Vapaita toimitiloja loistavalla sijainnilla Espoossa

Jokainen pääkaupunkiseudulla asuva tai työskentelevä tietää, kuinka merkittävässä roolissa sijainti on liikkumisen ja matkan keston kannalta. Maantieteellisesti jo muutama kilometri saattaa pidentää työmatkan kestoa, varsinkin jos käytetään julkisia liikennevälineitä. Pääkaupunkiseudulla matkasta ei puhuta kilometreissä vaan minuuteissa. Nopea vilkaisu reittioppaasta paljastaa, kuinka loistavasta sijainnista puhutaan, kun kyseessä on Espoon Niittykummun toimitilat.

Business Center Niittykumpu Länsiväylän varrella

Niittykummun toimitiloissa Espoossa sijainnin kanssa ei tule ongelmia kenellekään. Kuljitpa matkasi sitten autolla tai julkisilla, toimitila sijaitsee erittäin keskeisellä paikalla aivan Länsiväylän kupeessa. Kaksi metroasemista sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Niittykummun toimitiloista. Loistava etäisyys myös päivittäistä hyötyliikuntaa ajatellen! Länsiväylä kulkee myös aivan toimipisteen vieressä, joten kurvaat autolla kätevästi myös perille. Parkkipaikoistakaan ei tarvitse stressata, sillä niitä on alueella runsaasti.

Alueen muut palvelut ovat myös erinomaiset. Päivittäiset kauppa-asiat hoituvat kätevästi työmatkan varrella. Jos haluat sopia lounastreffit toimitilan ulkopuolelle, löydät läheltä useita ravintolavaihtoehtoja. Päivän treeni on myös mahdollista tehdä heti työpäivän jälkeen, sillä alueelta löytyy useita liikuntapaikkoja.

Miltä kuulostaisi golf työpäivän päätteeksi tai muutama lyönti rangella ennen työpäivää? Toimitiloista ei ole pitkä matka läheiselle golfkentälle, joten oman svingin viilaaminen onnistuu melkeinpä työn lomassa.

Kaikki mitä tarvitset mahtavaan työpäivään!

Vaikka toimitilojen lähellä on kattava määrä palveluja, on luontokin lähellä. Jos haluat keskeyttää työskentelyn hetkeksi ja käydä haukkaamassa happea, pääset nopeasti Haukilahden rantaan nauttimaan raikkaasta meri-ilmasta. Mitäpä jos hoitaisittekin maanantaipalaverin liikkuen ja lenkkeilisitte henkilöstön kanssa rantaan ja reippailisitte sieltä takaisin toimistotiloihin?

Toimitilat Espoossa tarjoavat kaiken sen, mitä työpäivän aikana ja sen ulkopuolella uskallat toivoa ja tarvitset. Sinun ei kuitenkaan tarvitse luopua helposta kulkemisesta hyötyjen kustannuksella. Kurkkaapa itse karttasovelluksen avulla, mitä kaikkea toimitilojen läheltä löytyy ja yllätyt iloisesti!

Vuokraa toimitila Niittykummun Business Centeristä


Yrityksille

Cityvarasto vuokraa yritysasiakkaille pienvarastoja, toimistotiloja, postilokeroita. Saatavilla on lähetysten vastaanottopalvelu. Business Centerit puolestaan ovat täyden palvelun toimistohotelleja, joissa on vuokrattavana eri kokoisia toimistotiloja. Soita 029 1234 700 ja kysy lisää!