Toimistotilojen hyödyt kotona työskentelevälle

Yhä useammalle tarjoutuu nykyään mahdollisuus työskennellä kotoa käsin. Internet mahdollistaa etätyön tekemisen vaikka toiselta paikkakunnalta käsin. Yksittäinen etäpäivä kotona silloin tällöin on loistava mahdollisuus, mutta jatkuva kotitoimiston ylläpitäminen asettaa jo aivan omat haasteensa. Toimitiloilla on monia etuja verrattuna kotitoimistoon. Olitpa sitten itsesi elättävä bloggaaja tai työsuhteessa firmaan, jonka konttori toimii eri paikkakunnalla. Olisiko sinulla mahdollisuus ottaa toimitilan tarjoamat hyödyt heti käyttöön?

Kotitoimistossa työ ja vapaa-aika menevät sekaisin

Vapaa-ajan ja työn erottaminen toisistaan hankaloituu koko ajan. Some- ja sähköpostitulva pitävät huolen siitä, että työstä on vaikea irtautua, vaikka työpaikan oven sulkisikin. Mutta jos työt vielä näkyvät konkreettisina muistutuksina keittiön pöydällä lojuvina paperipinoina ja keskeneräisinä projekteina, ei työpäivä tunnu päättyvän koskaan. Vuokraamalla toimitilan voit jättää paperisi levälleen pöydälle ja jatkaa siitä seuraavana päivänä. Samaa et voi tehdä kotona ruokapöydällä, vaan tavarat on aina raivattava pois.

Vaikka et työskentelisi keittiön pöydän ääressä, vaatii kotitoimiston ylläpitäminen tilaa omasta asunnosta. Työasioiden hoitaminen vaatii useimmiten enemmän kuin pelkän ruokapöydän, jolloin asunnosta täytyy varata työskentelytilaa työtehtävien suorittamista varten. Kannattaa pohtia, haluaako oman makuuhuoneen nurkkaan työpöytää ja -tuolia, kun voit vuokrata toimitilan näitä varten ja säästää arvokasta tilaa kotona.

Toimitilan vuokraaminen tuo yleensä lisää tehoja työtunteihin

Vuokraamalla toimitilan varmistat, että mahdollisuudet tehokkaaseen työskentelyyn on olemassa. Toimitilojen mukana saat esimerkiksi nopean internetyhteyden, joten sinun ei tarvitse ottaa huippunopeaa yhteyttä kotiin omalla kustannuksellasi. Toimivat yhteydet ovat työskentelyn perusedellytyksiä tänä päivänä.

Toimitiloissa olet vain työtä varten. Voit keskittyä työntekemiseen ja sinun ei tarvitse huolehtia samalla esimerkiksi kotitöistä. Moni kotitoimistoa pitävä saattaa pyykätä ja laittaa ruokaa samalla, kun tekee töitä. Tällöin työskentelyn teho laskee ja päivän päätteeksi tuntuu, ettei olekaan saanut mitään aikaiseksi. Multitasking on toki muodikasta, mutta harvoin sillä tarkoitetaan kotitöiden ja tehokkaan työpäivän yhdistämistä. Toimitiloissa saat myös helpommin rauhan tehdä töitä, kun puoliso tai jälkikasvu eivät ole koko ajan keskeyttämässä tekemistä.

Business Centereissä on moderneja neuvotteluhuoneita

Vaikka työskentelisitkin pääsääntöisesti yksin, on monella työssään erilaisia yhteistyökumppaneita. Toimitilojen yhteydessä on neuvotteluhuoneita, joita voi tarvittaessa käyttää. Voit sopia palaverit kätevästi oman toimitilasi välittömään läheisyyteen eikä sinun tarvitse käyttää kotiasi neuvotteluhuoneena. Neuvotteluhuone on kuitenkin kahvilaa rauhallisempi paikka keskustella ja tarvittavia tavaroita ei tarvitse lähteä kuskaamaan mihinkään.

Toimitilan koko voidaan määrittää kunkin tarpeen mukaan. Kompaktin toimitilan hinta ei päätä huimaa. Lisäksi toimitilat joustavat tarpeen mukaan. Jos tarvitset enemmän tilaa, voit vuokrata itsellesi suuremman tilan. Tällöin et myöskään maksa turhasta vaan vain tilasta, jonka tarvitset.

Tutustu lisää Cityvaraston toimitilatarjontaan


Yrityksille

Cityvarasto vuokraa yritysasiakkaille pienvarastoja, toimistotiloja, postilokeroita. Saatavilla on lähetysten vastaanottopalvelu. Business Centerit puolestaan ovat täyden palvelun toimistohotelleja, joissa on vuokrattavana eri kokoisia toimistotiloja. Soita 029 1234 700 ja kysy lisää!