Siirry tekemään sopimus

Avoimet työpaikat - tule kasvamaan kanssamme!

Cityvarasto Oyj on Suomen suurin valtakunnallinen pienvarastoyhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita pienvarastopalveluita, varastointia tukevia lisäpalveluja sekä toimistotiloja. Helsingissä sijaitseva pääkonttori mukaan lukien meillä on 48 toimipistettä ympäri Suomen.

Talotekniikan asiantuntija

Tule kasvamaan kanssamme! Cityvarasto Oyj on Suomen suurin valtakunnallinen pienvarastoyhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita pienvarastopalveluita, varastointia tukevia lisäpalveluja, toimitiloja sekä toimistotiloja. PK-seudulla sijaitsevan pääkonttorimme lisäksi meillä on 54 toimipistettä ympäri Suomen.

Olemme kovassa kasvuvauhdissa ja kehittämässä toimintaamme.  Haemme nyt PK- seudulle talotekniikan osaajaa vastaamaan valtakunnallisesti kiinteistöjemme LVI-tekniikan ja automaation projekteista.

Talo- ja LVI-tekniikan asiantuntijana organisaatiossamme ohjaat ja valvot korjaushankkeita ja ylläpitotoimintaa taloteknisestä näkökulmasta yhtiön kiinteistöissä. Vastuullasi on lisäksi pitkäntähtäimen talotekninen korjaussuunnittelu sekä energiatehokkuuden parantaminen.

Tehtävässä menestyäksesi toivomme sinulla olevan soveltuva koulutus (esimerkiksi LVI-teknikko tai LVI- /automaatioinsinööri), mielellään kokemusta talotekniikan korjaushankkeiden rakennuttamisesta ja ylläpitotoiminnoista sekä kyky itsenäiseen ja oma-aloitteisen työskentelyyn. Ouman- säätöjärjestelmien sekä ilmalämpöpumppujen tuntemus on eduksi.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Hakuohjeet

Hakemukset palkkatoivomuksineen sähköpostilla osoitteeseen rekry@cityvarasto.fi viimeistään 6.1.2022 (viestiin otsikko: ”talotekniikan-osaaja”). Aloitamme haastattelut ja täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä: Matti Heiskanen p. 029 1234 787, s.posti;  matti.heiskanen@cityvarasto.fi .


Harjoittelijat

Osa-aikaisia harjoittelijoita Cityvarastoon Haluatko kartuttaa käytännön kokemusta opintojesi ohessa? Tule tekemään poikkitieteellisiä ja sopivan haastavia osa-aikaisia töitä Cityvarastoon! Cityvarasto Oyj on Suomen suurin valtakunnallinen pienvarastoyhtiö. PK-seudulla sijaitsevan pääkonttorimme lisäksi meillä on 54 toimipistettä ympäri Suomen.

Haemme joukkoomme ympärivuotiseen ja joustavaan osa-aikaiseen työhön useita harjoittelijoita. Tehtäviisi kuuluvat laaja-alaisesti Cityvarasto Oyj.n pienvarasto- sekä kiinteistöliiketoimintaa tukevat ja kehittävät selvitykset, analyysit sekä muut tehtävät.

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Odotamme sinulta korkeakoulu- tai yliopisto-opintoja, esimerkiksi talous-, sijoitus-, kiinteistö- tai rakennusalaan liittyen. Toivomme, että sinulle on kertynyt myös jonkin verran erikoistumisalasi työkokemusta.

Tehtävässä edellytetään minimissään Office-ohjelmien (excel, powerpoint, word, outlook, teams) osaamista sekä laaja-alaisia tiedonhakutaitoja.

Odotamme sinulta innokkuutta ja oppimishalua. Osaat toimia itsenäisesti, oma-aloitteisesti ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Meillä harjoittelussa edetään yksilöllisesti ja tehtäväsi muuttuvat osaamisen karttuessa sekä käynnissä olevien projektien luonteen mukaan.

Viikoittaisia työtehtäviäsi voivat olla esimerkinomaisesti

  • Laaja-alainen tiedonhaku ja tiedon koostaminen
  • Paikkatietoanalyysit
  • Toimipisteanalyysit
  • Tuotto- ja kannattavuuslaskelmat
  • Kiinteistöjen ylläpitoon liittyvät selvitykset
  • Taloushallinnon avustavat tehtävät
  • Asiakaspalvelutehtävät

 

Hakuohjeet

Hakemukset palkkatoivomuksineen sähköpostilla osoitteeseen rekry@cityvarasto.fi viimeistään 10.2.2022 (viestiin otsikko: ”Harjoittelija”). Ilmoitathan myös, kuinka monta tuntia viikossa olet keskimäärin valmis työskentelemään opintojesi ohessa -ja opintojesi kesätauon aikana.

Aloitamme haastattelut ja täytämme harjoittelupaikat sopivien hakijoiden löydyttyä. Palkkaamme 2-4 harjoittelijaa. Lisätietoja: Johannes Aho p. +358 29 1234 743, s.posti; johannes.aho@cityvarasto.fi

Cityvarastolaisten ajatuksia
Cityvarastolaisten ajatuksia

Mahtavat työkaverit!

Parasta Cityvarastossa on hyvä työilmapiiri ja rento meininki. Ja se johtuu mahtavista työkavereista joiden kanssa on upeeta tehdä töitä.

Sandra Asiakaspalvelu

Tietoa Cityvarastosta

Cityvarasto on ainoa valtakunnallinen varastoja vuokraava yritys. Työllistämme tällä hetkellä noin 50 henkilöä eri puolelta Suomea. Cityvaraston menestyksen takana on sitoutunut henkilöstö, jolla on rautaista osaamista ja joka nauttii työstään. Meillä vaihtuvuus on vähäistä ja työviihtyvyys parempaa kuin suomalaisissa yrityksissä keskimäärin.

Lue lisää toiminnastamme