Siirry tekemään sopimus

Avoimet työpaikat - tule kasvamaan kanssamme!

Cityvarasto Oyj on Suomen suurin valtakunnallinen pienvarastoyhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita pienvarastopalveluita, varastointia tukevia lisäpalveluja sekä toimistotiloja. Helsingissä sijaitseva pääkonttori mukaan lukien meillä on 39 toimipistettä ympäri Suomen.

Asiakaspalveluhenkilö Kotkaan

Olemme kovassa kasvuvauhdissa ja avaamme uusia toimipisteitä. Nyt etsimme henkilöä uuteen keväällä avattavaan Kotkan toimipisteeseemme (Liitulahdentie 3, Kotka).

Etsimme vastuullista ja innokasta henkilöä, jolta asiakaspalvelu sujuu siinä kuin toimipisteen ylläpito. Ennakkoluuloton ja iloinen asenne sopivat hakemamme henkilön luonteenpiirteiksi. Kotkan toimipisteessä kohdevastaavan pääasiallisia tehtäviä ovat mm. pienvarastojen vuokraus, asiakaspalvelu, aktiiviset myyntitoimenpiteet ja toimipisteen siisteydestä huolehtiminen sekä alueellisen päivystyksen hoitaminen. 

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta, myyntihenkisyyttä, englanninkielentaitoa ja tietokoneenkäyttötaitoa. Työ on osa-aikainen ja soveltuu eläkeläiselle, opiskelijalle, tai yrittäjän sivutoimeksi. Tärkeintä on olla tavoitettavissa puhelimitse ja päästä kohteeseen tarvittaessa. Tehtävän luonteen vuoksi auton käyttömahdollisuus on eduksi.  


Tule mukaan ahkeraan tiimimme ja pääset sisälle mielenkiintoiseen alaan ja tutustut erilaisiin ihmisiin ja yrityksiin! 

Hakuohjeet

Hakemukset sähköpostilla osoitteeseen rekry@cityvarasto.fi 28.2.2021 mennessä. 

 

Cityvarastolaisten ajatuksia
Cityvarastolaisten ajatuksia

Kuopiosta terveisiä!

Itselleni paras työpaikka ikinä tämä Kuopion Cityvarasto! Työ on monipuolista ja ala on kiinnostava. Työtoverit ja esimiehet, koko henkilökunta antavat kaikki osansa mukavaan ilmapiiriin.

Hanna Asiakaspalvelu

Tietoa Cityvarastosta

Cityvarasto on ainoa valtakunnallinen varastoja vuokraava yritys. Työllistämme tällä hetkellä noin 50 henkilöä eri puolelta Suomea. Cityvaraston menestyksen takana on sitoutunut henkilöstö, jolla on rautaista osaamista ja joka nauttii työstään. Meillä vaihtuvuus on vähäistä ja työviihtyvyys parempaa kuin suomalaisissa yrityksissä keskimäärin.

Lue lisää toiminnastamme