Toimitilan kulut alas

Kaikki maksaa eikä oikeastaan mikään ole täysin ilmaista tänä päivänä. Päivittäisiä ja välttämättömiä rahareikiä riittää moneen suuntaan, puhumattakaan yllättävistä menoeristä. Suunnitelmallisuus, tarkka budjetointi ja turhien kulujen karsiminen auttavat rahan säästämisessä, ja voi olla, että jotain ylimääräistä jää myös “sukan varteen”. Toimitilan kulut ja maksut ovat edulliset ja pysyvät. Maksat vain siitä, mistä olet sopinut.

Toimitilaa erilaisiin tarpeisiin

Toimitiloja on erikokoisia ja voit aina valita itsellesi sen sopivimman. Maksat vain tilasta, jota käytät ja tarvitset. Eikö olisi kätevää, jos voisit kasvattaa toimitilasi kokoa sitä mukaa, kun tarvetta ilmenee? Älä vuokraa turhaan isoja hukkaneliöitä “kaiken varalta” ja maksa tyhjistä nurkista. Cityvaraston Business Centerissä voit vuokrata aina sen hetkisen tarpeen mukaan pienistä toimistohuoneista suuriin tiloihin. Voit myös vuokrata huoneita lukumäärän mukaan. Jos aloitat toimintasi yksin, aloita vuokraamalla itsellesi oma työhuone. Jos palkkaat lisää työntekijöitä, voit vuokrata toimitilaa lisää.

Aulapalvelu, internetyhteydet, parkkipaikat jne

Vuokraamalla toimitilan säästät myös aulapalveluissa, sillä ne kuuluvat vuokraan. Sydämellinen aulapalvelumme ottaa vieraat vastaan puolestasi ja itse voit keskittyä viimeiseen asti hiomaan palaveritaktiikkaasi tai power point-esitystäsi. Ensivaikutelma jää monesti vahvasti muistiin ja siksi ei ole täysin samantekevää, millaisen kokemuksen asiakas tai yhteistyökumppani saa heti ovesta astuessaan. Aulapalvelumme huolehtii, että jokainen löytää perille ilman eksymistä ja huolehtii myös, että vierailija poistuu tiloista huomioituna.

Nopea ja kattava internetnopeus mahdollistaa tehokkaan työskentelyn, mutta voi pulittaa lompakosta isonkin osan. Toimitilojen vuokraan sisältyy laaja internetyhteys, joten säästät jälleen aikaa ja rahaa, kun sinun ei tarvitse neuvotella nettisopimusta itse. Kun nettisopimus on hoidettu puolestasi kuntoon, sinun ei myöskään tarvitse kilpailuttaa itse eri palveluntarjoajia.

Varsinkin pääkaupunkiseudulla parkkipaikat ovat kiven takana tai sellaisen löydyttyä, hyvin kalliita. Vaikka ilmastonmuutos ajaakin meidät kovaa kyytiä joukkoliikenteen käyttäjiksi ja yhä useampi hyppää aamulla pyörän selkään, on kiistaton tosiasia, että myös yksityisautoilulle on joskus tarvetta. Toimitilojemme yhteydessä on hyvät pysäköintimahdollisuudet ja vieläpä edulliset tai jopa ilmaiset sellaiset.

Harva tarvitsee neuvotteluhuonetta joka päivä, mutta välillä sellaisellekin on tarvetta. Toimitilojen yhteydessä sijaitsevat myös neuvottelutilat, joita voi käyttää aina tarpeen tullen. Tämä palvelee erityisesti tekijää, joka tarvitsee toimistotilan ensisijassa vain itselleen tai yksin työskentelyyn. Neuvotteluhuone on kuitenkin todella kätevä paikka esimerkiksi yhteistyökumppanin tapaamiselle. Neuvotteluhuoneen käyttö kuuluu toimitilan vuokraan, joten lisäkuluja ei tässä tapauksessa tarvitse miettiä. Huoneista löytyy nykyaikainen teknologia ja esitysmateriaali vaativaankin makuun. Voitte heijastaa läppärin näytön seinälle ja koota ajatuksianne niin, että kaikki näkevät saman tekstin. Tiimityöskentely on tätä päivää ja siihen neuvotteluhuoneet tarjoavat asianmukaiset työvälineet.

Moneen työtilaan kertyy tavaraa, jota ei tarvitse kuitenkaan päivittäin. Cityvaraston toimitilojen merkittävä etu piilee siinä, että saman katon alla on mahdollisuus myös pienvaraston vuokraamiseen. Voit toki säilyttää tavarat siististi toimitilassa, mutta jos haluat työskennellä väljässä ja avarassa tilassa, vie paperipinot ja muu arkistoitava tavara varastoon.

Tutustu Cityvaraston Business Centereihin täältä


Yrityksille

Cityvarasto vuokraa yritysasiakkaille pienvarastoja, toimistotiloja, postilokeroita. Saatavilla on lähetysten vastaanottopalvelu. Business Centerit puolestaan ovat täyden palvelun toimistohotelleja, joissa on vuokrattavana eri kokoisia toimistotiloja. Soita 029 1234 700 ja kysy lisää!