Avoimet työpaikat - tule kasvamaan kanssamme!

Cityvarasto Oyj on Suomen suurin valtakunnallinen pienvarastoyhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita pienvarastopalveluita, varastointia tukevia lisäpalveluja sekä toimistotiloja. Helsingissä sijaitseva pääkonttori mukaan lukien meillä on 56 toimipistettä ympäri Suomen.

Avoin haku

Olemme kovassa kasvuvauhdissa ja avaamme uusia toimipisteitä. Rekrytoimme jatkuvasti uusia työntekijöitä kasvavaan tiimiimme!

Haemme jatkuvasti tiimiimme innostuneita ja motivoituneita osaajia. 

Hakuohjeet

Voit laittaa avoimen hakemuksen sähköpostilla osoitteeseen rekry@cityvarasto.fi (viestiin otsikko: ”avoin hakemus”).


Vuokrausneuvottelija Turku

Tule kasvamaan kanssamme! Cityvarasto Oyj on Suomen suurin valtakunnallinen pienvarastoyhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita pienvarastopalveluita ja erilaisia toimisto- ja toimitiloja, sekä varastointia tukevia lisäpalveluja. PK-seudulla sijaitsevan pääkonttorimme lisäksi meillä on 57 toimipistettä eri puolilla Suomea. Asiakkaitamme ovat niin yksityishenkilöt kuin yritykset, jotka tarvitsevat joustavia säilytyspalveluja tai tiloja erilaisiin tarpeisiinsa. Cityvarasto-konserniin kuuluu myös pakettiautojen vuokrausyhtiö Pakuovelle.com sekä pääosin Pk-seudulla muuttoja tekevä Opiskelijamuutot Oy.

Haemme nyt Turkuun palveluneuvojaa vastaamaan Turun alueen toimipisteiden vuokratilojen myynnistä, asiakaspalvelusta ja tilojen ylläpidosta. Työsuhde on kokoaikainen.

Etsimme vastuullista ja innokasta henkilöä, jolta sujuu niin asiakaspalvelu kuin toimipisteiden ylläpito. Pääasiallisia työtehtäviä ovat mm. pienvarastojen ja tilojen vuokraaminen, erilaiset asiakaspalvelutehtävät, aktiiviset myyntitoimenpiteet, tilojen tarkistukset sekä muut tehtävään liittyvät järjestely- ja toimistotyöt.  

Tehtävässä menestyminen edellyttää joustavaa ja ammattimaista asiakaspalveluasennetta ja erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Olet oma-aloitteinen, vastuullinen, huolellinen ja osaat pitää monia lankoja käsissäsi. Pystyt työskentelemään itsenäisesti ja ratkaisukeskeisesti. Käytät sujuvasti nykyaikaista tietotekniikkaa ja omaksut helposti järjestelmiä ja innostut uusista tavoista toimia sekä pystyt palvelemaan asiakkaita myös englannin kielellä. Tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia. 

Tarjoamme sinulle työn, jossa jokainen päivä on erilainen. Tule mukaan ahkeraan tiimimme ja pääset sisälle mielenkiintoiseen alaan ja tutustut erilaisiin ihmisiin ja yrityksiin! 

Hakuohjeet

Hakemukset palkkatoivomuksineen sähköpostilla osoitteeseen rekry@cityvarasto.fi viimeistään 31.12.2022. Toimi pian, täytämme paikan heti sopivan hakijan löytyessä. 

 

Cityvarastolaisten ajatuksia
Cityvarastolaisten ajatuksia

Mahtavat työkaverit!

Parasta Cityvarastossa on hyvä työilmapiiri ja rento meininki. Ja se johtuu mahtavista työkavereista joiden kanssa on upeeta tehdä töitä.

Sandra Tekniikka

Tietoa Cityvarastosta

Cityvarasto on ainoa valtakunnallinen varastoja vuokraava yritys. Työllistämme tällä hetkellä noin 50 henkilöä eri puolelta Suomea. Cityvaraston menestyksen takana on sitoutunut henkilöstö, jolla on rautaista osaamista ja joka nauttii työstään. Meillä vaihtuvuus on vähäistä ja työviihtyvyys parempaa kuin suomalaisissa yrityksissä keskimäärin.

Lue lisää toiminnastamme