Cityvarasto yrityksille

Cityvaraston yritysasiakkaina on mm. remonttiliikkeitä, muuttoliikkeitä, kiinteistönvälittäjiä, verkkokauppiaita, myyntiedustajia, yhdistyksiä ja erilaisia järjestöjä. Pienvarastoissa yritykset voivat säilyttää esimerkiksi arkistonsa, työkalut ja myyntiedustusmateriaaleja. Cityvaraston Business Centerit tarjoavat toimistotilaa hyvillä palveluilla yrityksille, jotka tarvitsevat modernin ja laadukkaan toimistotilan. Useissa Cityvarastoissa on myös ns.tavaroiden vastaanottopalvelu ts. henkilökuntamme ottaa lähetykset vastaan ja toimittaa ne yritysasiakkaille varastoon.

Etsitkö toimitilaa? Toimistoa?

Cityvarasto vuokraa toimitiloja yrityksille

Toimitilojen vuokraus

Vuokraamme toimitiloja monenlaisiin käyttötarkoituksiin eri puolelta Suomea. Meiltä löydät mm toimitilaa, varastotilaa, tuotantotilaa, talvisäilytystilaa, bänditilaa.

Cityvarastolta täyden palvelun toimistohotellit

Business Centerit

Täyden palvelun toimistohotellit, tutustu heti!

Yrityksille / Artikkeleita, tietoa ja asiakaskokemuksia

Avotoimisto vai toimistohuone?
YrityksilleArtikkeli

Avotoimisto vai toimistohuone?

Toimitiloja löytyy moneen eri makuun. Sopivaa toimitilaa etsiessä ja miettiessä voi olla hyödyllistä myös pohtia erilaisia toimistomalleja. Toimitila voi yhtä hyvin olla avotoimisto tai jaettu perinteisesti toimistohuoneisiin. Yksi vaihtoehto on valita näiden kahden väliltä ja ottaa molempien hyödyt irti. Oli toimitila kumpi tahansa, on toimitilan onnistumisen edellytykset tehokkaalle työskentelylle samat. Työn luonne ja työyhteisö ovat tärkeässä asemassa, kun mietitään avotoimiston ja toimistohuoneiden väliltä.

Treenit toimitiloissa
YrityksilleArtikkeli

Treenit toimitiloissa

Kaikki meistä tietävät, kuinka liikunta lisää hyvinvointia ja jaksamista. Liikuntaa pitäisi harrastaa useamman kerran viikossa, mutta samalla pitäisi hoitaa työt ja viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa. Tunteja emme saa lisättyä vuorokauteen millään keinoin, mutta voimme madaltaa kynnystä liikunnan harrastamiseen siten, että sen harrastaminen on lähellä meitä.

Vapaita toimitiloja loistavalla sijainnilla Espoossa
YrityksilleArtikkeli

Vapaita toimitiloja loistavalla sijainnilla Espoossa

Jokainen pääkaupunkiseudulla asuva tai työskentelevä tietää, kuinka merkittävässä roolissa sijainti on liikkumisen ja matkan keston kannalta. Maantieteellisesti jo muutama kilometri saattaa pidentää työmatkan kestoa, varsinkin jos käytetään julkisia liikennevälineitä. Pääkaupunkiseudulla matkasta ei puhuta kilometreissä vaan minuuteissa. Nopea vilkaisu reittioppaasta paljastaa, kuinka loistavasta sijainnista puhutaan, kun kyseessä on Espoon Niittykummun toimitilat.

Toimiva toimitila toimii! 
YrityksilleArtikkeli

Toimiva toimitila toimii! 

Kukapa meistä ei haluaisi työskennellä tehokkaasti ja saada asioita aikaiseksi? Työskentely on tehokasta ja mielekästä, kun sille on varattu tarkoituksenmukainen työympäristö. Hyvällä suunnittelulla tyhjästä toimitilasta on mahdollista luoda työskentelytila, jossa flow-tilaan pääseminen on enemmän sääntö kuin poikkeus.

Toimistotilojen hyödyt kotona työskentelevälle
YrityksilleArtikkeli

Toimistotilojen hyödyt kotona työskentelevälle

Yhä useammalle tarjoutuu nykyään mahdollisuus työskennellä kotoa käsin. Internet mahdollistaa etätyön tekemisen vaikka toiselta paikkakunnalta käsin. Yksittäinen etäpäivä kotona silloin tällöin on loistava mahdollisuus, mutta jatkuva kotitoimiston ylläpitäminen asettaa jo aivan omat haasteensa. Toimitiloilla on monia etuja verrattuna kotitoimistoon. Olitpa sitten itsesi elättävä bloggaaja tai työsuhteessa firmaan, jonka konttori toimii eri paikkakunnalla. Olisiko sinulla mahdollisuus ottaa toimitilan tarjoamat hyödyt heti käyttöön?