Yrityksille / Artikkeleita, tietoa ja asiakaskokemuksia

Meillä Cityvarastolla on yllättävän paljon yritysasiakkaita.

Avotoimisto vai toimistohuone?
YrityksilleArtikkeli

Avotoimisto vai toimistohuone?

Toimitiloja löytyy moneen eri makuun. Sopivaa toimitilaa etsiessä ja miettiessä voi olla hyödyllistä myös pohtia erilaisia toimistomalleja. Toimitila voi yhtä hyvin olla avotoimisto tai jaettu perinteisesti toimistohuoneisiin. Yksi vaihtoehto on valita näiden kahden väliltä ja ottaa molempien hyödyt irti. Oli toimitila kumpi tahansa, on toimitilan onnistumisen edellytykset tehokkaalle työskentelylle samat. Työn luonne ja työyhteisö ovat tärkeässä asemassa, kun mietitään avotoimiston ja toimistohuoneiden väliltä.

Treenit toimitiloissa
YrityksilleArtikkeli

Treenit toimitiloissa

Kaikki meistä tietävät, kuinka liikunta lisää hyvinvointia ja jaksamista. Liikuntaa pitäisi harrastaa useamman kerran viikossa, mutta samalla pitäisi hoitaa työt ja viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa. Tunteja emme saa lisättyä vuorokauteen millään keinoin, mutta voimme madaltaa kynnystä liikunnan harrastamiseen siten, että sen harrastaminen on lähellä meitä.

Vapaita toimitiloja loistavalla sijainnilla Espoossa
YrityksilleArtikkeli

Vapaita toimitiloja loistavalla sijainnilla Espoossa

Jokainen pääkaupunkiseudulla asuva tai työskentelevä tietää, kuinka merkittävässä roolissa sijainti on liikkumisen ja matkan keston kannalta. Maantieteellisesti jo muutama kilometri saattaa pidentää työmatkan kestoa, varsinkin jos käytetään julkisia liikennevälineitä. Pääkaupunkiseudulla matkasta ei puhuta kilometreissä vaan minuuteissa. Nopea vilkaisu reittioppaasta paljastaa, kuinka loistavasta sijainnista puhutaan, kun kyseessä on Espoon Niittykummun toimitilat.

Toimiva toimitila toimii! 
YrityksilleArtikkeli

Toimiva toimitila toimii! 

Kukapa meistä ei haluaisi työskennellä tehokkaasti ja saada asioita aikaiseksi? Työskentely on tehokasta ja mielekästä, kun sille on varattu tarkoituksenmukainen työympäristö. Hyvällä suunnittelulla tyhjästä toimitilasta on mahdollista luoda työskentelytila, jossa flow-tilaan pääseminen on enemmän sääntö kuin poikkeus.

Toimistotilojen hyödyt kotona työskentelevälle
YrityksilleArtikkeli

Toimistotilojen hyödyt kotona työskentelevälle

Yhä useammalle tarjoutuu nykyään mahdollisuus työskennellä kotoa käsin. Internet mahdollistaa etätyön tekemisen vaikka toiselta paikkakunnalta käsin. Yksittäinen etäpäivä kotona silloin tällöin on loistava mahdollisuus, mutta jatkuva kotitoimiston ylläpitäminen asettaa jo aivan omat haasteensa. Toimitiloilla on monia etuja verrattuna kotitoimistoon. Olitpa sitten itsesi elättävä bloggaaja tai työsuhteessa firmaan, jonka konttori toimii eri paikkakunnalla. Olisiko sinulla mahdollisuus ottaa toimitilan tarjoamat hyödyt heti käyttöön?

Toimitilan kulut alas
YrityksilleArtikkeli

Toimitilan kulut alas

Kaikki maksaa eikä oikeastaan mikään ole täysin ilmaista tänä päivänä. Päivittäisiä ja välttämättömiä rahareikiä riittää moneen suuntaan, puhumattakaan yllättävistä menoeristä. Suunnitelmallisuus, tarkka budjetointi ja turhien kulujen karsiminen auttavat rahan säästämisessä, ja voi olla, että jotain ylimääräistä jää myös “sukan varteen”. Toimitilan kulut ja maksut ovat edulliset ja pysyvät. Maksat vain siitä, mistä olet sopinut.

YrityksilleAsiakaskokemus

Cityvarasto tarjoaa säilytystilaa vaativiin tarpeisiin

Uudenmaan Viva Oy:n toimistolla Helsingin Oulunkylässä, vain viiden minuutin matkan päässä Cityvaraston Metsälän toimipisteestä istuu tyytyväinen sisustussuunnittelija ja stailaaja Kaisa Järvinen. Vivan oma varastotila kävi pieneksi stailauspalveluiden kysynnän kasvun vuoksi. Avun toi Cityvarasto Oy, joka tarjoaa monipuolisia tilaratkaisuja eri toimijoille.

YrityksilleVinkki

Business Center - täyden palvelun toimistohotelli

Business Centerit ovat täyden palvelun toimistohotelleja, jossa verkostoidut muiden yrittäjien kanssa sekä palvelet asiakkaitasi valoisissa ja viihtyisissä toimistotiloissa.

YrityksilleArtikkeli

Kaivokselan Business Centerin katon alta löytyy kaikki tarvittava

Cityvaraston Kaivokselan Business Center on Vantaalla erinomaisten kulkuyhteyksien varrella sijaitseva toimistohotelli. Saman katon alta löytyvät niin toimistotilat ja aulapalvelu kuin lounasravintola sekä padelkentät. Kuka tahansa voi vuokrata käyttöönsä myös pienvaraston.