Siirry tekemään sopimus

Avoimet työpaikat - tule kasvamaan kanssamme!

Cityvarasto Oyj on Suomen suurin valtakunnallinen pienvarastoyhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita pienvarastopalveluita, varastointia tukevia lisäpalveluja sekä toimistotiloja. Helsingissä sijaitseva pääkonttori mukaan lukien meillä on 42 toimipistettä ympäri Suomen.

Huoltomies pk-seudulle

Haemme nyt PK- seudulle huoltomiestä. Odotamme sinulta käsitystä ja ymmärrystä, mitä huoltomiehen tehtäviin kuuluu. Kyseessä on monipuolinen ja vaihtelevia tehtäviä sisältävä kokonaisuus osana teknistä tiimiämme.

Tehtäviin kuuluu kiinteistöjen huolto- ja korjaustehtävät, piha-aluetyöt, siirtotöitä, siivouksia ja asennuksia. Lisäksi vaativampia teknisiä huoltotöitä kokemuksen ja osaamisen mukaan. Ehdoton edellytys tehtävässä menestymiseen on palveluhenkinen ja innokas asenne ja oppimishalukkuus.  Luemme eduksi työkokemuksen kiinteistöhuollon tehtävistä. Arvostat laadukasta työn jälkeä ja työturvallista ajattelu- ja toimintatapaa. Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla ajokortti.  Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

 

Hakuohjeet

Hakemukset palkkatoivomuksineen sähköpostilla osoitteeseen rekry@cityvarasto.fi viimeistään 28.2.2021 (viestiin otsikko: ”Kiinteistönhoitaja”). Aloitamme haastattelut ja täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä Ilkka Jaakola p. 029 1234 764.


Vuokrausneuvottelija Turkuun

Haemme nyt Turkuun vuokrausneuvottelijaa vastaamaan Turun alueen toimipisteiden vuokratilojen myynnistä, asiakaspalvelusta ja tilojen ylläpidosta. Työsuhde on kokoaikainen.

Etsimme vastuullista ja innokasta henkilöä, jolta sujuu niin asiakaspalvelu kuin toimipisteiden ylläpito. Pääasiallisia työtehtäviä ovat mm. pienvarastojen ja tilojen vuokraaminen, erilaiset asiakaspalvelutehtävät, aktiiviset myyntitoimenpiteet, tilojen tarkistukset sekä muut tehtävään liittyvät järjestely- ja toimistotyöt.

Tehtävässä menestyminen edellyttää joustavaa ja ammattimaista asiakaspalveluasennetta ja erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Olet oma-aloitteinen, vastuullinen, huolellinen ja osaat pitää monia lankoja käsissäsi. Pystyt työskentelemään itsenäisesti ja ratkaisukeskeisesti. Käytät sujuvasti nykyaikaista tietotekniikkaa ja omaksut helposti järjestelmiä ja innostut uusista tavoista toimia sekä pystyt palvelemaan asiakkaita myös englannin kielellä. Tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia.

Tarjoamme sinulle työn, jossa jokainen päivä on erilainen. Tule mukaan ahkeraan tiimimme ja pääset sisälle mielenkiintoiseen alaan ja tutustut erilaisiin ihmisiin ja yrityksiin!

Hakuohjeet

Hakemukset palkkatoivomuksineen sähköpostilla osoitteeseen rekry@cityvarasto.fi viimeistään 23.4.2021.

 


Talo- ja LVI-tekniikan asiantuntija

Haemme nyt PK- seudulle talotekniikan osaajaa vastaamaan valtakunnallisesti kiinteistöjemme LVI-tekniikan ja automaation projekteista.

Talo- ja LVI-tekniikan asiantuntijana organisaatiossamme ohjaat ja valvot korjaushankkeita ja ylläpitotoimintaa taloteknisestä näkökulmasta yhtiön kiinteistöissä. Vastuullasi on lisäksi pitkäntähtäimen talotekninen korjaussuunnittelu sekä energiatehokkuuden parantaminen.


Tehtävässä menestyäksesi toivomme sinulla olevan soveltuva koulutus (esimerkiksi LVI-teknikko tai LVI- /automaatioinsinööri), mielellään kokemusta talotekniikan korjaushankkeiden rakennuttamisesta ja ylläpitotoiminnoista sekä kyky itsenäiseen ja oma-aloitteisen työskentelyyn.
Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Hakuohjeet

Hakemukset palkkatoivomuksineen sähköpostilla osoitteeseen rekry@cityvarasto.fi viimeistään 30.4.2021 (viestiin otsikko: ”LVI-osaaja”). Aloitamme haastattelut ja täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä: Matti Heiskanen p. 029 1234 787, s.posti; matti.heiskanen@cityvarasto.fi .

Cityvarastolaisten ajatuksia
Cityvarastolaisten ajatuksia

Cityvarasto - kasvavat pienvarastomarkkinat - mielenkiintoinen työympäristö

Meillä on aivan upea jengi töissä! Osaavien ja motivoituneiden pienvarastoammattilaisten kanssa on helppo työskennellä. Toimiala on todella mielenkiintoinen ja voimme auttaa oikeasti ihmisiä milteipä heidän elämänsä stressaavimmissa tilanteissa. Olen myös todella kiitollinen asemastamme Suomen kasvavilla pienvarastomarkkinoilla. Uskonkin, että vain harvat pääsevät työskentelemään näin mielenkiintoisessa ympäristössä elämänsä aikana.

Ville Johto

Tietoa Cityvarastosta

Cityvarasto on ainoa valtakunnallinen varastoja vuokraava yritys. Työllistämme tällä hetkellä noin 50 henkilöä eri puolelta Suomea. Cityvaraston menestyksen takana on sitoutunut henkilöstö, jolla on rautaista osaamista ja joka nauttii työstään. Meillä vaihtuvuus on vähäistä ja työviihtyvyys parempaa kuin suomalaisissa yrityksissä keskimäärin.

Lue lisää toiminnastamme