Siirry tekemään sopimus

Avoimet työpaikat - tule kasvamaan kanssamme!

Cityvarasto Oyj on Suomen suurin valtakunnallinen pienvarastoyhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita pienvarastopalveluita, varastointia tukevia lisäpalveluja sekä toimistotiloja. Helsingissä sijaitseva pääkonttori mukaan lukien meillä on 52 toimipistettä ympäri Suomen.

Avoin haku

Olemme kovassa kasvuvauhdissa ja avaamme uusia toimipisteitä. Rekrytoimme jatkuvasti uusia työntekijöitä kasvavaan tiimiimme!

Haemme jatkuvasti tiimiimme innostuneita ja motivoituneita osaajia. 

Hakuohjeet

Voit laittaa avoimen hakemuksen sähköpostilla osoitteeseen rekry@cityvarasto.fi (viestiin otsikko: ”avoin hakemus”).

Cityvarastolaisten ajatuksia
Cityvarastolaisten ajatuksia

Cityvarasto - kasvavat pienvarastomarkkinat - mielenkiintoinen työympäristö

Meillä on aivan upea jengi töissä! Osaavien ja motivoituneiden pienvarastoammattilaisten kanssa on helppo työskennellä. Toimiala on todella mielenkiintoinen ja voimme auttaa oikeasti ihmisiä milteipä heidän elämänsä stressaavimmissa tilanteissa. Olen myös todella kiitollinen asemastamme Suomen kasvavilla pienvarastomarkkinoilla. Uskonkin, että vain harvat pääsevät työskentelemään näin mielenkiintoisessa ympäristössä elämänsä aikana.

Ville Johto

Tietoa Cityvarastosta

Cityvarasto on ainoa valtakunnallinen varastoja vuokraava yritys. Työllistämme tällä hetkellä noin 50 henkilöä eri puolelta Suomea. Cityvaraston menestyksen takana on sitoutunut henkilöstö, jolla on rautaista osaamista ja joka nauttii työstään. Meillä vaihtuvuus on vähäistä ja työviihtyvyys parempaa kuin suomalaisissa yrityksissä keskimäärin.

Lue lisää toiminnastamme