Siirry tekemään sopimus

Avoimet työpaikat - tule kasvamaan kanssamme!

Cityvarasto Oyj on Suomen suurin valtakunnallinen pienvarastoyhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita pienvarastopalveluita, varastointia tukevia lisäpalveluja sekä toimistotiloja. Helsingissä sijaitseva pääkonttori mukaan lukien meillä on 52 toimipistettä ympäri Suomen.

Avoin haku

Olemme kovassa kasvuvauhdissa ja avaamme uusia toimipisteitä. Rekrytoimme jatkuvasti uusia työntekijöitä kasvavaan tiimiimme!

Haemme jatkuvasti tiimiimme innostuneita ja motivoituneita osaajia. 

Hakuohjeet

Voit laittaa avoimen hakemuksen sähköpostilla osoitteeseen rekry@cityvarasto.fi (viestiin otsikko: ”avoin hakemus”).


Vuokrauspalveluneuvoja

Haemme nyt asiakaspalvelun ammattilaista vuokrausneuvottelijaksi pääkaupunkiseudulle osaksi erinomaista asiakaspalvelutiimiämme.  Työsuhde on kokoaikainen.

Etsimme vastuullista ja innokasta henkilöä, jolta sujuu asiakaspalvelu puhelimessa, kasvotusten ja sähköisesti. Pääasiallisia työtehtäviä ovat mm. pienvarastojen ja tilojen vuokraaminen, erilaiset asiakaspalvelutehtävät, avustavat toimistotyöt sekä tilojen tarkistukset ja pienet ylläpitotehtävät.  

Tehtävässä menestyminen edellyttää joustavaa ja ammattimaista asiakaspalveluasennetta ja erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Olet oma-aloitteinen, vastuullinen, huolellinen ja osaat pitää monia lankoja käsissäsi. Pystyt työskentelemään itsenäisesti ja ratkaisukeskeisesti. Käytät sujuvasti nykyaikaista tietotekniikkaa ja omaksut helposti järjestelmiä ja innostut uusista tavoista toimia sekä pystyt palvelemaan asiakkaita myös englannin kielellä. Tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia. 

Tarjoamme sinulle työn, jossa jokainen päivä on erilainen. Tule mukaan ahkeraan tiimimme ja pääset sisälle mielenkiintoiseen alaan ja tutustut erilaisiin ihmisiin ja yrityksiin! Hakuohjeet

Hakemukset palkkatoivomuksineen sähköpostilla osoitteeseen rekry@cityvarasto.fi viimeistään pe 13.5.2022. (Viestiin otsikko: ”Vuokrauspalveluneuvoja”.) 

Cityvarastolaisten ajatuksia
Cityvarastolaisten ajatuksia

Kuopiosta terveisiä!

Itselleni paras työpaikka ikinä tämä Kuopion Cityvarasto! Työ on monipuolista ja ala on kiinnostava. Työtoverit ja esimiehet, koko henkilökunta antavat kaikki osansa mukavaan ilmapiiriin.

Hanna Asiakaspalvelu

Tietoa Cityvarastosta

Cityvarasto on ainoa valtakunnallinen varastoja vuokraava yritys. Työllistämme tällä hetkellä noin 50 henkilöä eri puolelta Suomea. Cityvaraston menestyksen takana on sitoutunut henkilöstö, jolla on rautaista osaamista ja joka nauttii työstään. Meillä vaihtuvuus on vähäistä ja työviihtyvyys parempaa kuin suomalaisissa yrityksissä keskimäärin.

Lue lisää toiminnastamme