokeroita. Kaivokselan Cityvarasto sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Hämeenlinnan moottoritien vieressä.

Eri kokoisia varastotiloja

Kaivokselan Cityvarastossa on vuokrattavan lokerovarastoja (1m3) ja 1-15m² pienvarastoja sekä Citykontteja. Vuokraamme niitä sekä yksityis- että yritysasiakkaille. Jopa yhden neliön varastoon mahtuu paljon tavaraa, jos tila käytetään hyvin hyödyksi. Yleisesti ottaen varastotiloihin mahtuu paljon tavaraa, kun koko pinta-ala käytetään lattiasta kattoon hyväksi. Nyrkkisääntönä voi pitää, että 10m² huoneistopinta-ala vastaa 1m² varastopinta-alaa. Jos tarvitset apua varastotilan tarpeen arvioimisessa voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme numeroon 029 1234 700. Asiakaspalvelijamme ovat varastotilan tarpeen arvioimisen ammattilaisia, jotka joutuvat työssään jatkuvasti arvioimaan miten tietyt huonekalut ja tavarat mahtuvat varastotilaan.

Varastoilla käyntiajat

Kaivokselan Cityvaraston varastohotellin asiakkaat pääsevät varastoon sisään klo 05:30-00:00 välisenä aikana. Varaston pääovi avautuu soittamalla kännykällä ovinumeroon. Meillä ei tarvita ylimääräisiä kulkukortteja tai pin-koodeja. Riittää, että sinulla on kännykkä mukana, niin pääset varastoon sisään.

Varastoilla on erilaisia kuljetusvälineitä

Kaivokselan varastolla on erilaisia kuljetusvälineitä, joita asiakkaat saavat käyttää veloituksetta. Niillä on helppo siirtää painavia ja vaikeasti siirrettäviä huonekaluja ym. Varastoissa on mm.pumppukärryt sekä lavalliset nelipyöräkärryt joihin voi lastata monta laatikkoa kerrallaan.

Miten vuokraan varaston Kaivokselan Cityvarastosta?

Voit vuokrata varaston verkkokaupasta tai soittamalla meille numeroon 029 1234 700. Tulemme mielellämme paikan päälle varastolle ja opastamme sinua varaston valinnassa. Varastotila on erittäin helppo vuokrata verkkokaupastamme. Voit katsoa ohjevideon varaston vuokraamisen verkosta täältä.

Varastotilan tavaroiden vakuuttaminen

Varastotilassa säilyttämäsi tavarat kannattaa vakuuttaa erilaisten vaarojen varalta kuten vesivahingon, tulipalon, varkauden tms.takia. Cityvarasto tarjoaa edullista varastovakuutusta kaikille asiakkailleen. Kannattaa ottaa varastovakuutus samalla kun vuokraat varaston. Kustannus on pieni ja vakuutus kattaa hyvin erilaiset riskit.

Pakkaustarvikkeet

Voit ostaa Cityvarastolta myös pakkaustarvikkeet ja muuttotarvikkeet kätevästi varastotilan vuokrauksen yhteydessä. Kaivokselan toimipisteessä on oma iso pakkaustarvikemyymälä. Muista kysyä pakkaustarvikkeista vuokrauksen yhteydessä asiakaspalvelijaltamme. Voit myös ostaa pakkaustarvikkeita verkosta varastotilan vuokrauksen yhteydessä ja noutaa sinulle sopivasta toimipisteesta, Tarkista myymälöiden sijainnit joista voit noutaa pakkaustarvikkeet.

Business Center Kaivoksela

Vantaan Kaivokselan toimipisteessä, erinomaisten liikenneyhteyksien varrella sijaitsee toimistohotellimme, josta voi vuokrata juuri omiin tarpeisiinsa sopivan toimistohuoneen. Samassa kiinteistösä sijaitsee palkittu lounasravintola, kabinettitilat, joihin voit tilata tarjoilua, edustussauna, sauna- ja pesutilat pyöräileville työntekijöille, kuntosali- ja salibändymahdollisuudet. Business Center huoneen voit tilata soittamalla asiakaspalveluumme 023 1234 700.

Muutot pääkaupunkiseudulla

Cityvarasto ei itse tee muuttoja, mutta sisaryrityksemme Pakuovelle.com tarjoaa muuttopalvelua. Tutustu muuttohintoihin ja palveluun täältä.

Pakettiauton vuokraus

Pakuovelle.com tarjoaa useissa Cityvaraston varastotilakohteissa pakettiauton vuokrausta. Vantaan Kaivokselasta voit vuokrata auton käyttöösi. Tutustu pakettiauton vuokraukseen Pakuovelle.com sivuilla ja etsi sinua lähin noutopiste.

24h puhelinpäivystys varastoilla

Jos sinulla tulee ongelmia asioidessasi varastotilassasi saat meidät puhelimitse kiinni joka päivä 24h. Voit soittaa missä asiassa tahansa asiakaspalveluumme 029 1234 700.