Siirry tekemään sopimus

Avoimet työpaikat - tule kasvamaan kanssamme!

Cityvarasto Oyj on Suomen suurin valtakunnallinen pienvarastoyhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita pienvarastopalveluita, varastointia tukevia lisäpalveluja sekä toimistotiloja. Helsingissä sijaitseva pääkonttori mukaan lukien meillä on 45 toimipistettä ympäri Suomen.

Huoltomies pk-seudulle

Haemme nyt PK- seudulle avustavaa huoltomiestä. Kyseessä on monipuolinen ja vaihtelevia tehtäviä sisältävä kokonaisuus osana teknistä tiimiämme.

Tehtäviin kuuluu kiinteistöjen huolto- ja korjaustehtävät, piha-aluetyöt, siirtotöitä, siivouksia ja asennuksia.  Ehdoton edellytys tehtävässä menestymiseen on palveluhenkinen ja innokas asenne ja oppimishalukkuus. Tehtävä edellyttää myös suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Toivomme, että hakija on motivoitunut, reipas ja fyysisessä kunnossa.  Arvostamme myös huolellista työn jälkeä ja työturvallista ajattelu- ja toimintatapaa. Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla ajokortti. Tarjoamme mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä työssä päivittäin. Tässä tehtävässä yksikään päivä ei ole samanlainen. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. 

 

Hakuohjeet

Hakemukset palkkatoivomuksineen sähköpostilla osoitteeseen rekry@cityvarasto.fi viimeistään 7.11.2021 (viestiin otsikko: ”Huoltohenkilö”). Aloitamme haastattelut ja täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä Kari Mikola, huoltopäällikkö, p. 0291234734. 


Asiakaspalveluhenkilö

Haemme nyt asiakaspalvelun ammattilaista vuokrausneuvottelijaksi pääkaupunkiseudulle osaksi erinomaista asiakaspalvelutiimiämme. Työsuhde on kokoaikainen.

Etsimme vastuullista ja innokasta henkilöä, jolta sujuu asiakaspalvelu puhelimessa, kasvotusten ja sähköisesti. Pääasiallisia työtehtäviä ovat mm. pienvarastojen ja tilojen vuokraaminen, erilaiset asiakaspalvelutehtävät, avustavat toimistotyöt sekä tilojen tarkistukset ja pienet ylläpitotehtävät.

Tehtävässä menestyminen edellyttää joustavaa ja ammattimaista asiakaspalveluasennetta ja erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Olet oma-aloitteinen, vastuullinen, huolellinen ja osaat pitää monia lankoja käsissäsi. Pystyt työskentelemään itsenäisesti ja ratkaisukeskeisesti. Käytät sujuvasti nykyaikaista tietotekniikkaa ja omaksut helposti järjestelmiä ja innostut uusista tavoista toimia sekä pystyt palvelemaan asiakkaita myös englannin kielellä. Tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia.

Tarjoamme sinulle työn, jossa jokainen päivä on erilainen. Tule mukaan ahkeraan tiimimme ja pääset sisälle mielenkiintoiseen alaan ja tutustut erilaisiin ihmisiin ja yrityksiin!


Hakuohjeet

Hakemukset palkkatoivomuksineen sähköpostilla osoitteeseen rekry@cityvarasto.fi viimeistään 13.10.2021 (viestiin otsikko: ”Vuokrausneuvottelija”)

Cityvarastolaisten ajatuksia
Cityvarastolaisten ajatuksia

Edelläkävijä yrityksessä

Cityvarasto on ollut jo pitkään edelläkävijä pienvarastoalalla ja yritys on valmis tukemaan uusia kehityshankkeita. Tämä ja erittäin mukava työyhteisö ilmapiireineen! Todella hyvä juttu!

Hannu Johto

Tietoa Cityvarastosta

Cityvarasto on ainoa valtakunnallinen varastoja vuokraava yritys. Työllistämme tällä hetkellä noin 50 henkilöä eri puolelta Suomea. Cityvaraston menestyksen takana on sitoutunut henkilöstö, jolla on rautaista osaamista ja joka nauttii työstään. Meillä vaihtuvuus on vähäistä ja työviihtyvyys parempaa kuin suomalaisissa yrityksissä keskimäärin.

Lue lisää toiminnastamme