21.2.2024

Yli 40 0000 vuokrattua pakua vuodessa

Cityvarasto konserniin kuuluvien PakuOvelle-pakettiautojen kysyntä on kasvanut voimakkaasti; autojamme vuokrataan jo yli 40 000 kertaa vuodessa, vuokrasimme viimeisen vuoden aikana yli 30 % enemmän autoja kuin vuosi sitten ja muutamassa vuodessa olemme tuplanneet noutopisteidemme lukumäärän.

Yli 40 0000 vuokrattua pakua vuodessa

PakuOvelle-pakettiautojen kysyntä on kasvanut voimakkaasti; autojamme vuokrataan jo yli 40 000 kertaa vuodessa, vuokrasimme viimeisen vuoden aikana yli 30 % enemmän autoja kuin vuosi sitten ja muutamassa vuodessa olemme tuplanneet noutopisteidemme lukumäärän. Yli 40 000 vuokrausta vuodessa tarkoittaa yli 100 vuokrausta päivässä – ei siis ihme, että sinivalkoisia autojamme näkyy niin paljon liikenteessä. Valtavan suosion takana on toimiva konsepti: edulliset, itsepalveluna vuokrattavat pakut, jotka löytyvät käyttäjien läheltä.

Helppo itsepalvelu houkuttelee asiakkaita.

PakuOvelle-auton vuokraaminen on helppoa: auton voi varata, maksaa, noutaa ja palauttaa milloin tahansa, viikonpäivästä tai kellonajasta riippumatta. Auton ovet aukeavat puhelimella kätevästi ilman asiakaspalvelijan tapaamista, paperien täyttelemistä tai jonossa odottamista. Itsepalveluna tapahtuva vuokraus selvästi sopii suomalaisille. 

Toimintamme on myös hyvin kustannustehokasta, mikä mahdollistaa pakettiautojen vuokraamisen aiempaa halvemmalla. Käytössä on dynaaminen hinnoittelu, joka siirtää autojen käyttöä halvoille arkihinnoille, jolloin autoja riittää taas paremmin kiireisinä viikonloppuina. Dynaaminen hinta kysyntään perustuen siis nostaa hintaa viikonloppuisin ylöspäin ja tasaa näin kysyntää arjen ja viikonlopun välillä.

Hyvän saatavuuden ansiosta olemme asiakkaillemme luotettava valinta – pakun saaminen alle onnistuu helposti ja nopeasti vaikka saman tien.


Sijoittajayhteydet

Cityvaraston sijoittajayhteydet
Ville Stenroos
  • Toimitusjohtaja
  • puhelinumero029 123 4747
Cityvaraston sijoittajayhteydet
Matti Leinonen
  • Talousasiantuntija
  • Puhelinumero029 123 4768