Cityvarasto tarjoaa säilytystilaa vaativiin tarpeisiin

Uudenmaan Viva Oy:n toimistolla Helsingin Oulunkylässä, vain viiden minuutin matkan päässä Cityvaraston Metsälän toimipisteestä istuu tyytyväinen sisustussuunnittelija ja stailaaja Kaisa Järvinen. Vivan oma varastotila kävi pieneksi stailauspalveluiden kysynnän kasvun vuoksi. Avun toi Cityvarasto Oy, joka tarjoaa monipuolisia tilaratkaisuja eri toimijoille.

Viva tarvitsee suuren määrän kalusteita, tekstiilejä ja piensisustustavaroita kohteidensa stailaukseen. Tarve säilytystilalle on Järvisen mukaan suurta.

– Asunnot kalustetaan ja stailataan kuten oikeat kodit, sinne viedään koko olohuoneen kalustus, ruokapöydät, tuolit, valaisimet, tekstiilit ja matot. Meidän oman varaston kapasiteetti ei enää riittänyt. Sen lisäksi oli hankalaa liikkua monien ovien ja hissin kautta parkkihalliin sohva tai ruokapöytä kainalossa, Järvinen kertaa syitä tilantarpeelle.

Cityvarastoon sisään, vaikka auton kanssa

Cityvarasto tarjoaa Vivalle tilat, joissa pääsee toimimaan sujuvasti. Järvinen kertoo, että nykyään he pystyvät lastaamaan ja purkamaan kalusteita suoraan niiden säilytystilassa. Varastotilojen eteen, ja jopa sisälle pystyy ajamaan autolla.

– Pääsemme ajamaan autolla Cityvarastoon sisälle asti. Pakkaaminen ja purkaminen voidaan suorittaa sisätiloissa, joka on todella ihanaa, kun on vaikkapa räntäsade tai vesikeli. Meillähän on todella paljon sisustustavaraa, joten tämä helpottaa meidän kaikkien työtä.

Tilaa tarpeeseen kuin tarpeeseen

Cityvaraston liikeidea on Järvisen mukaan erittäin toimiva, sillä he pystyvät vastaamaan monenlaiseen tarpeeseen varastotilojen suhteen. Järvinen kehuu, että henkilökuntaa on aina saatavilla, jos on esimerkiksi vailla pakkausmateriaalia tai muunlaista apua.

– Tarvitsimme erikseen tilan kalusteille, tekstiileille ja piensisustustavaroille. Cityvarastolla oli nämä kaikki meille tarjota. He ovat vastanneet tarpeisiimme hyvin, Järvinen kiittää.

Katso vapaat varastotarjoukset tästä


Yrityksille

Cityvarasto vuokraa yritysasiakkaille pienvarastoja, toimistotiloja, postilokeroita. Saatavilla on lähetysten vastaanottopalvelu. Business Centerit puolestaan ovat täyden palvelun toimistohotelleja, joissa on vuokrattavana eri kokoisia toimistotiloja. Soita 029 1234 700 ja kysy lisää!