Siirry tekemään sopimus

Avoimet työpaikat - tule kasvamaan kanssamme!

Cityvarasto Oyj on Suomen suurin valtakunnallinen pienvarastoyhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita pienvarastopalveluita, varastointia tukevia lisäpalveluja sekä toimistotiloja. Helsingissä sijaitseva pääkonttori mukaan lukien meillä on 44 toimipistettä ympäri Suomen.

Asiakaspalveluhenkilö

Haemme nyt asiakaspalvelun ammattilaista vuokrausneuvottelijaksi pääkaupunkiseudulle osaksi erinomaista asiakaspalvelutiimiämme. Työsuhde on kokoaikainen.

Etsimme vastuullista ja innokasta henkilöä, jolta sujuu asiakaspalvelu puhelimessa, kasvotusten ja sähköisesti. Pääasiallisia työtehtäviä ovat mm. pienvarastojen ja tilojen vuokraaminen, erilaiset asiakaspalvelutehtävät, avustavat toimistotyöt sekä tilojen tarkistukset ja pienet ylläpitotehtävät.

Tehtävässä menestyminen edellyttää joustavaa ja ammattimaista asiakaspalveluasennetta ja erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Olet oma-aloitteinen, vastuullinen, huolellinen ja osaat pitää monia lankoja käsissäsi. Pystyt työskentelemään itsenäisesti ja ratkaisukeskeisesti. Käytät sujuvasti nykyaikaista tietotekniikkaa ja omaksut helposti järjestelmiä ja innostut uusista tavoista toimia sekä pystyt palvelemaan asiakkaita myös englannin kielellä. Tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia.

Tarjoamme sinulle työn, jossa jokainen päivä on erilainen. Tule mukaan ahkeraan tiimimme ja pääset sisälle mielenkiintoiseen alaan ja tutustut erilaisiin ihmisiin ja yrityksiin!


Hakuohjeet

Hakemukset palkkatoivomuksineen sähköpostilla osoitteeseen rekry@cityvarasto.fi viimeistään 13.10.2021 (viestiin otsikko: ”Vuokrausneuvottelija”)


Kirjanpitäjä

Etsimme pääkaupunkiseudulle kirjanpitäjää konsernin kasvavaan tiimiin. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja vaihtelevia taloushallinnon tehtäviä, nykyaikaiset työvälineet, haastetta osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan, sekä kivan työyhteisön.

Odotamme sinulta liiketoiminnan ymmärtämistä, vankkaa kokemusta kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä – osaat itsenäisesti tehdä konsernin kirjapidon ja tilinpäätöksen, kokemusta sähköisestä taloushallinnosta (Procountor, Accuna), kirjanpitoon liittyvän lainsäädännön ja verotuksen tuntemusta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Pörssiyhtiökokemus sekä kokemus kiinteistöalalta ovat eduksi. Sinulla on tehtävään sopiva koulutus sekä riittävä kokemus vastaavista tehtävistä. Suomen kielen lisäksi tehtävä edellyttää englannin kielen taitoa.

Toivomme lisäksi, että olet tarkka ja oma-aloitteinen, omaat hyvän paineensietokyvyn ja kykenet mukautumaan ja joustamaan vaatimusten mukaisesti tiukoissakin aikatauluissa, ja olet tottunut kirjanpidon rutiineihin. Työskentelet sujuvasti tiimissä ja tulet ihmisten kanssa hyvin toimeen, mutta pystyt myös hoitamaan asioita itsenäisesti ja aloitteellisesti.

Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Hakuohjeet

Hakemukset palkkatoivomuksineen sähköpostilla osoitteeseen rekry@cityvarasto.fi viimeistään 31.8.2021. (viestiin otsikko: "Kirjanpitäjä”). Aloitamme haastattelut ja täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä.

Cityvarastolaisten ajatuksia
Cityvarastolaisten ajatuksia

Meillä tiimipeli toimii

Kaiken kaikkiaan meillä on rento ja mukava työilmapiiri, ei valittamisen varaa. Ja töihin on aina helppo tulla, kun tietää että ei kaadu hommat päälle ja vastassa ei ole nyrpeitä naamoja! Myös helppo lähteä hyvillä mielin tietäen että ei tarvitse kantaa harteillaan työasioita kotiin. Ja aina saa apua ongelmatilanteissa, oli ongelma sitten mikä tahansa!

Fanni Asiakaspalvelu

Tietoa Cityvarastosta

Cityvarasto on ainoa valtakunnallinen varastoja vuokraava yritys. Työllistämme tällä hetkellä noin 50 henkilöä eri puolelta Suomea. Cityvaraston menestyksen takana on sitoutunut henkilöstö, jolla on rautaista osaamista ja joka nauttii työstään. Meillä vaihtuvuus on vähäistä ja työviihtyvyys parempaa kuin suomalaisissa yrityksissä keskimäärin.

Lue lisää toiminnastamme